جدول نمايش مردمي فيلمهاي سي و يكمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر در فاصله 10 روز به آغاز جشنواره منتشر شد.
به نقل از روابط عمومي سي و يكمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر، در راستاي احترام به مخاطبان محترم و رعايت نظم و انضباط در اين دوره از برگزاري جشنواره فجر، جدول نمايش مردمي فيلمهاي اين دوره از جشنواره در فاصله 10 روز مانده به آغاز جشنواره منتشر شد.
در اين جدول كه با مراجعه به سامانه های اينترنتي زیر قابل مشاهده است، مخاطبان محترم ميتوانند سينما و فيلمهاي مورد نظر خود را انتخاب و تهيه نمايند.
www.fajrticket.com
روابط عمومي جشنواره بينالمللي فيلم فجر با اعلام اينكه فروش بليتها به صورت سري 11 تايي مي باشد، خاطرنشان ساخت: سري بليت 11 تايي بخش سوداي سيمرغ و نگاه نو 55 هزار تومان و سري بليت سينما حقيقت و جشنواره جشنواره ها، مسابقه بين الملل( جام جهان نما)، نمايش هاي ويژه ، سينماي سعادت و چشم انداز سينماي چين و لهستان 33 هزار تومان مي باشد.
همچنين سري11 تايي بليت بخش فيلم هاي سه بعدي 90 هزار تومان مي باشد و در صورت خريد بليت از طريق گيشه سينماها در ايام برگزاري جشنواره هر قطعه بليت 10 هزار تومان است.
گفتني است پيش خريد بليتهاي جشنواره طي روزهاي اول، دوم و سوم بهمن ماه صورت ميگيرد و بعد از اين تاريخ تمديد نميشود همچنين تاريخ تحويل بليتهاي پيشخريد شده روزهاي چهارشنبه (4 بهمن) و پنجشنبه (5 بهمن) ميباشد.
سازمانها و نهادها با در دست داشتن نامه تاييد شده توسط دبير جشنواره، روزهاي شنبه (7 بهمن) و يكشنبه (8 بهمن) ميتوانند به محل فروش بليت واقع در پرديس سينمايي ملت مراجعه نمايند.
گفتني است؛ سينماها و پرديسهاي سينمايي آزادي، اريكه ايرانيان، استقلال، جوان، شكوفه، فرهنگ، فلسطين، ملت، تماشا، راگا، ماندانا و ايوان شمس در ايام برگزاري سي و يكمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر، فيلمهاي جشنواره را در بخشها سينماي جهان، سينماي ايران، سينما حقيقت و بخش ويژه فيلمهاي سهبعدي به نمايش ميگذارند.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
اسامي سينماهاي استاني نمايش دهنده فيلمهاي سي و يكمين جشنواره فجر اعلام شد.
روابط عمومي سي و يكمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر با اعلام اين خبر افزود: با توجه به نمايش فيلمهاي جشنواره فجر به صورت ديجيتال، سينماهاي 10 استان كشور به شرح زير به سيستم پخش ديجيتال مجهز شد:
سينماهاي هويزه (مشهد- سه سالن)، ساحل، سپاهان و خانواده (اصفهان)، ايران، سعدي، حافظ (شيراز)، پرديس بهمن (سنندج)، مهتاب (قزوين)، سپيدرود (رشت- دو سالن)، گلستان امين (رفسنجان- دو سالن)، مجتمع شهيد آويني (همدان)، وتوس (قم- دو سالن) و آزادي (كرمانشاه)

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
با اعلام اسامی فیلمهای مستندسازانی چون مهدی زمان پورکیاسری، محسن خان جهانی، شهرام علیدی، محمودرضا ثانی و .. اسامی پذیرفته شدگان در بخش سینما حقیقت سیویکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر اعلام شد.
هیات انتخاب بخش سینما حقیقت سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر عناوین فیلمهای مستند منتخب بخش سینما حقیقت این دوره جشنواره را به این ترتیب معرفی کرد:
"آخرین روزهای زمستان" به کارگردانی محمدحسین مهدویان به تهیه کنندگی حبیب اله والینژاد،"به نام آزادی" به کارگردانی سید محسن موسوی به تهیه کنندگی مرکز فرهنگی میثاق، "پرندگان در سرزمین برف و آفتاب" به کارگردانی فرشاد افشینپور به تهیه کنندگی صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد،"پسرانی با گوشهای شکسته" به کارگردانی نیما شایقی به تهیه کنندگی سیامک شایقی، "در جستجوی گمنامی" به کارگردانی علیرضا کرمی به تهیه کنندگی علیرضا کرمی- محمد فراهانی،"رودخانه لیان" به کارگردانی رامتین بالف به تهیه کنندگی صدا و سیمای بوشهر، "سووز (شوش)" به کارگردانی فرشاد اکتسابی به تهیه کنندگی عبدالحمید ارجمند، "شما چه کسی هستید؟" به کارگردانی وحید چاووش به تهیه کنندگی وحید چاووش- مجید مروتپور، "صندلی شماره "257 به کارگردانی محسن خان جهانی به تهیه کنندگی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، "مشتی اسماعیل" به کارگردانی مهدی زمان پورکیاسری به تهیهکنندگی مهدی زمان پور کیاسری و سمیه زراعت کار، "نغمههای محمدی" به کارگردانی شهرام علیدی، محمودرضا ثانی، رضا ابیات و سیاوش ابراهیم زاده به تهیه کنندگی محمد علی حسیننژاد.
هیاتی متشکل از: حسین ترابی، سعید ابوطالب، سلیم غفوری، وحید باقرزاده و احسان رجبی کار ارزیابی و انتخاب فیلمهای مستند متقاضی حضور در جشنواره بینالمللی فیلم فجر را بر عهده داشتند.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
قریبا از اواسط دهه 80 برنامههای تاکشویی و گفتوگو محور به تدریج افزایش و با ظهور مجریان توانمند و جوان سیر تولید چنین برنامههایی افزایش یافت. عمده این برنامهها با اقبال خاص مخاطب همراه بود. برنامههایی که با وجود افت و خیزهای فراوان در ساعتهای گوناگون همواره توانستهاند مخاطب انبوهی را پای جعبه جادویی بنشانند، ضمن اینکه در دهه 80 برنامههای تحلیلی گفتوگومحور مثل برنامههای سینمایی نظیر «سینما یک»، «سینما 4» و «سینما ماورا» همواره با اقبال مخاطب همراه بودند. در اواخر دهه 80 به طرز عجیب و غیرقابل باوری اغلب برنامههای گفتوگو محوری از این دست ناگهان از رسانه ملی حذف شدند.
حتی برنامههای تاکشوهایی که اغلب با دعوت از هنرمندان سینما، تئاتر و تلویزیون به جذب مخاطب کمک میکردند ناگهان از فهرست برنامههای تلویزیون حذف شدند. با در نظر نگرفتن برنامه هایی مثل «شب شیشهای»، برنامهای مثل «پارک ملت» بیخود و بیجهت از فهرست برنامههای تولیدی سازمان حذف میشود بدون آنکه توضیحی شفاف و روشن از جانب سازمان صداوسیما ارائه شود.
در چند سال اخیر سیاستهای کلان سینما آنقدر متزلزل است که مجریان توانایی که با تلاش از هزارتوی دشوار سازمان عبور و اقدام به برنامهسازی میکنند با یک بهانه واهی و شاید غیرسازمانی ناگهان ناپدید میشوند و همین مساله آسیبها و خسران فراوانی در جذب مخاطب پدید میآورد و عملاً مخاطب اعتماد را به رسانه از دست میدهد.
دقیقا همین اتفاق برای برنامههای مجری محور مجلات ترکیبی میافتد و مخاطب رسانه ملی باید هر لحظه منتظر باشد فلان مجری محبوب بعد از گذشت یک سال دیگر در رسانه ملی حضور پیدا نکند. چند روز قبل در خروجی خبرگزاریهای خبری منتشر شد مبنی بر اینکه احسان علیخانی برنامه شب یلدا را اجرا میکند. به فاصله 3 روز بعد یکی از مدیران میانی سازمان اعلام میکند مجری ایکس در برنامه نخواهد بود و به جایش برنامه ایگرگ پخش خواهد شد و باز هم این نکته را به یاد مخاطب رسانه ملی آورد که تنها موضوعی که در سازوکار مدیریتی سازمان اهمیت ندارد جذب مخاطب است. در اثر این سومدیریت امنیت شغلی برای هیچکدام از مجریان رسانه وجود ندارد و اخیراً اگر فهرست مجریان برنامههای تاکشو یا مجلات ترکیبی را بررسی کنیم بدین نتیجه خواهیم رسید که خنثیترین و کماثرگذارترینها، جای مجریان خلاق و محبوب را در رسانه ملی گرفتهاند؛ آن هم در شرایطی که شبکهای
ماهوارهای مثل «من و تو» عمده تمرکز مدیریتیاش را برای جذب مخاطب صف میکند آن هم از آوارگان لندننشین که به هیچ وجه دارای استانداردهای اجرایی یک برنامه نیستند.
سوالات بیپاسخ
اگر برنامهای اخیر «هفت» را رصد کنیم بدین نتیجه خواهیم رسید که این برنامه دیگر یک برنامه ژورنالیستی و تخصصی در حوزه سینما نیست. برنامه هفت در دورهای که فریدون جیرانی آن را اداره میکرد سینمای شانه تخممرغی و سینمای شبهروشنفکری را به حاشیه رانده بود اما هفت با تغییر مجریاش هماکنون در خدمت سینمای روشنفکری است (نمونهاش همین برنامه اخیر). عمده اشکالاتی که به این برنامه وارد است از سوی مجریاش رقم میخورد. بههرحال این روزها از اخبار منتشره در رسانه میتوان فهمید برنامه فعلی هفت چندان مطلوب مخاطبان نیست و هفت در بررسی معظلات و مصایب سینما مجله ترکیبی کوشایی به نظر نمیرسد.
البته دلایلی که عمده تا عدم صلاحیت مجری هفت را هویدا میسازد و مکتوب میشود دلایل قابل تأمل و تعمقی است. سکاندار فعلی هفت هیچ برنامه زندهای را اداره نکرده بود و متاسفانه به همین دلیل هنوز با گذشت چندین ماه برنامه همچنان در نوع اجرا و جهت به سمت و سوی درستی نمیرود، به علاوه اشتباهات گویشی و نوع فن بیان ضعیف این مجری و عدم تسلط ژورنالیستی به برنامه هفت آسیب جدی بدان وارده کرده است.
عمده تعجب نگارنده از مهندس ضرغامی است؛ فردی که خودش به عنوان مدیر فرهیخته سینمایی شناخته میشود چگونه رای به حذف جیرانی داد؛ مجری و کارگردان توانمندی که در عقب راندن سینمای روشنفکری و جشنوارهای نقش مهم و تاریخی در رسانه ملی ایفا کرد.
احسان علیخانی از آن مجریان موفقی بود که چندین سال به صورت یک سال در میان مجری برنامه پرمخاطب برنامه «ماه عسل» بود اما امسال علیخانی به همان دلایل که پیش از این عنوان شد مجال حضور در برنامه پرمخاطب ماه عسل را از دست داد.
البته کنار گذاشتن علیخانی از برنامه ماه عسل تقریبا یک عادت دیرینه است و شایعه ممنوعالفعالیت شدنش در رسانه ملی به دلیل رساندن صدای مردم به گوش رئیسجمهور است. شاید اعتراض علیخانی در برنامه تحویل سال نابجا بود اما کلام ناحقی نبود. به صورت طبیعی با وضع مدیریتی کنونی در میان مدیران میانی سازمان، مجریانی از جنس علیخانی آماده برای کنار گذاشتن هستند، حالا همین انتقاد علیخانی در برنامه تحویل سال، آلت دست مدیران میانی سازمان میشود تا وی را کنار بگذارند.
هرچند علیخانی از این وضع گله نمیکند و در گفتوگوهای غیررسمیاش همچنان خود را فرزند سازمان میداند اما چنین تحقیرآمیز برخورد کردن با یکی از مجریان تاثیرگذار تلویزیون به هیچوجه منطقی نیست.
محمدرضا شهیدیفراز آن چهرههای به شمار میرود که موفق به ساخت برنامه متفاوتی با عنوان «پارک ملت» شد. عمده برنامههای پارک ملت با حضور چهرههای سرشناش از جناحهای مختلف سیاسی برگزار میشد و طبق روال طبیعی انتقاداتی هم در برنامه پارک ملت مطرح میشد و صد البته شهیدیفر آنقدر تبحر خاصی در اجرا داشت که با مهارت خاصی از تیغ تند انتقادات مصون بود.
ضمن اینکه نباید فراموش کنیم همین آقای محمدرضا شهیدیفری که در حال حاضر مغضوب مدیران رسانه است تنور انتخابات مجلس را با مهارت ویژهای گرم کرد. آنچه درباره شهیدفر اتفاق افتاد و واقعاً در شأن این مجری توانمند نبود.
البته مدیران رسانه ملی وعده بازگشت شهیدیفر و پارک ملت را از اوایل مهرماه داده بودند اما با گذشت زمانی طولانی همچنان این وعدهها درباره وی محقق نشده است و البته داستان مجریکشی و حذف بیدلیل برنامههای گفتوگو محور دایره سئوالات و انتقادات را از رسانه ملی صدچندان میکند.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
"رسوایی" دهنمکی تا قشونکشی خانوادگی در سینما!
در معرفی بخش نهایی فیلمهای سودای سیمرغ سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر آثاری در ژانر دفاع مقدس، چند فیلم از کارگردانان نسل اول سینمای ایران و فیلمی که بیشتر عوامل آن اعضای یک خانواده هستند حضور دارند.
در بخش دوم معرفی فیلمهای بخش سودای سیمرغ سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، آثاری حضور دارند که پیش بینی میشود از بهترینهای این دوره باشند. همچنین در این بخش دو فیلم در ژانر دفاع مقدس و دو اثر از کارگردانان پیشکسوت سینمای ایران معرفی میشوند.
دهلیز: به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیهکنندگی سیدمحمود رضوی ساخته شده است. بهروز شعیبی در کنار بازیگری در فیلمهایی چون "طلا و مس"، "آژانس شیشه ای" و... تا کنون ساخت چند تلهفیلم را هم برعهده داشته است. سیدمحمود رضوی نیز در کارنامه خود تا کنون تهیهکنندگی آثار مهمی چون "درباره الی" و "خیابانهای آرام" را عهدهدار بوده است. البته تلهفیلمهای شعیبی جزو آثار موفق تلویزیون به شمار می رود که با استقبال نیز روبرو شدهاند.
رسوایی
این فیلم که فیلمبرداری آن هنوز ادامه دارد، اولین کار بلند سینمایی شعیبی به شمار می رود که در دو بخش نگاه نو و سودای سیمرغ به نمایش در می آید. در این فیلم با توجه به عکسهایی که از آن منتشر شده است، رضا عطاران باید نقش متفاوتی داشته باشد.
"دهلیز" با بازی رضا عطاران و هانیه توسلی داستان زنی به نام شیواست. او سرپرست خانوار است و با تلاش و کوشش سعی کرده زندگی خوب و آبرومندی برای خود و تنها پسرش فراهم کند. با رسیدن نامهای، زندگی آنها دچار تحول میشود و در مسیری جدید قرار میگیرد.
رسوایی: به کارگردانی و تهیهکنندگی مسعود دهنمکی اولین فیلم وی بعد از سه گانه "اخراجیها" است. عکسه، خلاصه داستان و تیزری که از این فیلم منتشر شده نشان از این دارد که "رسوایی" مانند کارهای قبلی این کارگردان با فروش بالایی روبرو خواهد شد. در این فیلم اکبر عبدی برای اولین بار در نقش یک روحانی جلوی دوربین رفته است. البته این بازیگر تا کنون نقشهای متفاوتی را در سینمای ایران ایفا کرده و تمام آنها نیز موفق بوده و با استقبال روبرو شده است. سال گذشته هم وی در فیلم اول رضا عطاران در نقش یک پیرزن بازی کرد که باعث فروش بالای این فیلم شد.
الناز شاکردوست، کامران تفتی، مریم کاویانی، مجید مشیری، اسماعیل خلج، امیر نوری، محبوبه بیات، تینا آخوندتبار، ارسلان قاسمی، ابوالفضل همراه، آرزو افشا، مهسا کامیابی، مجید شهریاری، اسدالله یکتا، فرامرز روشنایی، فریبا ترکاشوند، یوسف قربانی، مختار سائقی، مجتبی امینی و کمال سید محسن در این فیلم بازی میکنند.
هنوز هیچ خلاصه داستان مشخصی از این فیلم منتشر نشده است ولی از تیزر آن میتوان حدسهایی درباره داستان زد؛ البته بدون فهمیدن پایان فیلم.
روز روشن: به کارگردانی حسین شهابی و تهیهکنندگی غلامرضا گمرکی جزو فیلم اولیهاست که در دو بخش نگاه نو و سودای سیمرغ جشنواره فجر حضور دارد. به گفته یکی از اعضای هیات انتخاب این فیلم یکی از بهترین آثار فیلمسازان جوان و تازه نفس این رویداد است. در این فیلم پانته آ بهرام و مهران احمدی بعد از فیلم "هیچ" دوباره روبروی هم قرار گرفته اند و گفته می شود یکی از نقاط قوت این فیلم بازی بازیگران آن است.
داستان "روز روشن" درباره زن جوانی است که برای نجات جان یک نفر از اعدام به دنبال شاهدی است تا در دادگاه شهادت بدهد... پانته آ بهرام، مهران احمدی ، روناک یونسی ، سودابه بیضایی ، امیررضا دلاوری ، وحید آقاپور، فرهادمهدوی،امین ایمانی، امیراسدزاده،مهدی صفاری، فرخنده فرمانی زاده، پارمین محجوب، بهرام بهبهانی و... در این فیلم بازی می کنند.
روز روشن
زیباتر از زندگی: به کارگردانی انسیه شاهحسینی و تهیهکنندگی سیدسعید سیدزاده ساخته شده و مانند کارهای قبلی این کارگردان زن سینمای ایران، در ژانر دفاع مقدس است. این فیلم در سکوت خبری ساخته شده است و مراحل تحقیق آن توسط کارگردان حدود یک سال طول کشید.
این فیلم محوریت زندگی شهید علمالهدی، ساخته شده و فیلمبرداری نیز گویا در هویزه انجام شده است. "زیباتر از زندگی" داستان زندگی شهید علمالهدی و رزمندگانی است که در عملیات نصر حضور داشتند. این عملیات توسط ارتش در اوایل جنگ در منطقه جنوب اهواز در دشت آزادگان انجام شده است.
شنیدهها حاکی است که حامد کمیلی یکی از بازیگران این فیلم است.
غریبه: به کارگردانی حمید بهمنی و تهیهکنندگی محمد قهرمانی ساخته شده و محصول موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی است. این فیلم دومین اثر در ژانر دفاع مقدس است که امسال در جشنواره فجر حضور دارد. لوریت حنینو، بازیگر لبنانی در این فیلم در نقش یک سرباز آمریکایی بازی میکند. جمشید هاشمپور، بهنوش طباطبایی، کوروش تهامی، محمدرضا شریفینیا و فخرالدین صدیقشریف دیگر بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
فیلم سینمایی "غریبه" به موضوع اشغال عراق توسط آمریکا در سال 2005 میپردازد و در خلاصه داستان آن آماده است: جولیا به خدمت ارتش ایالات متحده درآمده و تلاش دارد مدارکی را که در حین انجام وظیفه در این کشور به دست آورده است به دوست خبرنگار خود برساند. در جریان این اتفاقات یکی از پردههای سناریو آزادسازی عراق به تصویر کشیده میشود.
فیلم قبلی این کارگردان "آن مرد آمد" نیز با اینکه چند سال از ساخت آن می گذرد امکان اکران عمومی پیدا نکرده است.
قاعده تصادف: دومین فیلم بهنام بهزادی است که پیشبینی می شود یکی از بهترین آثار این دوره باشد. فیلم قبلی این کارگردان با نام "تنها دوبار زندگی می کنیم" نیز که اثری متفاوت بود با استقبال منتقدان و اهالی رسانه ساخته شد. مراحل ساخت و پیش تولید این فیلم نیز در سکوت خبری انجام شد. عمدتا بهزادی خیلی تمایل ندارد که در زمان تمرینها، دورخوانی و حتی زمان فیلمبرداری خبری از کارش منتشر شود و ترجیح می دهد بدون حاشیه به کار خود ادامه دهد.
وی در این فیلم عمدتا از حضور بازیگران جدید و جوان سینمای ایران بهره گرفته است و بهزادی خیلی تلاش می کند که عکسی از چهره گریم شده امیر جعفری در این فیلم منتشر نشود. گویا یکی از برگهای برنده این اثر گریم متفاوت این بازیگر محسوب می شود.
این فیلم به روابط بین جوانان با همدیگر و والدینشان میپردازد. اشکان خطیبی، مهرداد صدیقیان، بهاران بنیاحمدی، محمدرضا غفاری، الهه حصاری، مارتین شمعونپور، ندا جبرائیلی، روشنک گرامی، سروش مالمیر، با حضور: امیر جعفری، سروش صحت، امید روحانی از بازیگران "قاعده تصادف" هستند.
"گناهکاران"
کلاس هنرپیشگی: هجدهمین فیلم علیرضا داوود نژاد است که مانند کارهای قبلی این کارگردان در آن خانواده وی نیز حضور دارند و به ایفای نقش میپردازند. این فیلم هم در سکوت خبری ساخته شد و اخبار کمی از آن در زمان فیلمبرداری منتشر شد. به گفته کارگردان این فیلم به همه فیلمهایش شبیه است و رنگ و بویی از همه فیلمهای او دارد ولی شبیه هیچکدام از آنها نیست.
در فیلم "کلاس هنرپیشگی" بازیگرانی چون رضا داوودنژاد، محمدرضا داوودنژاد، زهرا داوودنژاد، علی داودنژاد، مهرداد کیشمهر، احترامالسادات حبیبیان، عباس حبیبیان، مسعود میری، کیارش داوودنژاد، یلدا محمودی، انوش محمودی، کبری حسنزاده، اقدس سعادت رضایی، زهرا حبیبیان، مهرانگیز عدالت ایفای نقش میکنند.
گناهکاران: به کارگردانی فرامرز قریبیان ساخته شده است. قطعا خیلی از سینمادوستان منتظر دیدن فیلم این بازیگر قدیمی سینمای ایران هستند. داستان فیلم درباره دختری است که در زندگی خود با آدم های مختلفی برخورد می کند و هر یک از این آدمها برداشت خاص خود را نسبت به او دارند.
نویسندگی این فیلم برعهده پسرر قریبیان است که سالها در خارج از کشور زندگی کرده است. همایون ارشادی، هومن برق نورد، رامبد جوان، رضا رویگری، امید روحانی، فرامرز قریبیان و... از بازیگران این فیلم هستند.
گهوارهای برای مادر: به کارگردانی پناهبرخدا رضایی و تهیهکنندگی پناه برخدا رضایی و محمد احمدی ساخته شده است. این دومین فیلم رضایی است. "چراغی در مه" اولین فیلم بلند سینمایی وی، بعد از گذشت چند سال از ساخت هنوز اکران عمومی نشده است.
بعید به نظر نمیرسد که این فیلم نیز مانند کار قبلی وی اثری متفاوت باشد که مخاطبان خاصی نیز داشت. فیلم اول او حتی در بین منتقدان نیز از جایگاه خاصی برخوردار نبود. محمدی احمدی در کنار تهیهکنندگی مدیریت فیلمبرداری این پروژه را هم برعهده دارد.
داستان "گهوارهای برای مادر" شرح قصهای است که به زندگی یک بانوی طلبه میپردازد و بخشی از فیلمبرداری این فیلم نیز در یزد انجام شده است. چکامه چمنماه، الهام حمیدی و امیر آقایی از بازیگران اصلی این فیلم هستند.
هیچ کجا، هیچ کس: به کارگردانی ابراهیم شیبانی و تهیه کنندگی حسن کلامی ساخته شده است و سومین فیلم شیبانی محسوب میشود. هفت سال از ساخت فیلم قبلی این کارگردان جوان سینمای ایران می گذرد و باید این فیلم یک قدم رو به جلو در کارنامه او باشد.
رضا کیانیان، محمدرضا فروتن، مهناز افشار، صابر ابر، بهاره کیان افشار و بابک کریمی بازیگران اصلی این فیلم هستند که اولین پلانهای آن در شمال کشور جلوی دوربین رفته است.
هیس دختر ها فریاد نمیزنند: به کارگردانی پوران درخشنده و تهیه کنندگی پوران درخشنده ساخته شده است. شنیده ها حاکی است این فیلمی یکی از بهترین آثار درخشنده است. گویا این فیلم با ممیزی روبرو شده و ممکن است پایان آن تغیر کند. اما درخشنده با این موضوع موافقت نکرده است.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
از میان 95 فیلم متقاضی حضور در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر 66 فیلم با گذراندن مراحل فنی آماده نمایش هستند اما 29 فیلم باقی مانده مراحل فیلمبرداری، تدوین و صداگذاری را میگذرانند.
هر سال بیش از 90 فیلم فرم حضور در جشنواره فجر را پر میکنند، اما همه این فیلمها فرصت حضور در این رقابت بزرگ سینمایی را پیدا نمیکنند
برخی از این فیلمها به دلایل فنی و نرسیدن به زمان مشخص برای ارائه به جشنواره از حضور در این رقابت بازمیمانند. چرا که زمان کلید خوردن این فیلمها تا زمان ارائه آنها به دفتر جشنواره فاصله چندانی ندارد.
برخی فیلمها هم به مذاق هیات انتخاب جشنواره خوش نمیآیند و از حضور در این روزداد باز میمانند.
برخی دیگر نیز از ابتدا پروانه ساخت فیلم ویدئویی را از سازمان سینمایی گرفتهاند و حالا برای حضور در جشنواره فیلم فجر باید به نسخه 35 تبدیل شوند.
جشنواره فیلم فجر در دوره گذشته، زمان تعیین شده برای تحویل فیلمها به دفتر جشنواره را تمدید نکرد و توانست نظم و ترتیبی به کار هیات انتخاب و هیات داوران برای اعلام برگزیدهها دهد.
دبیر سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر نیز همین رویکرد را نسبت به 95 فیلم متقاضی حضور در جشنواره این دوره دارد. جدول زیر فیلمهای متقاضی جشنواره سی و یکم فیلم فجر را در مراحل فنی نشان میدهد.
نام فیلم
|
کارگردان
|
تهیهکننده
|
وضعیت تولید
|
ابرهای ارغوانی
|
سیامک شایقی
|
محمود فلاح
|
آماده نمایش
|
پرویز
|
مجید برزگر
|
سعید آرمند محصول میلاد فیلم
|
آماده نمایش
|
آینه شمعدون
|
بهرام بهرامیان
|
محمد کمالیپور
|
فیلمبرداری و تدوین
|
دلتنگیهای عاشقانه
|
رضا اعظمیان
|
محمدرضا شرفالدین
|
آماده نمایش
|
هیس دخترها فریاد نمیزنند
|
پوران درخشنده
|
پوران درخشنده
|
آماده نمایش
|
از تهران تا بهشت
|
ابوالفضل صفاری
|
ابوالفضل صفاری
|
آماده نمایش
|
جیببر خیابان جنوبی
|
سیاوش اسعدی
|
علی سرتیپی
|
آماده نمایش
|
آقای الف
|
علی عطشانی
|
سعید شرفیکیا
|
آماده نمایش
|
ساکن خانه چوبی
|
حسینعلی لیالستانی
|
حسن علیمردانی (مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی)
|
فیلمبرداری
|
زیباتر از زندگی
|
انسیه شاهحسینی
|
سیدسعید سیدزاده
|
آماده نمایش
|
به خاطر پونه
|
هاتف علیمردانی
|
امیر عباس گردان
|
آماده نمایش
|
ترنج در ترنج
|
مجتبی راعی
|
مجتبی راعی
|
آماده نمایش
|
زندگی مشترک آقای محمودی و بانو
|
سیدروحاله حجازی
|
مهدی داوری لنگرودی
|
آماده نمایش
|
آفتاب مهتاب زمین
|
علی قویتن
|
علی قویتن
|
آماده نمایش
|
گورداله و عمه غوله
|
نادره ترکمانی
|
نادره ترکمانی
|
آماده نمایش
|
رسوایی
|
مسعود دهنمکی
|
مسعود دهنمکی
|
آماده نمایش
|
دل بیقرار
|
قربان محمدپور
|
محمود غلامی
|
آماده نمایش
|
بچههای جسور
|
حجتاله سیفی
|
حجتالله سیفی (ناهید فیلم)
|
آماده نمایش
|
مروارید
|
سیروس حسنپور
|
جواد نوروزبیگی
|
آماده نمایش
|
گناهکاران
|
فرامرز قریبیان
|
فرامرز قریبیان
|
آماده نمایش
|
عقاب صحرا
|
مهرداد خوشبخت
|
عباس اکبری
|
آماده نمایش
|
هیچ کجا، هیچ کس
|
ابراهیم شیبانی
|
حسن کلامی
|
آماده نمایش
|
چ (شهید چمران)
|
ابراهیم حاتمیکیا
|
بنیاد سینمایی فارابی
|
تدوین و صداگذاری
|
استرداد
|
علی غفاری
|
محسن آقاعلیاکبری
|
آماده نمایش
|
غریبه
|
حمید بهمنی
|
موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی
|
آماده نمایش
|
بازگشت به آینده
|
علی عبدالعلیزاده
|
فرهاد گلی
|
آماده نمایش
|
مرغابی دشت سرخ «یوسف هور»
|
علیاصغر شادروان
|
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان
|
آماده نمایش
|
فرزند چهارم
|
وحید موسائیان
|
وحید موسائیان
|
آماده نمایش
|
دامنههای سفید
|
محمد ابراهیم معیری
|
بهروز رشاد
|
آماده نمایش
|
چتر سبز
|
ناصر رفائی
|
ناصر رفائی
|
آماده نمایش
|
آشغالهای دوستداشتنی
|
محسن امیریوسفی
|
محسن امیریوسفی
|
آماده نمایش
|
قاعده تصادف
|
بهنام بهزادی
|
بهنام بهزادی
|
صداگذاری
|
خاک و مرجان
|
سیدمسعود اطیابی
|
سیدامیر پروین حسینی
|
آماده نمایش
|
دربند
|
پرویز شهبازی
|
امیر سمواتی
|
آماده نمایش
|
سالهای حادثه
|
سعید چاری
|
محمد آزادی مهربانی و سعید چاری (گروه کودک شبکه تهران)
|
آماده نمایش
|
چه خوبه که برگشتی
|
داریوش مهرجویی
|
داریوش مهرجویی و رضا درمیشیان
|
آماده نمایش
|
گهوارهای برای مادر
|
پناهبرخدا رضایی
|
پناهبرخدا رضایی و محمد احمدی
|
آماده نمایش
|
تولد
|
محمدرضا ورزی
|
محمدرضا شریفینیا
|
آماده نمایش
|
بشارت به یک شهروند هزاره سوم
|
محمدهادی کریمی
|
علی لدنی
|
فیلمبرداری
|
جابهجا
|
علی توکلنیا
|
حسن توکلنیا
|
آماده نمایش
|
حوض نقاشی
|
مازیار میری
|
منوچهر محمدی (محصول سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری)
|
صداگذاری
|
خوابهای طلایی
|
رضا سبحانی
|
عبدالله علیخانی و حسین فرحبخش
|
تدوین
|
همه چیز برای فروش
|
امیرحسین ثقفی
|
علیاکبر ثقفی
|
آماده نمایش
|
عملیات مهد کودک
|
فرزاد اژدری
|
رویا شریف
|
آماده نمایش
|
زن مرد زندگی
|
مهدی ودادی
|
مهدی ودادی
|
نامعلوم
|
داستان عوضی
|
فریدون جیرانی
|
تینا پاکروان
|
آماده نمایش
|
آسمان زرد کمعمق
|
بهرام توکلی
|
سعید ملکان
|
آماده نمایش
|
بچگیتو فراموش نکن
|
جلال فاطمی
|
محمدحسن نجم
|
آماده نمایش
|
کلاس هنرپیشگی
|
علیرضا داودنژاد
|
علیرضا داودنژاد
|
آماده نمایش
|
برلین -7
|
رامتین لوافی
|
سیامک پورشریف
|
آماده نمایش
|
فرزندخوانده
|
وحید نیکخواهآزاد
|
وحید نیکخواهآزاد
|
آماده نمایش
|
نیکان و بچه غول
|
عبدالرحمن رضایی
|
بنیاد سینمایی فارابی
|
آماده نمایش
|
دنیای پر امید
|
منوچهر هادی
|
مهدی احمدی
|
اماده نمایش
|
رِنجرو
|
احسان عبدیپور
|
ادریس عبدیپور
|
نامعلوم
|
578 روز انتظار
|
احمد عبدالهیان
|
هادی مشکوه
|
آماده نمایش
|
بزرگمرد کوچک
|
صادق صادق دقیقی
|
پروانه مرزبان، حبیب الهیاری
|
آماده نمایش
|
کاغذ خروس نشان
|
مریم میلانی
|
محمد نیکبین
|
آماده نمایش
|
سوگ
|
مرتضی فرشباف
|
جواد نوروزبیگی
|
آماده نمایش
|
یک، دو، سه،...، پنج
|
محمد معیری
|
محمد معیری
|
آماده نمایش
|
تابستان طولانی
|
علی خزاعیفر
|
صداوسیمای خراسان رضوی
|
آماده نمایش
|
لرزاننده چربی
|
محمد شیروانی
|
محمد شیروانی
|
آماده نمایش
|
سقوط
|
مهدی آتش جام
|
موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی
|
در حال تبدیل به نسخه سینمایی
|
فرشتگان قصاب
|
سهیل سلیمی
|
موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی
|
آماده نمایش
|
تابور
|
وحید وکیلی فر
|
وحید وکیلی فر
|
آماده نمایش
|
دهلیز
|
بهروز شعیبی
|
سید محمود رضوی مجد
|
تدوین
|
او خوب سنگ میزند
|
سیدهادی محقق
|
ابراهیم اصغری
|
فیلمبرداری
|
خاکستر و برف
|
روحالله سهرابی
|
فرهاد گلی
|
آماده نمایش
|
دراکولا در تهران
|
امیرپویا افضلیپور، روح الله سعادتمند
|
منصوره امی، ابراهیم بهادری
|
نامعلوم
|
اشیا از آنچه در آینه میبینید به شما نزدیکترند
|
نرگس آبیار
|
ابوذر پورمحمدی، محمدحسین قاسمی
|
آماده نمایش
|
شهری که نمیخوابد
|
حسین آخوندپور
|
حسین آخوندپور
|
آماده نمایش
|
13سیزده
|
هومن سیدی
|
سعید سعدی
|
تدوین و صداگذاری
|
تجریش... ناتمام
|
پوریا آذربایجانی
|
مهدی داوری
|
آماده نمایش
|
عشق فقط یک کلام
|
کرامت پورشهسواری
|
سازمان عقیدتی سیاسی ناجا
|
نامعلوم
|
من از سپیده صبح بیزارم
|
علی کریم
|
علی آشتیانیپور، علی کریم
|
نامعلوم
|
خسته نباشید
|
محسن قرایی
|
سیدرضا میرکریمی (سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری)
|
صداگذاری
|
تاج محل
|
دانش اقباشاوی
|
سیدرضا میرکریمی (سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری)
|
صداگذاری
|
روز روشن
|
حسین شهابی
|
غلامرضا گمرکی
|
صداگذاری
|
بوشهر 9:20
|
محمد امین همدانی
|
حامد جعفری
|
آماده نمایش
|
روز سیاه
|
حسن ناظر
|
رضا آشتیانی
|
آماده نمایش
|
مواظب خودت باش
|
یوسف تیموری واقف
|
هادی انباردار
|
نامعلوم
|
دارک هورس
|
میثم صابری نسب
|
میثم صابری نسب
|
نامعلوم
|
چارسو
|
فرهاد نجفی
|
فرهاد نجفی
|
آماده نمایش
|
کندوان تا کاپادوکیا
|
علیرضا فرید
|
محمد احمدی
|
نامعلوم
|
اتاق 311
|
مجتبی بیطرفان
|
مجتبی بیطرفان
|
آماده نمایش
|
مبارزان کوچک
|
سید داود اطیابی
|
سید مسعود اطیابی
|
نامعلوم
|
ماهی کویر
|
محمد قربان کریمی
|
حبیبالله کاسه ساز و محسن کاسه ساز
|
فیملبرداری
|
گَس
|
کیارش اسدیزاده
|
شاهرخ کافی و کیارش اسدی
|
نامعلوم
|
این یک رویاست
|
محمود غفاری
|
بهمن اردلان و محمود غفاری
|
آماده نمایش
|
شهر فرشتگان
|
محمد راوندی
|
محمد راوندی
|
آماده نمایش
|
فصل انار
|
محسن شرفینیا
|
علی سرتیپی
|
صداگذاری
|
ماندوو
|
ابراهیم سعیدی
|
ابراهیم سعیدی
|
آماده نمایش
|
مهمونی کامی
|
علیاحمدزاده
|
هایده رزم آور
|
فیملبرداری
|
پر سیاوشون
|
مجتبی بیطرفان
|
مجتبی بیطرفان
|
آماده نمایش
|
سگ های پوشالی
|
رضا توکلی
|
رضا توکلی و رضا نوروزی
|
آماده نمایش
|

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
«من مادر هستم» به کارگردانی فریدون جیرانی با فروش بیش از 900 میلیون تومان در تهران و حدود 250 میلیون تومان در شهرستانها وارد باشگاه میلیاردیها شد.
به نقل از خبرآنلاین بازار گیشه سینماها این روزها به واسطه فیلم فریدون جیرانی داغتر از روزهای اول پاییز شده است
این فیلم توانست در مدت 23 روز نمایش و با تمام محدویتهایی که در اکران دارد، تا پنجشنبه 30 آذر ماه 900 میلیارد تومان در تهران بفروشد و با احتساب 250 میلیون فروش در شهرستانها مجموع فروش خود در ایران را به بیش از یک میلیارد تومان برساند.
از طرف دیگر فیلم «بیخود و بی جهت» عبدالرضا کاهانی نیز در مقایسه با دیگر فیلمهای روی پرده فروش قابل قبولی به دست آورده است و به زودی در تهران نیم میلیارد تومان را از سر میگذراند، اما «یه عاشقانه ساده» سامان مقدم با گذشت 9 روز از اکران نتوانسته به 100 میلیون تومان نزدیک شود. فروش متوسط این فیلم چیزی حدود 9 میلیون تومان است و باید دید مهناز افشار و مصطفی زمانی میتوانند مخاطبان بیشتری به سینما بکشانند یا خیر.
ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
هر چند هنوز تکلیف جوایز مجموعه "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری شامل 6 دستگاه آپارتمان مشخص نشدهاست، وی بهزودی مجموعه "ویلای من" را با وعده جوایزی همچون "سه ویلا در شمال کشور" روانه شبکه نمایش خانگی خواهد کرد.
حاشیههای مجموعه "قهوه تلخ" گویی مانند داستان آن قصد تمام شدن ندارد! اولین تجربه در حوزه ساخت و توزیع سریال ویژه شبکه نمایش خانگی چنان سرانجام عجیب و غریبی پیدا کردهاست که صراحت کلام و صمیمیت مهران مدیری هم برای ابهامزدایی از آن مفید فایده واقع نشد.
بصیری با اشاره به تفاوتهای DVD معمولی و DVD-9 تأکید کرد: "تفاوت DVD-9 با DVD معمولی در حجم ذخیره DVD9 است که تقریباً دو برابر دی وی دیهای معمولی است. به دلیل حجم محدود دی وی دی معمولی، تنها در صورتی میتوان محتوای جدیدی به دیسک اضافه کرد که محتوای اصلی فشرده گردد که باعث افت کیفیت تصویر میشود، اما در DVD9 قرارگیری متنوع محتوا، همراه با کیفیت مطلوب، تنوع دوبله، تنوع زیرنویس و... کاملاً امکانپذیر است."
جالب اینکه طبق شنیدهها مجموعه "ساخت ایران" (دیگر ساخته حسین لطیفی) هم در شبکه نمایش خانگی با همین سرنوشت مواجه است و احتمالا لطیفی قصد ادامه ساخت آن را ندارد! در شرایطی که شبکه نمایش خانگی جایگاه درخوری در ساختار سازمان سینمایی ندارد و در حوزه صنفی نیز متولیان ویدئو رسانه راه انشقاق در پیش گرفتهاند طبیعتاً این پایان داستان نخواهد بود؛ این سریال فعلاً ادامه دارد!
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
جکی چان که برای رونمایی از فیلم جدید خود با نام «زودیاک چینی» به کوالالامپور سفر کرده است در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در مالزی از تمایل شدید خود برای سفر به ایران خبر داد و گفت: من سالهای زیادی است که تلاش میکنم به ایران سفر کنم. من میدانم که در ایران و منطقه خاورمیانه طرفداران زیادی دارم و خیلی تلاش کردم تا به آنجا سفر کنم اما مشغله بسیاری دارم.
این هنرپیشه 58 ساله هنگکنگی در حالی که میخندید گفت: فقط یک جکی چان وجود دارد و تمام جهان به من نیاز دارد. میدانم که اکنون من متعلق به کل جهان هستم!
او تاکید کرد: هر وقت زمان آنرا پیدا کنم به طور یقین به ایران سفر خواهم کرد.
جکی چان در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در خصوص تمایل برای همکاری با فیلم سازان ایرانی و همچنین میزان آشناییاش با سینمای ایران که سال گذشته جایزه اسکار را هم به دست آورد، گفت: درباره سینمای ایران اطلاع چندانی ندارم. اجازه بدهید اول به ایران سفر کنم و بعد در این خصوص تصمیمگیری خواهم کرد.
به گزارش ایسنا، آخرین ساخته جکی چان در مقام کارگردان، نویسنده، تهیه کننده و بازیگر نقش اصلی قرار است روز 20 دسامبر در کشورهای مختلف جهان به اکران عمومی درآید و این در حالی است که گفته میشود این فیلم آخرین حضور جدی او در عرصه دنیای اکشن است.
جکی چان تهیهکنندگی، نویسندگی، کارگردانی و هنرپیشگی این فیلم را برعهده داشته و مثل همیشه بسیاری از صحنههای اکشن و خطرناک این فیلم را خودش بدون حضور بدلکار ایفا کرده است.
ساخت این فیلم با هزینه 50 میلیون دلاری هشت سال به طول انجامید و فیلمبرداری آن در کشورهای مختلفی چون فرانسه، چین، استرالیا، تایوان و لتونی انجام گرفته است.
در فیلم «CZ12» جکی چان نقش اصلی را ایفا میکند و «ژانگ لان شین»، هنرپیشه معروف چینی و «کوون سانگ وو»، هنرپیشه سرشناس کرهای وی را همراهی میکنند.
داستان فیلم درباره سر 6 مجسمه برنزی به شکل حیوان است که بخشی از زودیاک چینی را تشکیل میدهند. جکی چان در این فیلم ماموریت پیدا میکند تا این شش سر برنزی را پیدا کند که بخشی از یک مجموعه 12تایی هستند و در جریان حمله اروپاییها به چین در قرن نوزدهم از این کشور خارج شده است.
ماموریت او برای پیدا کردن این مجسمههای برنزی در حالی انجام میشود که در بخشهای مختلف جهان، کمپینهایی برای بازگرداندن اشیاء قدیمی به کشورهای منبع آنها در جریان است. اما نکتهای که در میانه فیلم بینندگان را غافلگیر میکند این است که جکی چان تنها برای پول به دنبال این مجسمههای برنزی میگردد، اما در ادامه دچار تحول شده و مسیر فیلم تغییر میکند.
بحث حضور جکی چان در ایران چند سال پیش هم ازسوی یکی از فدراسیونهای ورزشهای رزمی مطرح شده بود.
مصاحبه و گزارش از خبرنگار ایسنا در مالزی، سیاوش عدالت
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
حواشی دنبالهدار "چ"
فریبرز عربنیا بازیگر اصلی فیلم سینمایی "چ" در نخستین واکنش نسبت به اخبار غیررسمی درباره عدم حضورش در سکانس پایانی این فیلم، ضمن گلایه از برخی ناهماهنگیها در مسیر تولید این فیلم اعلام کرد: "من سیستم بردهداری را قبل ندارم" مخاطب واقعی این اعتراض کیست؟

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
«من مادر هستم» درصدر پرفروشها
به نقل از خبر آنلاین ،من مادر هستم فریدون جیرانی با مجموع فروش 717 میلیون پرفروشترین فیلم روی پرده سینماهای ایران است.
همه جنجالهایی که بعد از روی پرده رفتن «من مادر هستم» به پا شد، باعث شد آخرین ساخته فریدون جیرانی به فروش خوبی دست پیدا کند.
این فیلم در مجموع 16 روز نمایش تاکنون توانسته است 717 میلیون تومان فروش داشته باشد فروش روزانه این فیلم در حدود 45 میلیون تومان است. اما باقی فیلمهای روی پرده هم به نسبت رکودی که ابتدای پاییز بر سینماها حاکم بود، فروش قابل قبولی دارند.
«بیخود و بیجهت» عبدالرضا کاهانی نیز با وجود محدویت در اکران تا کنون توانسته 310 میلیون تومان فروش کند. این در حالی است که برخی از فیلمهایی که سال 91 در شرایط مطلوب اکران شدند، نتوانستند به مجموع فروش بالای 300 میلیون تومان دست پیدا کنند.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
سریال «پایتخت 2» گزینه اصلی پخش در ایام عید سال 92 از شبکه یک، اوایل دیماه در یکی از شهرهای شمالی مقابل دوربین میرود.
پیش تولید سری دوم سریال «پایتخت» جدیدترین کار سیروس مقدم آغاز شده و تاکنون حضور بازیگرانی چون علیرضا خمسه، محسن تنابنده، ریما رامینفر، احمد مهرانفر و سارا و نیکا فوقانی اصل قطعی شده است.
الهام غفوری، همسر سیروس مقدم (کارگردان پایتخت) که تهیهکنندگی این سریال را نیز برعهده دارد، در گفتوگو با شبکه ایران گفت: پیش تولید سریال ادامه دارد و از امروز تست گریم بازیگران نیز آغاز شده است. طبق پیشبینیها «پایتخت 2» از اوایل دیماه در یکی از شهرهای شمالی کشور جلوی دوربین میرود.
وی درباره روند نگارش متن سریال توسط محسن تنابنده توضیح داد: متن هنوز تمام نشده و نگارش بخشهایی از کار نیز همزمان با تصویربرداری ادامه خواهد یافت.
غفوری با اشاره به موضوع مجموعه پایتخت 2 تصریح کرد:«پایتخت 2» با همان حال وهوای سری اول ساخته می شود و قصه آن روایتگر همین خانواده است که برای تحویل یک محموله بار در ایام نوروز به جنوب میروند.
طبق گفته غفوری تمام بازیگران اصلی سری اول این مجموعه در «پایتخت 2» حضور دارند و قرار است چند بازیگر محلی به گروه بازیگران این مجموعه اضافه شوند.
سریال «پایتخت»، نوروز 90 با تهیهکنندگی الهام غفوری و کارگردانی سیروس مقدم از شبکه یک پخش و با استقبال زیاد مخاطبان روبرو شد

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
بلیت سینماها به روال سابق روزهای سهشنبه نیم بهاء خواهد بود.
سخنگوی انجمن سینماداران در گفت وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اعلام این مطلب گفت: سهشنبه هفته پیش به دلیل اینکه روز تعطیل اعلام شده بود بنابراین با هماهنگی وزارت ارشاد قرار شد به صورت تمام بهاء باشد و در روزهایی که سهشنبه همزمان با تعطیلی باشد، این اتفاق خواهد افتاد.
وی تاکید کرد: سایر سهشنبههای غیرتعطیلی به روال سابق بلیت سینماها به صورت نیم بهاء عرضه میشود.
محمدرضا صابری همچنین در خصوص تعطیلی سینما «پایتخت» گفت: این سینما به دلیل انجام تعمیرات تعطیل شده و به زودی بازگشایی خواهد شد.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
فریبرز عربنیا می گوید قراردادش به پایان رسیده است
فیلمبرداری فیلم «چمران» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا بدون فریبرز عرب نیا ادامه دارد و حاتمی کیا در حال بررسی شرایط برای پایان فیلمبرداری است. به گزارش خبرنگار سینماپرس، دلیل عدم حضور عرب نیا برای بازی در سکانس پایانی فیلم اعتقاد وی در مورد پایان زمان قرارداد فیلم است اما گروه معتقدند هنوز زمان قرارداد این بازیگر به پایان نرسیده است.
ابراهیم حاتمی کیا در حال بررسی شرایط برای اتمام فیلمبرداری است و احتمال دارد برای سکانس پایانی فیلم از بازیگر جایگزین استفاده شود.
قرار بود روز گذشته با بازی فریبرز عرب نیا سکانس پایانی فیلم با بازی این بازیگر پایان یابد اما با غیبت وی برنامه ریزی ها تغییر کرد و امروز گروه فیلمبرداری سکانس های مربوط به هلی کوپتر را فیلمبرداری می کنند و فردا در مورد سکانس پایانی تصمیم گیری می شود.
مدتی است فیلمبرداری بخشهای پاوه به اتمام رسیده است. «سعید راد»، «فریبرز عربنیا»، «مریلا زارعی»، «بابک حمیدیان»، «محمدمهدی سلطانی»، «امیررضا دلاوری» و «اسماعیل سلطانیان» به عنوان بازیگر در این فیلم حضور دارند .
حاتمیکیا در فیلم سینمایی «چ» (درباره شهید چمران) سراغ دو روز و دو شب از زندگی شهید چمران رفته است و از روز بیست و پنجم تا بیست و هفتم مرداد 1358 زندگی شهید چمران را روایت کرده است.
ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
فریبرز عربنیا بازیگر نقش چمران در آخرین سکانس فیلم سینمایی «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا حاضر نشد.
فریبرز عربنیا برای فیلمبرداری آخرین سکانس فیلم سینمایی «چ» سر صحنه فیلمبرداری بنا به دلایلی نامعلوم حاضر نشد. این در حالی بود که هماهنگیهای لازم گروه تولید برای فیلمبرداری این صحنهها صورت گرفته بود.
این صحنهها باید با دو فروند هلیکوپتر، صدها نفر هنرور و امکانات گسترده و تسلیحات جنگی جلوی دوربین میرفت که متاسفانه به دلیل عدم حضور عربنیا فیلمبرداری این صحنهها با مشکل مواجه شده است.
حاتمی کیا و همکارانش درصدد پیداکردن راه حلی هستند تا این سکانس پایانی که صحنه میدان اسلحهفروشان شهر پاوه است، فیلمبرداری شود. با توجه به شرایط پیش آمده حضور فیلم چمران در جشنواره فیلم فجر در هالهای از ابهام قرار گرفته است.
بنابراین گزارش، مدتی است فیلمبرداری بخشهای پاوه به اتمام رسیده است. بازیگر نقش شهید چمران را فریبرز عربنیا ایفا میکند و «سعید راد»، «فریبرز عربنیا»، «مریلا زارعی»، «بابک حمیدیان»، «محمدمهدی سلطانی»، «امیررضا دلاوری» و «اسماعیل سلطانیان» به عنوان بازیگر در این فیلم حضور دارند .
حاتمیکیا در فیلم سینمایی «چ» (درباره شهید چمران) سراغ دو روز و دو شب از زندگی شهید چمران رفته است و از روز بیست و پنجم تا بیست و هفتم مرداد 1358 زندگی شهید چمران را روایت کرده است.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
با تکمیل فهرست بازیگران و عوامل پشت دوربین، این فیلم به تهیهکنندگی محمود رضوی آخرین مراحل پیش تولید را سپری میکند و قرار است بزودی کلید بخورد.
«دهلیز» که برای نمایش در جشنواره فیلم فجر آماده میشود داستان زنی به نام شیواست. او سرپرست خانوار است و با تلاش و کوشش سعی کرده زندگی خوب و آبرومندی برای خود و تنها پسرش فراهم کند. با رسیدن نامهای زندگی آنها دچار تحول میشود و در مسیری جدید قرار میگیرد.
شعیبی علاوه بر سابقه بازیگری، پیش از این هفت فیلم بلند تلویزیونی داشته و «دهلیز» اولین کار سینمایی اوست.
فهرست عوامل اصلی این پرژه عبارتند از: کارگردان :بهروز شعیبی. نویسنده: علی اصغری(کارگاه قلم) بر اساس طرحی از بهروز شعیبی، مدیر فیلمبرداری: مهدی جعفری، صدابردار: وحید مقدسی، طراح صحنه و لباس: بابک کریمی طاری، طراح گریم: زهرا کمالی، فاطمه کمالی، مدیرتولید: مجتبی امینی، برنامه ریز: روزبه سجادی حسینی، دستیار اول کارگردان: علی جودی، مدیر تدارکات: حمید پرهیز، عکاس: اسماعیل حاتمیکیا، منشی صحنه: حمیرا نعمت ا...، دستیار دوم کارگردان: امین خنکال، دستیار برنامهریزی: ساناز سرمدی، بازیگردان: علی سرابی، بازیگران: رضاعطاران، هانیه توسلی، شاهرخ فروتنیان، سعید چنگیزیان، مسعود میر طاهری، با حضور نگار عابدی و افسانه چهره آزاد. بازیگر کودک: محمدرضا شیرخانلو، تهیهکننده: محمود رضوی. محصول سیمای مهراندیش.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
«نیکی کریمی»، بازیگر و کارگردان سینمای ایران اوایل سال آینده میلادی فیلمی با موضوع ایرانیهای مقیم دبی خواهد ساخت.
به گزارش سینما روز به نقل از ایسنا ، نیکی کریمی که به عنوان داور در جشنوارهی فیلم ابوظبی حضور دارد، اعلام کرد: از ماه مارس 2013 فیلمی درباره شهروندان ایرانی که در دبی زندگی میکنند را مقابل دوربین خواهد برد.
این بازیگر ایرانی در حاشیه جشنواره فیلم ابوظبی اعلام کرد: این فیلم درباره مهاجران ایرانی است که در اینجا زندگی میکنند. تمام مجوزهای لازم را در این رابطه گرفتهام و از ماه مارس این فیلم مقابل دوربین خواهد رفت.
به گزارش گلف نیوز، نیکی کریمی که داور بخش رقابتی داستانی بلند در جشنوارهی ابوظبی است، در فیلم جدید خود بازی نخواهد کرد، اما به عنوان کارگردان و تهیهکننده و همچنین نویسندهی فیلمنامه نقش خواهد داشت.
کارگردان فیلمهایی چون «یک شب» و «سوت آخر» اعلام کرد: برای بررسی و تحقیق دربارهی فیلم جدیدم به طور مداوم بین دبی و ایران در مسافرت بودهام.
وی در اینباره گفت: خیلی از مردم میگویند دبی شهر ساختگی و جعلی است، اما من شاعران اماراتی برجستهای را در جشنوارهی دبی دیدهام. من دوستان ایرانی خیلی زیادی دارم که این فیلم داستان آنها را روایت خواهد کرد. ما هماکنون در مرحله پیشتولید این فیلم هستیم.
نیکی کریمی در ادامه اظهار کرد: من داور جشنوارههای متعددی چون لوکارنو، کن و برلین بودهام، اما در اینجا من عاشق کشف استعدادهای سینمایی منطقه هستم.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
حميد مدرسي با توجه به فروش 4 ميلياردي «كلاه قرمزي و بچه ننه» فروش آن را در مقايسه با دو فيلم قبلي «كلاه قرمزي» ركورد فوقالعادهاي تاكنون ندانست. او همچنين از هيات انتخاب معرفي فيلم ايراني به اسكار خواست كه به فيلم «كلاه قرمزي و بچه ننه» به عنوان يك گزينه فكر كنند.
اين تهيهكننده سينما همزمان با سپري شدن بيش از يك ماه از اكران فيلمش در گفتوگويي با خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،گفت: «كلاه قرمزي و بچه ننه» با وجود اينكه يك ماه از اكرانش سپري شده است و ركوردهاي مختلفي از جمله هفته اول، روز نيمبها و... را زده است اما هنوز به ركورد كلي فروش منجر نشده است.
او با مقايسهي فروش و تعداد تماشاگران «كلاه قرمزي و سروناز» و «كلاه قرمزي و پسرخاله» گفت: «كلاه قرمزي و بچه ننه» هنوز نتوانسته به ركورد اين دو فيلم برسد، ركورد «پسرخاله» در تاريخ سينما بينظير بود و «سروناز» با قيمت بليت 600 تومان حدود 10 ميليارد به قيمت بليت امروز فروش كرد پس به نظر ما «كلاه قرمزي و بچه ننه» كار درشتي نكرده است و هنوز به مطلوب نرسيده است.
مدرسي پيشبيني كرد با توجه به آغاز فصل مدارس و شيوهي تبليغات جديد اين فيلم، موج جديدي از فروش «كلاه قرمزي و بچه ننه » در فصل پاييز آغاز شود.
اين تهيهكننده سينما در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به بحث داغ انتخاب فيلم ايراني براي اسكار اذعان داشت: ممكن است پيشنهاد اينكه ميتوان به فيلم «كلاه قرمزي» به عنوان يكي از گزينههاي معرفي به اسكار فكر كرد به نظر برخي با توجه به ديالوگهاي خاصي اين شخصيت و گروه عروسكهايش كه براي ما بومي شده است، خندهدار برسد اما وقتي فيلمي در داخل اينهمه ركورد زده، چرا ركورد جهاني را از او بگيريم؟!
مدرسي ادامه داد: به نظر من انتخاب فيلم «كلاه قرمزي و بچه ننه» براي اسكار جسارت ميخواهد، همانطور كه وقتي ما ميخواستيم «كلاه قرمزي» را شروع كنيم با اما، اگرها شروع شد اما شاهد اينهمه ركوردهاي ماندگار بوديم. «كلاه قرمزي» از تاريخ تولدش در سينماي ايران اتفاقات كمي را رقم نزده است بنابراين جا دارد روي آن بايستيم و از آن دفاع كنيم.
وي در عين حال خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه تبليغات منفي براي سينماي ايران شده است و يك نااميدي عجيب و غريبي از ما آنطرف احساس ميكنند، اين فيلم به عنوان يك فيلم شاد حامل خبرهايي از داخل ايران است كه ميتواند نشان بدهد اين مملكت زنده و شاداب است و نكات مثبتي از ما را بازتاب بدهد بنابراين انتخاب «كلاه قرمزي» به عنوان يك شخصيت ملي توسط هيات انتخاب اسكار ايراني، جسارت آن هيات را ميرساند تا انتخاب يك فيلم كليشهاي شدهاي كه شانس كمتري دارد.
مدرسي در عين حال گفت: بحث مهم در اين ميان اين است كه اساسا هيات انتخاب اسكار به فيلم «كلاه قرمزي و بچه ننه» فكر كند، چون به نظر من اين فيلم هم شانس دارد، قطعا نويسندگان ، كارگردان اين فيلم با توجه به نگاه كودك در عرصه جهاني خواهند گفت اين فيلم چه شانسهاي در عرصهي جهاني دارد.
اين تهيهكننده درباره تمهيداتي كه براي اكران جهاني «كلاه قرمزي و بچه ننه» انديشيدهاند به ايسنا توضيح داد: مدتها است كه بر روي زير نويس اين فيلم در حال كار هستيم به هر حال زيرنويس آن، بسيار سخت است چون ترجمه عادي از حرفهاي اين عروسكها نميتوانيم داشته باشيم بنابراين داريم بر روي يك زيرنويس تخصصي كار ميكنيم تا مفهومي كه ما از حرفهاي كلاه قرمزي درك ميكنيم، براي مخاطب خارجي نيز قابل فهم باشد.
مدرسي با تاكيد دوباره بر اينكه «كلاه قرمزي و بچه ننه» ميتواند حرفهاي جهاني داشته باشد، يادآور شد: با توجه به اينكه ما به يكسري تماشگران خارجي فيلم را نشان داديم براي اكران جهاني آن بازتابهاي مثبتي گرفتيم و اميدوار شديم خارج از جغرافياي ايران مخاطبان خودش را جذب كند.
وي ادامه داد: ما خيلي بررسي كرديم احساس كرديم كه چرا اين شانس بايد گرفته شود، انتخاب فيلم براي اسكار نميتواند سليقهاي باشد، بايد جمع كميته و مديران شانس را به فيلمي بدهند كه بتواند شانسي داشته باشد.
مدرسي در پايان با خطاب قرار دادن هيات انتخاب فيلم ايراني به اسكار ادامه داد: من به هيات انتخاب فيلم ايراني براي معرفي به اسكار ميگويم كه به عروسك «كلاه قرمزي» با توجه به عقبهي آن اطمينان كنند چون «كلاه قرمزي» با توجه به بركاتي كه براي سينماي ايران در داخل كشور داشته،قابل اطمينان است.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
مايكل بي و اسپيلبرگ به دنبال وينفري .
نشريه فوربس به سنت هرساله خود فهرست ثروتمندترين چهرههاي هاليوود را معرفي كرد.
10 نفر اول به انتخاب اين نشريه به شرح زير است:
1- اپرا وينفري، 165 ميليون دلار
چهره تلويزيوني محبوب امسال هرچند نسبت به سال 2011 حدود 125 ميليون از درآمد خود را از دست داده است اما باز هم به عنوان ثروتمندترين چهره هاليوود معرفي شده است. سالي كه گذشت سال پرمخاطرهيي براي وينفري بود، او پس از 25 سال از برنامه محبوبش «برنامه اپرا وينفري» خداحافظي كرد و شبكه كابلي خودش را تاسيس كرد. ديگر منابع درآمد وينفري مجله«O»، برنامههاي مختلف تلويزيوني برگرفته از «برنامه اپرا وينفري» و قراردادهايي براي برنامههاي راديويي است.
2- مايكل بي، 160 ميليون دلار
مايكل بي، امسال نفر دوم فهرست ثروتمندترين چهره هاليوود و اولين كارگردان اين فهرست است. او امسال فيلم «ترانسفورمرها: تاريكي ماه» را ساخته بود كه به فروش 1/1 ميليارد دلاري رسيد. بي شهرتش را مديون كارگرداني فيلمهاي پرخرجي چون «پرل هاربر» و مجموعه «ترانسفورمرها» است. او امسال قرار است فيلم جمعوجور «رنج و گنج» را بسازد كه بودجهاش در مقايسه با ديگر كارهاي بيكم است، بودجه فيلم كمتر از 50 ميليون دلار است.
3- استيون اسپيلبرگ، 130 ميليون دلار
كمپاني «دريم وركس» استيون اسپيلبرگ امسال وارد وادي تلويزيون هم شد و چهار سريال نيز توليد كرد از جمله «ترا نووا» و «Smash». از طرفي اين تهيهكننده معروف امسال دو فيلم «ماجراهاي تن تن» و «اسب كارزار» را به عنوان كارگردان روي پرده فرستاد. هر دو فيلم هم در رشتههاي مختلف نامزد اسكار بودند.
4- جري بروكهايمر، 115 ميليون دلار
بروكهايمر كه نامش با فيلمهاي پرخرج گره خورده است سال 2011 فيلم «دزدان دريايي كاراييب: بر موجهاي غريبه» را روي پرده داشت كه به فروش يك ميليارد دلاري رسيد. اين درحالي بود كه دو فيلم پرخرج او يعني «شاهزاده پارس» و «شاگرد جادوگر» در گيشه شكست خوردند. او حالا در حال توليد «سوار تنها» با بازي جاني دپ است كه احتمالا يكي از پرخرجترين فيلمهاي تاريخ سينما باشد.
5-دكتر دره ، 110 ميليون دلار
تهيهكننـــده معــروف دنياي موسـيقي امسال به جاي تهيه يك آلبوم موسيقي با طراحي يك هدفون جديد به سود كلان رسيد. او از رپرهاي معروف امريكايي و موسس و ادارهكننده شركت «افتر مث» و از كاركنان «دث رو ريكوردز» است. او تهيهكننده و حامي بسياري از آلبومها و كاشف رپرهاي بزرگي چون امينم، فيفتي سنت و اسنوپ داگ به شمار ميرود.
6- تايلر پري، 105 ميليون دلار
بازيگر، تهيهكننده، نويسنده و كارگردان معروف سياهپوست كه مجموعه فيلمهاي كمخرج «مدهآ» را ساخته و ميسازد، فيلمهايي كه در گيشه با توجه به بودجه آنها عملكرد بسيار خوبي دارند. او جدا از فيلمهاي «مدهآ» چند برنامه تلويزيوني نيز دارد.
7- هوارد استرن، 95 ميليون دلار
استرن سال گذشته يكي از داوران برنامه «استعداد امريكا» شد و همين درآمدش را 15 ميليون دلار افزايش داد. او در راديو و دنياي موسيقي بسيار فعال است.
8- جيمز پترسون، 94 ميليون دلار
پترسون، ستاره هاليوودي نيست اما يكي از پركارترين و ثروتمندترين نويسندگان امريكاست كه براساس كتابهايش فيلمهاي متعددي ساخته شده. از او در سال گذشته 14 عنوان كتاب منتشر شده است كه همگي در ژانر تريلر بزرگسالان هستند. فيلم «من، الكس كراس» نيز براساس رماني از او با بازي تايلر پري در حال ساخت است.
9- جرج لوكاس، 90 ميليون دلار
«جنگ ستارگان» فقط يك مجموعه فيلم نيست، عروسكها، كتابهاي مصور و بسياري محصولات جانبي ديگر نيز همراه اين فيلم منتشر و توليد شدهاند و همين دليل درآمدزايي لوكاس است. او همچنين موسس كمپاني طراحي جلوههاي ويژهيي به نام «نور و جادو» است كه جلوههاي ويژه «ناو» و «انتقامجويان» را طراحي كرده بود.
10-سايمن كاول، 90 ميليون دلار
اين تهيهكننده دنياي موسيقي اهل بريتانيا كه در تلويزيون هم حضور فعالي دارد امسال با مجموعه «عامل ايكس» قرار بود به تلويزيون امريكا برود اما موفق نشد. با اين حال نسخه بريتانيايي سريال بهشدت موفق بود.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
اوجی گفت: بعد از انتشار «شاه ماهی» اولین کنسرت هومن جاوید در تهران برگزار خواهد شد و بعد از آن تصمیم داریم تور کنسرت های این خواننده را در ایران برگزار کنیم.
علی اوجی تهیه کننده موفق و پرکار آلبوم هایی چون «روی دیگر» بهرام رادان،«یازده» پژمان جمشیدی،«ساعت25شب»رضا یزدانی و ..این روزها سرگرم پیش تولید اولین اثر سینمایی خود با نام «زنجیری » می باشد. علی اوجی در گفتگو با شبکه ایران درباره آخرین کارهای خود در 6 ماه گذشته گفت: درحال حاضر مدیریت هنری آلبوم «شاه ماهی» هومن جاوید به تهیه کنندگی بهرام رادان را بر عهده دارم.
وی افزود: این آلبوم به آهنگسازی بابک زرین و تنظیم بابک زرین و مهران خلیلی است که انشاالله اواخر شهریور یا اوایل مهرماه منتشر خواهد شد.
اوجی ادامه داد: بعد از انتشار آلبوم ،اولین کنسرت هومن جاوید در تهران برگزار خواهد شد و بعد از آن تصمیم داریم تور کنسرتهای این خواننده را در ایران برگزار کنیم.
تهیه کننده «روی دیگر» در مورد اجرای بهرام رادان اظهار داشت: در مورد کارهای اجرایی بهرام رادان با آقای باذل، مدیر برنامه ایشان صحبت کنید اما خبر خوبی که دارم در مورد آلبوم دوم این هنرمند است که کلید خورده است. این آلبوم «روی جدید» نام دارد که متفاوت از آلبوم اول رادان است. به محض اینکه بهرام رادان از سفر برگردد کار خوانندگی این آلبوم را شروع خواهند کرد.
تهیه کننده «ساعت 25شب» گفت: تهیه کنندگی آلبوم جدید رضا یزدانی نیز برعهده من می باشد. این آلبوم در مرحله مجوز است و هنوز نامی برای این کار انتخاب نشده است.
وی افزود: آهنگساز این آلبوم کارن همایونفر می باشد. این هنرمند برنده چندین جایزه سیمرغ بلورین درجشنواره موسیقی فجر شده است و علاوه بر آن یکی از بزرگترین موزیسین های ایران هستند.
این تهیه کننده ادامه داد: ترانه سرایان این آلبوم اندیشه فولادوند، حسن اردشیری، احسان گودرزی و علی کمارجی نژاد می باشند.
اوجی درباره اولین اثر سینمایی خود گفت: پیش تولید اولین کارسینمایی ام با نام «زنجیری» به تازگی شروع شده است. کارگردانی این فیلم بر عهده خودم می باشد و امیر سماواتی نیز تهیه کننده آن هستند.البته پیش از این در «نفس عمیق» و «کافه ترانزیت» با آقای سماواتی همکاری داشته ام. حضور رضا یزدانی در این فیلم قطعی شده است.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
دو فیلم سینمایی «بغض» «بوسیدن روی ماه» از اوایل پاییز در گروههای سینمایی استقلال و آزادی اکران می شوند.
در حالی که پیش بینی می شد ثبت قرارداد اکران «تو و من» در جلسه امروز شورای صنفی نمایش انجام گیرد اما تنها قراردادی که امروز در شورا ثبت شد مربوط به فیلم «بغض» اولین ساخته رضا درمیشیان بود. براین اساس بنا شد که «بغض» بعد از پایان اکران «ضدگلوله» در گروه سینمایی استقلال روی پرده برود.
«بغض» داستان دختر و پسر جوانی است مهاجر که در ترکیه حضور دارند و تنها 24 ساعت وقت دارند که برای فرار از موقعیتی که گریبانشان را گرفته کاری کنند.
از سوی دیگر همان طور که پخش کننده «بوسیدن روی ماه» اعلام کرده بود این فیلم در تاریخ مقرر شده یعنی پنجم مهرماه در گروه سینمایی آزادی روی پرده خواهد رفت.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
تازه ترین فیلم روح ا.. حجازی با نام «زندگی مشترک یک زوج میانسال» با حضور حمید فرخ نژاد و هنگامه قاضیانی تولید می شود.
در حالی که هنوز وضعیت اکران فیلم قبلی روح ا.. حجازی با عنوان «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» مشخص نشده این کارگردان به تازگی تصمیم گرفته فیلم جدیدش را کلید بزند. این فیلم «زندگی مشترک یک زوج میانسال» نام دارد و آن طور که «بانی فیلم» خبر داده حضور حمید فرخ نژاد و هنگامه قاضیانی به عنوان بازیگران اصلی فیلم قطعی شده است و به این ترتیب این دو بازیگر که پیش از این در «روزهای زندگی» هم نقش یک زن و شوهر را ایفا کرده بودند بار دیگر در نقش یک زوج بازی خواهند کرد.
قرار است طی روزهای آینده چند بازیگر مطرح دیگر به این جمع اضافه شوند. فرخ نژاد پیش از این در فیلم قبلی این کارگردان «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» ایفای نقش کرده بود و این دومین همکاریاش با روح ا... حجازی به حساب میآید.
فیلمنامه «زندگی مشترک یک زوج میانسال» توسط علی طالب آبادی نوشته شده که یک فیلم اجتماعی ـ خانوادگی است. پیش از این روح ا... حجازی عنوان کرده بود که همان تیم پشت دوربین «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» در فیلم تازهاش با او همکاری خواهند کرد. هومن بهمنش قرار است پشت دوربین این فیلم سینمایی قرار بگیرد. طبق برنامهریزی انجام شده فیلمبرداری «زندگی مشترک یک زوج میانسال» تا چند هفته دیگر آغاز میشود تا فیلم به جشنواره فیلم فجر برسد.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
نمی دانم این خبر از کجا در اختیار یک رسانه خاص قرار گرفته اما تا جایی که من می دانم چنین چیزی صحت ندارد. طبیعی است که برای چنین اقداماتی تهیه کننده باید در جریان قرار گیرد
در حالی که روز گذشته خبری از سوی یکی از سایتهای خبری منتشر شده بود مبنی بر ممنوع التصویر شدن کاراکتر «جیگر» از مجموعه «کلاه قرمزی»، حمید مدرسی تهیه کننده مجموعه های تلویزیونی «کلاه قرمزی» در گفتگو با شبکه ایران از بی اطلاعی نسبت به این موضوع خبر داد.
مدرسی به شبکه ایران گفت:«نمی دانم این خبر از کجا در اختیار یک رسانه خاص قرار گرفته اما تا جایی که من می دانم چنین چیزی صحت ندارد. طبیعی است که برای چنین اقداماتی تهیه کننده باید در جریان قرار گیرد.
حمید مدرسی که تازه ترین همکاری اش با زوج طهماسب-جبلی فروش یک میلیاردی را در تهران از سر گذرانده درباره اینکه آیا هیچ ابلاغیه ای در این باره به او ارائه شده یا نه هم می گوید:«نه، برای همین است که از شنیدن این خبر تعجب کردم.»
مدرسی که این روزها خارج از تهران به سر می برد در پاسخ به این پرسش شبکه ایران که فکر می کنید دلیل شیوع چنین شایعاتی چه باشد اظهار می دارد:«وا.. نمی دانم. این را باید از آنها که این شایعات را درست می کنند بپرسید.»
ایرج طهماسب در کنار تمامی کاراکترهای عروسکی «کلاه قرمزی» از «پسرعمه زا» گرفته تا «همساده» و «فامیل دور» و البته جیگر»»
وقتی از مدرسی درباره این مساله پرسیدیم که آیا به هنگام تولید آخرین قسمت پخش شده «کلاه قرمزی» که عیدفطر روی آنتن رفت پیشنهادی مبنی بر حذف «جیگر» نداشتید، وی پاسخ داد:«نه، باور کنید هیچ ابلاغیه ای مبنی بر حذف کاراکتر «جیگر» به ما ارائه نشده است.«
کاراکتر «جیگر» از جمله کاراکترهای جدید مجموعه «کلاه قرمزی» است که اگرچه ظاهرش شبیه به الاغهاست اما به واسطه تاکید بر این موضوع که خـــَر نیست بلکه جیگـــر است به شدت مورد توجه مخاطبان تلویزیون قرار گرفته و بسیاری از منتقدان نیز طراحی چنین کاراکتری توسط جبلی-طهماسب را ستوده اند. جالب اینجاست که این خانم یا آقای جیگر در دی.ودی.دی های «کلاه قرمزی» که از طریق شبکه نمایش خانگی به بازار عرضه می شود هم جای ثابتی دارد.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
با گذشت تنها 13 روز ار آغاز اکران ،
كلاه قرمزي و بچه ننه» به كارگرداني ايرج طهماسب وارد باشگاه ميليارديهاي سال شدند
علي سرتيپي مدير عامل موسسه فيلميران در گفتوگويي با ايسنا، درباره آمار فروش فيلمهاي روي پرده گفت: «كلاهقرمزي و بچهننه» تا شب گذشته 6 شهريور ماه پس از 13 روز نمايش به فروش يك ميليارد و 60 ميليون توماني رسيده است.
وي درباره فروش «بيخداحافظي» و «ضد گلوله» هم گفت: فيلم سينمايي «بيخداحافظي» تا شب گذشته 112 ميليون تومان و «ضد گلوله» 103 ميليون تومان فروش داشتهاند.
به گزارش ايسنا، «كلاهقرمزي و بچهننه» سومين فيلم سال 90 پس از «گشت ارشاد» و «خوابم ميآد» است كه فروش ميلياردي را تجربه مي كند.
عروسك كلاه قرمزي با دو فيلم سينمايي قبلي خود يعني «كلاه قرمزي و پسرخاله» و «كلاه قرمزي و سروناز» هم فروش بسيار خوبي را داشت.همچنين در روزهاي گذشته فروش روزانه فيلم سينمايي «ضدگلوله» هم رشد خوبي داشته است.
بسياري اميدوارند تعطيلات پنج روزه تهران باعث شود «بيخداحافظي»،«ضد گلوله» و «كلاه قرمزي و بچهننه» افزايش فروش قابل توجهي داشته باشند و يكي از بهترين فصلهاي اكران سال را رقم بزنند.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
گزارش وضعیت تولید سینمای ایران تا اول شهریور ماه سال 91، توسط واحد پشتیبانی تولید بنیاد سینمایی فارابی اعلام شد.
واحد پشتیبانی تولید این بنیاد اعلام کرد؛ تا اول شهریور ماه جاری، 15 فیلم آماده نمایش (اکران نشده)، 6 فیلم در مرحله صداگذاری، 10 فیلم در مرحله تدوین، 10 فیلم در مرحله فیلمبرداری و 39 فیلم در مرحله پیش تولید قرار دارند.
دو فیلم پس کوچه های شمرون (کامران قدکچیان) و کلاه قرمزی و بچه ننه (ایرج طهماسب) از میان آثار تولید شده سال جاری اکران شده اند.
بر پایه این گزارش، فیلم های، تولد (محمدرضا ورزی)، گناهکاران (فرامرز قریبیان)، بچگیتو فراموش نکن (جلال فاطمی)، بچه های جسور (حجت اله سیفی)، ابرهای ارغوانی (سیامک شایقی)، فرزند خوانده (وحید نیکخواه آزاد)، 9:20 دقیقه در بوشهر (محمد امین همدانی)، 578 روز انتظار (احمد عبدالهیان)، جا به جا (علی توکل نیا) ، دامنه های سفید (احسان عبدی پور)، غریبه (حمید بهمنی)، گورداله (نادره ترکمانی)، بزرگ مرد کوچک (صادق صادق دقیقی)، هیچ کجا هیچ کس (ابراهیم شیبانی) و احتمال معکوس (بهرام توکلی) آماده نمایش هستند.
در مرحله صداگذاری نیز فیلم های روز رستاخیز (احمدرضا درویش)، هیس دخترها فریاد نمی زنند (پوران درخشنده)، عقاب صحرا (مهرداد خوشبخت)، کلاس هنرپیشگی (علیرضا داودنژاد)، خاکستر و برف (روح الله سهرابی) و جیب بر خیابان جنوبی (سیاوش اسعدیان) قرار دارند.
فیلم های برلین -7 (رامتین لوافی پور)، مروارید (سیروس حسن پور)، رسوایی (مسعود ده نمکی)، استرداد (علی غفاری)، یوسف هور (مرغابی دشت سرخ) ساخته علی اصغر شادروان، سلام/ خداحافظ (پرویز شهبازی)، همه چیز برای فروش (امیر ثقفی)، از تهران تا بهشت (ابوالفضل صفاری)، زیباتر از زندگی (انسیه شاه حسینی) و آفتاب مهتاب زمین (علی قوی تن) در مرحله تدوین هستند.
فیلم های مرحله فیلمبرداری نیز عبارتند از: چتر سبز (ناصر رفایی)، نیکان و بچه غول (عبدالرحمن رضایی)، حماسه روزبه (علی نوری اسکویی)، محمد(ص) (مجید مجیدی)، عملیات مهد کودک (فرزاد اژدری)، آخرین داستان (اشکان رهگذر)، چ (ابراهیم حاتمی کیا)، فرزند چهارم (وحید موسائیان)، آقای الف (علی عطشانی) و دلتنگی های عاشقانه (رضا اعظمیان).
بر پایه این گزارش 39 پروژه در مرحله پیش از تولید به سر می برند که از این میان 20 پروژه بیش از 50 درصد این مرحله را گذرانده اند.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
باران کوثری بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که مدتی در ایران حضور نداشت، به تازگی به عرصه هنری کشور بازگشته و مشغول فعالیت جدید است،.
او در مورد فعالیت هنری امروزش گفته است: «فعلا در زمینه تئاتر کار می کنم. در تمرین دو تئاتر حضور دارم که یکی از آن ها به تازگی با من صحبت کردهاند و مراحل اولیه تولید را طی میکند که اگر اجازه بدهید، پس از این که کمی کار جلو رفت در موردش صحبت میکنیم.»
کوثری درباره تمرین تئاتر دوم گفت: «کار اصلیام این روزها تمرین تئاتری به کارگردانی آقای هومن سیدی ست. این کار قرار است از اول مهر روی صحنه برود.»
این درحالی ست که حبیب رضایی در مصاحبه ای اعلام داشته است که قرار است در مورد این نمایشنامه به هومن سیدی مشاوره بدهد که این موضوع را به پس از طی شدن مراحل بازبینی موکول کرده است.
باران کوثری در مورد فعالیتهای کنونی سینماییاش گفته است: «فعلا کار سینمایی ندارم و فیلمی هم نیست که از من در انتظار اکران باشد.»
آخرین حضور او بر پرده سینما فیلم «آزمایشگاه» بود که بعد از نوروز سال 91 اکران شد.

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
برگزاری میزگرد با موضوع «آرامش بعد از طوفان» و بررسی مشکلات تولید فیلم در سینمای ایران، احوالپرسی از عزتالله انتظامی، نقد و بررسی فیلم «ضدگلوله»، ارتباط تلفنی با پرویز پرستویی و گفتوگوی ویژه با مسعود کرامتی از جمله مهمترین بخشهای برنامه این هفته «هفت» بود.
«مسعود کرامتی» کارگردان و بازیگر سینما با حضور در برنامه هفت ضمن عرض تسلیت به مناسبت جان باختن هموطنان آذربایجان در زلزله ورزقان و اهر، از شروع کار کارگردانی و بازیگری خود در تلویزیون و سینما سخن گفت. وی همچنین در این برنامه به همکاری خود با مرضیه برومند و دستیار کارگردانی و عروسکگردانی در فیلمهایی از جمله «شهر موشهها» و «خونه مادربزرگ» اشاره کرد و در ادامه اظهار داشت: همیشه تمام تلاشم این بوده که هر کاری چه در عرصه بازیگری و چه کارگردانی انجام میدهم، شرمسار مردم نباشم و بتوانم جوابگوی کارهای خودم باشم.
وی اضافه کرد:تحصیلات اولیه من تئاتر بود که در دوران دانشجویی که همزمان با آغاز انقلاب و سپس جنگ تحمیلی بود، فضای جنگ و فضای سیاسی باعث شد که تئاتر کمتر داشته باشیم. به همین دلیل متمرکز به انجام کار عروسکی شدم.
مسعود کرامتی و بازگویی خاطراتش از همکاری با ملاقلیپور
وی در ادامه از آشنایی خود با مرحوم رسول ملاقلیپور صحبت کرد و با اشاره به ساخت فیلم سینمایی «افق» بیان داشت: در آن زمان رسول ملاقلیپور تازه از حوزه هنری بیرون آمده بود و من به واسطه «علیقلی» با وی آشنا شدم. ملاقلیپور رفیق باز بود و در عین صراحتی که داشت به سرعت نیز میتوانست همه چیز را به هم بریزد. همیشه تلاشمان این بود که رفاقتمان با کار باشد و آن هم کار حرفهای. به نوعی قرار نبود من آویزان رسول باشم و او همیشه از ریاکاری و ارتباطهای دروغین مینالید.
وی به بازی در فیلم « مجنون» ملاقلیپور اشاره کرد و گفت: در فیلمهایش دستیار کارگردان بودم و بازیگران را هدایت میکردم، مرحوم همیشه میگفت تو خوب بازی میکنی و فیلمی میسازم که در آن بازی کنی و این شد که در «مجنون» بازی کردم. در سر فیلمها همیشه نظراتم را میگفتم اما حرف آخر را او میزد.
وی در ادامه تصریح کرد: مرحوم ملاقلیپور در بازیهایم دخالت داشت و من نیز عادت دارم در هنگام بازی به کارگردان توجه کنم چرا که معتقد هستم که بازیگر حق اظهار نظر و تعامل در بازی را دارد اما حرف نهایی با کارگردان است.
فیلمنامه «ضدگلوله» برایم جذاب بود
کرامتی در ادامه درباره بازی در فیلم « ضدگلوله» نیز بیان داشت: هنگامی که نقشی را دوست داشته باشم، آن را بازی میکنم. در «ضد گلوله» نیز بعد از خواندن فیلمنامه از نقش خوشم آمد و معتقدم که یکی از درخشانتریم وجه فیلمنامه، دیالوگ نویسی است که در این فیلم به خوبی دیده میشود و نقشی که در این فیلمنامه پیشنهاد شد برایم جذاب و خاص بود. با حضور مهدی هاشمی که با وی تجربه کار داشتم تصمیمم برای قبول پیشنهاد بیشتر شد.
وی تاکید کرد: با مصطفی کیایی کار کردن بسیار لذت بخش و خوب است چرا که کارش را به خوبی میشناسد.
کیایی: «ضدگلوله» را کسی حمایت نکرد، بخش خصوصی آمد
بخش دوم برنامه هفت به نقد و بررسی فیلم سینمایی «ضد گلوله» اختصاص داشت. این فیلم با حضور «مصطفی کیایی» کارگردان، «آرش خوشخو» منتقد و « مسعود فراستی» کارشناس برنامه نقد شد.
کیایی در این برنامه گفت: از نام اولیه فیلم خوشم نمیآمد و هنگامی که اسم فیلم «غیرمجاز» شد، شورای نظارت و ارزشیابی با نام آن مخالفت کرد و در نهایت چند روز مانده به جشنواره نام فیلم «ضدگلوله» شد و در حال حاضر از نام فیلم راضی هستم. از ابتدا فضای اصلی فیلم دفاع مقدسی بود و در شرایط فیلم ساخته شد که حتی با ارائه فیلمنامه به انجمن سینمای دفاع مقدس، هیچ کسی از آن حمایت نکرد و ما مجبور شدیم بخش خصوصی را وارد کنیم و در نهایت باید فیلمی ساخته میشد که هدفمند بوده و هم سرمایه آن باز میگشت.
خوشخو: «ضدگلوله» حال تماشاگر سینما را خوب کرد
در ادامه خوشخو نیز بیان داشت: فیلم انرژی زیادی به تماشاگر میدهد و در حال حاضر اکثر فیلمها تلخ و یاسآلود هستند، این فیلم میتواند بسیار تاثیرگذار باشد و بعد از مدتها میبینیم تماشاگر با لبخند از سینما بیرون میآید.این فیلم حال تماشاگر سینما را خوب کرده است.
وی در ادامه افزود: اما معتقدم که با تمام امتیازاتی که فیلم دارد، بیشتر از استحقاقش مورد تحسین قرار گرفته است و به نظرم موقعیت دراماتیک آن کهنه است و پایان فیلم بیشتر واکنشی است تا این که دراماتیک باشد.
خوشخو درباره بازیگران فیلم نیز بیان داشت: در میان بازیگران مهدی هاشمی بهترین بازی را داشت و به جرات میتوانم بگویم که از میان بازیگران مرد سینمای ایران او جز سه نفر برتر است و در بازی فیلمهای کمیک و نیمه کمیک سیر تکاملی داشته و در کل فیلم هاشمی خوب درخشید.
فراستی:«ضدگلوله» فیلم موفقی است
مسعود فراستی نیز درباره فیلم «ضدگلوله» بیان داشت: در این فیلم بازی مسعود کرامتی بسیار خوب بود. این فیلم محبوب است. معتقدم قشر روشنفکرنماها و رادیکالهای به ظاهر حزباللهی از این فیلم خوششان نیامده که علت این ناخرسندی دو قشر یک بحث مفصل میطلبد اما بیشتر مخاطبان طرفدار فیلم هستند. فیلم دارای موقعیت دراماتیکی است که شباهت زیادی به فیلم «لیلی با من است» دارد و ما در این چند سال طنز جبههای نداشتیم و این فیلم موفق بوده و است.
وی در ادامه تصریح کرد: همیشه موضوع شهادت در سینما به شدت سطحی و دم دستی نشان داده میشود و معتقدم که در این فیلم اگر شخصیت در پایان متحول میشد، این فیلم یک توهین بود و فیلم نابود میشد. در این فیلم برای شهادت ارش قائل شدهاند.
فراستی به پایان فیلم نیز اشاره کرد و اظهار داشت: پایان فیلم دفعی بوده و ای کاش پایان فیلمنامه جدیتر میشد و کلیشههایی نیز در این فیلم آورده شده بود.
کیایی نیز در پایان گفت: تمام کلیشههایی که در فیلم آورده شده بود تعمدی بوده و سعی کردیم با ظرافت با این کلیشهها شوخی کنم.
حمززاده: سینمای 91 دارای خط و ربط است
بخش پایانی برنامه این هفته « هفت» نیز به میزگردی با عنوان «آرامش بعد از طوفان اختصاص داشت. دراین میزگرد «محمد حمزه زاده» معاون هنری حوزه هنری و «مرتضی شایسته» تهیهکننده سینما درباره وضعیت سینما و تولید فیلم و اکران صحبت کردند.
محمد حمزهزاده در این برنامه گفت: در حال حاضر فیلمهایی که موضوع اختلاف بودند در سینما آزادی و استقلال اکران شدند و امیدواریم همینطور پیش برود و اگر بنا به همکاری باشد، فیلمهایی که حوزه هنری انتخاب میکند اکران میشوند.
وی در ادامه افزود: همچنین قرار است فیلمهایی که حوزه آنها را اکران نمیکند در چند نوبت و به صورت محرمانه به سازمان سینمایی کشور اعلام شود و در این مورد حوزه هنری به وظیفه خود عمل کرده است، این که عدهای این کار حوزه را سیاسی میدانند؛ درست نیست چرا که حوز به اعتقادات و ارزش و اصول توجه کرده و ای اعتقادات شامل امر به معروف و نهی از منکر نیز هست.
وی در ادامه تصریح کرد: مطالعات و پژوهشهای حوزه نشان میدهد که در سینمای 1391 خط و ربطی وجود دارد که در حوزه خانواده و روابط پنهانی و همچنین زیر سئوال بردن نظام دیده میشود و ما اعلام کردیم این فیلمها اکران نمیشود و به ما توهین شد و البته ما بخشیدیم.
در ادامه مرتضی شایسته به اکران فیلم در سینما آزادی اشاره کرد و گفت: در سینما باب نیست که سینمایی برای بستن قرارداد، تاریخ اکران فیلم را مشخص کند و سینما آزادی برای اکران « بوسیدن روی ماه» تاریخ پنجم مهر را مشخص کرده و این باعث شده تا سالن اصلی آزادی تا آن زمان خالی باشد.
شایسته: فیلمنامهنویس خوب نداریم
وی ادامه داد: در حال حاضر مشکل اصلی تولید فیلم، فیلمنامه است. اکثر فیلمنامهنویسان ما مشغول کارهای دیگر هستند و و این باعث کمکاری در سینما میشود. بسیاری از فیلمنامهها که پروانه ساخت میگیرند مخاطب ندارند و ما با انبوه فیلم بدون مخاطب روبهرو هستیم.
حمزهزاده: مشکل اصلی سینما مضمون است
در این خصوص حمزهزاده مهمترین مشکل را سوژه فیلم خواند و یادآور شد: نگارش فیلمنامه فنی است اما مضمون مهمتر است، مضامین در سینما به درستی انتخاب نمیشوند و باید مخاطب را بشناسیم. سینمای ما نسبت به مخاطب غافل است و ما در فیلمنامه باید به مخاطب آموزش دهیم و مخاطب با رفتن به سینما هویت خود را پیدا کند.
شایسته با اشاره به صحبتهای حمزهزاده، بیان داشت: چرا حوزه هنری که هر سال 9 فیلم میساخت در این سالها فیلمی نمیسازد و در حال حاضر مشغول چه کاری است. یعنی سوژهیابی آنقدر مشکل است که حوزه کاری نمیکند.
حمزهزاده در پاسخ به این سئوال سینمای ایران را غیر صنعتی خواند و اظهار داشت: بیشتر فیلمها دولتی هستند که به بازگشت سرمایه کاری ندارند و اگر این دغدغه نباشد شکست میخوریم، اگر قرار بود مسیری را که همه طی میکنند ما هم طی کنیم، این خود یک اشتباه است.
وی تصریح کرد: ما در کشور شوراها به سر میبریم ، ابتدا باید همه چیز را حل کنیم و بعد شروع به کار کنیم.این که حوزه بیاید فیلم بسازد کاری ندارد بلکه باید زیرساختها را درست کرد.
بر اساس این گزارش، گفتوگو تلفنی با پرویز پرستویی درباره کمک سینماگران به زلزلهزدگان شهرهای آذربایجان شرقی از دیگر بخشهای برنامه بود که در این ارتباط تلفنی پرستویی با اشاره به سفر سینماگران به مناطق زلزلهزده گفت: طی روزهای یک شنبه و دوشنبه گروهی از سینماگران به مناطق سفر کرده تا ضمن تسلای خاطر بازماندگان کمکهای دیگر را برای مردم آسیبدیده جمعآوری کنند.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
فروش فیلم «کلاه قرمزی و بچه ننه» در حالی به 800 میلیون تومان رسید رکورد شکنی های آخرین ساخته طهماسب همچنان ادامه دارد و شور حال را به سینماهای کشور بازگردانده است ، این درحالی ایست که دو فیلم "ضدگلوله" و "بیخداحافظی" با فاصله ای چشمگیر همچنان در تعقیب رقیب خود هستند .
، فیلم "کلاه قرمزی و بچه ننه" تنها شب گذشته در سینماهای تهران 150میلیون تومان فروش کرده و جمع فروش آن از ابتدای اکران به 800 میلیون تومان رسیدهاست.
فیلم "ضدگلوله" ساخته مصطفی کیایی نیز تاکنون 85 میلیون تومان و "بیخداحافظی" احمد امینی نیز 106 میلیون تومان فروش کرده است. البته بهزودی رقم فروش در شهرستانها نیز اعلام خواهد شد.
این در حالی است که با حل اختلاف شهرداری، حوزه هنری و شورای صنفی نمایش در روزهای پنج شنبه و جمعه به تعداد سالنهای نمایش دهنده این آثار اضافه شدهاست. به همین دلیل پیشبینی میشود فروش آنها در هفته جاری بیشتر شود.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
با پايان پخش سريال «خداحافظ بچه» از شبكه سوم سيما، نويسنده و كارگردان اين سريال به انتقادات مطرح شده دربارهي بدآموزيهاي سريالشان پاسخ دادند و آن را براي پيشبرد داستان، ضروري دانستند. نويسنده «خداحافظ بچه» نيز به اين مساله اذعان كرد كه پايانبندي ديگري را براي اين سريال در نظر گرفته بود.
بايد تصويري واقعي ولو تلخ ارائه داد
منوچهر هادی ـ كارگردان ـ انتقادهایی که به بدآموزی و آموزش دزدی در «خداحافظ بچه» وارد شده، را با طرح اين پرسش، پاسخ داد: این چه بدآموزی است که ما نقد اجتماعی کنیم، تصویری از اجتماع را نشان دهیم و تلنگر بزنیم. اگر قرار باشد همه چیز را خوب و خوش نشان بدهم پس دیگر مفهوم کار اجتماعی چیست؟ ما برای مقابله با سریالهای ماهوارهای باید حلقه نگاهمان را بازتر کنیم.
سجاد ابوالحسنی ـ نويسنده «خداحافظ بچه» ـ نيز كه در اين نشست در فرهنگسراي فردوس حضور داشت، دربارهي پايانبندي سريالش گفت: با اینکه در طول یک کار معتقدم باید تصویری واقعی ولو تلخ را به تماشاگر نشان داد، اما سلیقهي من به شکلی است که پایان خوش را دوست دارم. نمیگویم این پایان همان چیزی است که خودم میخواستم، پایان دیگری در ذهنم بود، اما اینگونه هم نبود که تلویزیون بگوید این را انجام بده. در واقع من پایان خود را به شبکه ارائه دادم و آنها گفتند اگر پایان دیگری داری ارائه بده، من هم چند پایان مختلف به آنها پیشنهاد کردم که از بین آنها یکی را انتخاب کردند.
شرايطمان طبيعي نبود
در ادامه اين نشست، منوچهر هادي دربارهي روند توليد «خداحافظ بچه» توضيح داد: در ایام جشنواره فیلم فجر در دیداری که با داوود هاشمی همراه علیرضا افخمی داشتم، گفتند میخواهند سریالی با نام «خداحافظ بچه» را برای ماه رمضان تولید کنند. سجاد ابوالحسنی نیز 100 صفحه سیناپس کامل نوشته بود که وقتی آن را خواندم خیلی خوشم آمد و تمایل پیدا کردم آن را بسازم.
او ادامه داد: قرار بود مجموعه در 20 اسفند کلید بخورد اما، 20 اسفند شد 5 فروردین، بعد 13 فروردین، بعد 20 فروردین و در نهایت به 29 فروردین موکول شد؛ بنابراین مشخص است که شما در این زمان کم نمیتوانید 30 قسمت سریال را در شرایط طبیعی بسازید.
سجاد ابوالحسنی نيز در ادامهي بحث شتابزدگي خاطرنشان كرد: بحث تعجیل و رساندن کار چیزی است که فکر میکنم همه ما در آن دخیل هستیم، از نفر اول صداوسیما تا مدیران شبکهها، مدیران گروه و حتی من نویسنده که کار را مینویسم.
براي نوشتن قسمت 26 فقط چهار روز وقت بود!
ابوالحسنی تصریح کرد: من برای نوشتن قسمت اول کار یک ماه زمان صرف کردم، اما مثلا برای قسمت 26 تنها چهار روز فرصت داشتم و این در نتیجهي کار تاثیر میگذارد. این یک واقعیت است که برای نگارش یک مجموعه 26 قسمتی عالی که مخاطب تلویزیون ایران را هم همه جوره راضی کند، دست کم باید دو سال وقت گذاشت اما من سفارش نگارش این کار را دی ماه گرفتم و این طبیعی است که در این زمان کم فرصت بسیاری چیزها از دست میرود.
او سپس در پاسخ به پرسشي دربارهي طولاني شدن مقدمهي سريال، گفت: درست است که مقدمه کمی طولانی شد، اما واقعیت این است که ما نیاز داشتیم بگوییم شرایط برای این زوج به گونهای رقم میخورد که در نهایت زن میپذیرد که دست به بچه دزدی بزند. شاید اگر ما در همان قسمت دوم این موضوع را میگذاشتیم برای تماشاگر سوال پیش میآمد که چرا باید به طور ناگهانی قبول کند که دست به بچه دزدی بزنند؟ با این حال شاید این مقدار مقدمه کمی زیاد باشد.
با «مجتبي» غريبه نبودم
در بخش بعدی بیست و چهارمین خانه فیلم فرهنگسرای فردوس، سیروس همتی ـ بازيگر نقش مجتبي ـ دربارهي حضور در يك سريال مناسبتي، عنوان كرد: تجربه این نوع کارها را نداشتم و در نتیجهي اعتماد منوچهر هادی به من، این نقش را پیشنهاد كرد و به من سپرد.
همتی دربارهي تفاوتهای حضور در تئاتر و تلویزیون نيز گفت: ما در تئاتر شاید روزی 17 ساعت تمرین کنیم. به هر حال من وقتی سیناپس کار را خواندم همان جا شروع کردم به برنامهریزی برای این نقش. اینکه این کارکتر چه خصوصیاتی دارد؟ چگونه باید عاشق شود؟ نحوه زندگیاش چگونه است؟ حرف زدنش چطور است؟ همان وقت با کارگردان به بحث نشستم و برای خودم این نقش را روشن کردم. به همین دلیل دیگر با شناختن این نقش غریبه نبودم و سعی میکردم تا خود را با گروه هماهنگ کنم.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
از این به بعد دزدها مجبور میشن از روش پردردسرتری استفاده کنند چون با این سریال همه شگردهاشون لو رفت!!! در واقع ما به ضرر دزدها عمل کردیم ولی خوب اونها چون تنها شغلی هستند که صنف ندارند نمیتوانند اعتراض کنند!
مهراوه شریفینیا بازیگر مجموعه تلویزیونی «خداحافظ بچه» که سریال حاشیهساز و موفق «ساعت شنی» را نیز در کارنامه خود دارد در تازهترین گفتوگوی خود با اشاره به این نکته که اگر اصرار مادرش برای خواندن کامل سیناپس نبود بازی در نقش لیلا را از دست میداد چرا که حاضر نبوده در تلویزیون نقش زن حامله را بازی کند اما با خواندن دو قسمت از فیلمنامه پی برده که قضاوت عجولانهای کرده است.
وی همچنین با انتقاد از نگرانی مسئولان تلویزیون در پرداختن به موضوعات ملتهب و مسائل مبتلا به جامعه گفته است: مردم وقتی ببینند تلویزیون به مشکلاتشون بها میده و برای مطرح کردن نگرانیهاشون قدم بر میداره به شبکههای بیگانه پناه نمیبرن. به نظر من بخشی از وظایف رسانه ملی نشان دادن مشکلات زندگی مردمه و حل کردن مشکلات به عهده مسئولینه. بخشهای جالب این مصاحبه را به نقل از «بانی فیلم» در ادامه میخوانید:
مهدی صبایی و بهنوش بختیاری چطور میتونن نخندن!
روز اولی که مهدی صبایی اومد جلوی دوربین باید بچه به بغل در کنار بهنوش بختیاری دیالوگ میگفت سکانس خیلی حسی و سخت بود(سکانس پایانی قسمت5). بچه گریه میکرد و اونها باید تلاش میکردند که هم بچه رو آروم کنن هم درست دیالوگ بگن و هم مراقب حس و حالشون باشن. بچه آروم نمیشد. تقریبا همه گروه کارگردانی و صحنه از پشت دوربین برای آروم شدن بچه شکلک در میآوردند، تصویر جالبی بود. امکان نداشت بازیگر در اون لحظه بتونه متمرکز بشه. من واقعا متعجب بودم که مهدی صبایی و بهنوش بختیاری چطور میتونن نخندن و همونطور جدی دیالوگ بگن. اگه من جاشون بودم از خنده غش میکردم! هر چند که اون شب بچه اونقد گریه کرده که آخر ما نتونستیم سکانس رو بگیریم ولی من یک تمرکز عجیب و غریب را از این دونفر یاد گرفتم.
یاد «تا ثریا» میافتم کمی دلسرد میشوم
وقتی یاد کامل پخش نشدن «ساعت شنی» یا حتی«تا ثریا» میافتم کمی دلسرد میشوم . ترجیح میدهم یک کار ساده را شریف بازی کنم که نه از خط قرمزی عبور کرده باشه و نه شعاری باشه تا دچار مشکل پخش نشه. مثل «خداحافظ بچه» که دارای یک قصه ساده، جذاب و شرافتمند در مذمت دروغ هست.
دزدها چون تنها شغلی هستند که صنف ندارند نمیتوانند اعتراض کنند
به عقیده من سریال «خداحافظ بچه» اصلا بدآموزی نداره. فقط داره شیوه غیرکلیشهای تاثیر دروغ رو نمایش میده. به شیوه «ادب از که آموختی؟ از بیادبان». حتی در صحنه دزدی هم همینطوره. اون بخش واقعا بخش فانتزی ماجراست. اینو از هر دزدی بپرسی بهتون میگه. اون فقط فرضیه ما بود، برای اینکه تلخی اتفاق رو کمی تلطیف کنیم. باور کنید خودم امتحان کردم. با کارت ملی و عابر بانک و دم باریک در خونه باز نشد! تازه اگر هم روش دزدی باشه که ما دست دزدها رو پیش شما رو کردیم. از این به بعد دزدها مجبور میشن از روش پردردسرتری استفاده کنند چون با این سریال همه شگردهاشون لو رفت!!! در واقع ما به ضرر دزدها عمل کردیم ولی خوب اونها چون تنها شغلی هستند که صنف ندارند نمیتوانند اعتراض کنند!

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
«كلاه قرمزي و بچه ننه» به كارگرداني ايرج طهماسب، بدون در اختيار داشتن سينماهاي حوزه هنري و شهرداري به فروش 261 ميليون توماني دست يافت.
علي سرتيپي مديرعامل فيلميران و پخش كننده سه فيلم «كلاه قرمزي و بچه ننه» ،« بي خداحافظي» و «ضدگلوله» ـ در گفتگو با ايسنا، خبر داد: فروش شب گذشته «كلاه قرمزي و بچه ننه» تنها در سينماهاي تهران به حدود 110ميليون تومان رسيده است كه فروش بسيار خوب و در حد يك ركورد است. اكنون اين فيلم در مدت سه روز، مجموعا در سينماهاي تهران به فروش 261 ميليون توماني دست يافته است.
وي ادامه داد: اكنون 24 سينما در تهران «كلاه قرمزي وبچه ننه» را اكران ميكنند و شهرستانها هم از ديروز 29 مرداد ماه اكران اين فيلم را آغاز كردهاند.
سخنگوي شوراي صنفي نمايش نیز دربارهي آخرين وضعيت اكران به ایسنا گفت: فروش فيلمهاي عيدفطر بسيار عالي است.
حبيب كاوش گفت: فروش فيلمها بسيار خوب است ، سينماهايي كه در حال تعطيلي بودند، بسيار خوب ميفروشند. در شهرستانها، فروش عالي است و فيلمها در اين چند روز خارج از تصور ما فروش داشتهاند.
به گفتهي وي؛ جلسهي شوراي صنفي نمايش با توجه به تعطيل بودن روز دوشنبه، فردا سه شنبه ـ 31 مرداد ماه برگزار ميشود.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
توحیدی : سعی میکنیم کمک های جمع آوری شده را تا آخر هفته توسط یک هیئت به مناطق زلزله زده ارسال کنیم .
فرهاد توحیدی فیلمنامه نویس و عضو هیئت جمع آوری کمک به زلزله زدگان در گفتگو با سینماروز گفت : مبلغ 161،500،000 تومان به همراه چند قطعه طلا و مقداری ارز در مرحله اول جمع آوری شد .
وی درادامه با اعلام خبراستمرار جمع آوری کمک ها ابراز داشت : یک شماره حساب اعلام خواهد شد که علاقه مندان بتوانند از طریق آن کمک های ریالی خود را واریز کنند تا مسئولین ستاد ، آقایان پرستویی ، میرکریمی و تبریزی در جلسات آتی ستاد کمک رسانی به زلزله زدگان درباره چگونگی ارسال این کمک ها تصمیم گیری کنند .
توحیدی در باره زمان ارسال سری اول کمک ها به مناطق زلزله زده تصریح کرد : سعی میکنیم سری اول کمک های نقدی و غیر نقدی را تا آخر هفته توسط یک هیئت از هنرمندان به مناطق زلزله زده ارسال کنیم و الزامات بعدی را نیز حضور مردم اعلام خواهیم کرد .
عکس های فرانک هاشمی از حضور سینماگران مقابل سینما آزادی و جمع آوری کمک های نقدی را ببینید :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
علی سرتیپی از فروش 45 میلیون تومانی فیلم « بی خداحافظی » و فروش 30 میلیون تومانی فیلم ضد گلوله در مدت زمان سه روز از آغاز اکران این دو فیلم خبر داد .
علی سرتيپي مدیر شرکت فیلم ایران و پخش کننده فیلم های بی خداحافظی همچنين درباره فروش فيلم «بي خداحافظي» به ایسنا گفت : فروش اين فيلم سينمايي شب گذشته در سينماهاي تهران 12 ميليون تومان بود و در سه روز گذشته فروش اين فيلم به 45 ميليون تومان رسيده است. اكنون در تهران 17 سينما «بي خداحافظي» را اكران ميكنند و سينماهاي شهرستان هم نمايش اين فيلم را از روز گذشته آغاز كردهاند.
مديرعامل فيلميران در پايان سخنانش به فروش «ضد گلوله» هم اشاره كرد و به ايسنا گفت: فروش شب گذشته اين فيلم 10 ميليون تومان بوده است و در سه روز گذشته فروش «ضد گلوله» به 30 ميليون تومان رسيده است. اين فيلم هم مانند «بي خداحافظي» 17 سينما در تهران دارد و اكران آن در شهرستانها از ديروز آغاز شده است.
به گزارش ايسنا، پس از حذف سينما «آزادي» از چرخه اكران عمومي سينماها ،موسسه تصويري شهر و حوزه هنري سينماهاي خود را در اختيار سه فيلم «كلاه قرمزي و بچه ننه»،«بيخداحافظي» و «ضد گلوله» نگذاشتند و اين فيلمها سينماها و پرديسهاي مهمي مانند آزادي و ملت را در اختيار ندارند.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
تصویربرداری مجموعه جدید «سعید آقاخانی» در حالی ادامه دارد که تلویزیون قصد دارد آن را در شبهای پاییز روانه آنتن کند.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، مجموعه تلویزیونی «دزد و پلیس» به تهیهکنندگی محسن چگینی و کارگردانی سعید آقاخانی از اواسط بهار امسال در تهران کلید خورده و همچنان مقابل دوربین قرار دارد. تاکنون 80 درصد از مراحل تصویربرداری در لوکیشنهای متعددی چون دارآباد، تهرانپارس، ولیعصر، خیابانهای دولت و گرگان، لویزان، شیان، بلوار ارتش، زندان، جاده پلور، بانک و... انجام شده است. این سریال در 26 قسمت تولید میشود.
بهنام تشکر، هومن برقنورد، شقایق دهقان، عزتالله مهرآوران، مهران رجبی، مجید مشیری، خشایار راد، شهین تسلیمی، رضا کریمی، اصغر حیدری، سوسن پرور و حمید لولایی در این سریال بازی دارند. مرجانه گلچین هم به تازگی به سریال دزد و پلیس» پیوسته است.
هم اکنون تصویربرداری در بیمارستان عمل پیگیری میشود.
در خلاصه داستان این سریال آمده است: ناصر، شرور و خشن و سابقهدار در اثر ضربه ناشی از وقوع یک تصادف، حافظه خود را از دست میدهد. او که پس از جریان تصادف تبدیل به آدم دیگری شده، در رفتارهایش تجدید نظر میکند و تصمیم میگیرد کارهای خلاف را کنار بگذارد و دست کم بخشی از گذشته تاریکش را جبران کند، اما عملی کردن این تصمیم به آن سادگی نیست که او فکر میکند و گذشته پرفراز و نشیب و پر خطرش همچنان دست از سر او برنمیدارد...!
سایر عوامل اصلی پروژه عبارتند از: مدیر تصویربرداری: امیر معقولی، طراح گریم: همایون نوذر، طراح صحنه و لباس: قاسم ترکاشوند، تدوینگران: خشایار موحدیان، سودابه سعیدنیا، آهنگساز: علی طالقانی، مدیر تولید: رضا کریمی، صدابردار: علیرضا نوروزیان، جلوههای ویژه رایانهای: اشکان چگینی، دستیار یک کارگردان: مصطفی تنابنده، برنامهریز: زینب نصراللهی، منشی صحنه: بیتا ارسطویی، مدیران تدارکات: جعفر عبدلی، بهرام داناییزادگان، دستیار دو کارگردان: ساناز بصیر، دستیار سه کارگردان: آرش چگینی، دستیاران گریم: نادر حمیدی، شادی فیروزی، محمدرضا البرز، دستیاران صحنه و لباس: محمدرضا غفارزاده، مهدی موسوی، فرهاد ابراهیمی، مرجان گلپایگانی، گلاره دربندی، مدیر صحنه: سعید پیرهادی، دستیاران صدا: امین اردانی، سیاوش عطاخانی، دستیاران تصویر: علی خانی، بابک ابرغانی، امیر غیور، سید میلاد ملکوتی، هیوا ملکوتی، هیوا جعفری، سیامک کوثرمدار، بابک رمضانی، دستیاران تدارکات: مهدی عباسیپور، مصطفی عبدلی، مرتضی سالخورده، سجاد کماسایی، صادق گلشن، حمل و نقل: مهدی عباسی، علیرضا بابوند، کاظم فاطری، سعید سریعکار، میلاد حبشه، افشین بابایی، سینه موبیل: مهدی بداغی، مجری طرح: مؤسسه تصویر غزال، محصول گروه فیلم و سریال شبکه سوم سیما، عکس: بهرنگ دزفولیزاده.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
رضا کیانیان، کمال تبریزی، مجید مجیدی، مهدی فخیمزاده، رویا تیموریان، پرویز پرستویی، محمدمهدی عسگرپور، رضا میرکریمی، حامد بهداد، حسن پورشیرازی، همایون اسعدیان، نگار جواهریان، فاطمه معتمدآریا، فرهاد توحیدی، مسعود رایگان و... از امروز در مقابل سینما آزادی ؛
سینماگران روزهای پنجشنبه و جمعه با حضور در مقابل سینما آزادی کمکهای نقدی را جهت یاری به زلزلهزدگان استان آذربایجان شرقی دریافت میکنند.
مهرستاد کمکرسانی سینماگران به زلزله زدگان اعلام کرد با توجه به پیگیریها و تماسهای بیشمار برای کمک به حادثه دیدگان زلزله استان آذربایجان شرقی، سینماگران طی روزهای پنجشبه و جمعه از ساعت 15 تا 24 با حضور در مقابل سینما آزادی کمکهای نقدی هموطنان را دریافت خواهند کرد.
بنابر اعلام اعضای این کمیته شامل پرویز پرستویی، کمال تبریزی و رضا میرکریمی کمکهای جمعآوری شده هفته آینده طی سفر هنرمندان به مناطق حادثه دیده اهدا خواهد شد.
رضا کیانیان، کمال تبریزی، مجید مجیدی، مهدی فخیمزاده، رویا تیموریان، پرویز پرستویی، محمدمهدی عسگرپور، رضا میرکریمی، حامد بهداد، حسن پورشیرازی، همایون اسعدیان، نگار جواهریان، فاطمه معتمدآریا، فرهاد توحیدی، مسعود رایگان و... از جمله سینماگران حاضر در این برنامه خواهند بود.
ستاد کمکرسانی سینماگران از عموم مردم برای شرکت در این برنامه دعوت بعمل آورد.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
نیکی کریمی برای ساخت تازه ترین اثرش به سراغ فوتبال و حواشی آن رفته است. |
در حالی که پیش از این گفته می شد «بلور» عنوان تازه ترین فیلم سینمایی نیکی کریمی به عنوان کارگردان است اما تازه ترین اخبار حکایت از آن دارند که این کارگردان زن سینمای ایران با انعقاد قراردادی با فدراسیون فوتبال ایران قصد دارد یک مجله تصویری با محوریت فوتبال ایرانی را تولید کند؛ مجموعه ای که نگاه فرهنگی این بازیگر سینما به مقوله فوتبال را به تصویر می کشد. بنا به گزارش مهدی ملکی در روزنامه «گل» این مجموعه «روزی روزگاری فوتبال» نام خواهد گرفت و نیکی کریمی در هر قسمت نود دقیقه ای آن ضمن به تصویر کشیدن نکاتی جذاب از متن و حاشیه فوتبال ایران به موضوعاتی همانند گفتگو با مربیان، کاپیتانها، تیمهای لیگ برتری، کانون هواداران باشگاهها، فوتبال بانوان، پیشکسوتان و ...پرداخته می شود.
این مجله تصویری بناست از طریق شبکه نمایش خانگی و هر دو هفته یک بار به بازار عرضه شود. اولین مجموعه در ۱۵ شهریورماه عرضه خواهد شد و مهمان اصلی مجموعه اول مهدی مهدوی کیا خواهد بود. کریمی برنامه ریزی های لازم برای عرضه قسمتهایی ویژه از این مجموعه را هم انجام داده تا همزمان با اتفاقاتی همچون دربی آبی و قرمز با دست پر به سراغ مخاطبان برود.
نیکی کریمی قصد داشت تا پیش از برگزاری کنفرانس مطبوعاتی مرتبط با این محصول ویدیویی، اخبار آن را رسانه ای نکند اما کنجکاویهای خبرنگار روزنامه «گل» سبب ساز آن شد که وی در نهایت به تایید ساخت این مجموعه پرداخته و حتی یکی از عکسهای این مجموعه را که نمایی است دونفره از خودش و مهدی مهدوی کیا در اختیار این روزنامه قرار دهد. بازدیدهای چند روز قبل نیکی کریمی از تمرینات تیم فوتبال نفت آبادان هم بخشی از پروژه تولید «روزی روزگاری فوتبال» بوده است.
ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
این روزها سینمای ایران دچار قحطی سوژه هم شده است. دختر اتومبیلران، حمله به هواپیمای مسافربری ایران و کوروش کبیر، سه سوژهای هستند که قرار است توسط 6 کارگردان (و نه سه کارگردان) ساخته شود!
سینمای ایران در این روزها با یک واقعه تقریبا کم نظیر مواجه شده است، مدتی است که تعدادی از کارگردانان تمام توان خود را روی ساخت یک سوژه معطوف کردهاند. اگر مروری به اخبار این روزهای سینمای ایران داشته باشیم، شاهد این واقعه کمنظیر خواهیم بود. دو کارگردان همزمان معطوف ساخت فیلمی درباره یک اتومبیلران زن میشوند. یکی از آنها سالها در ایران زندگی کرده است و دیگری یکی از کارگردانان مقیم آمریکا است. یا واقعهای که اواخر سالهای 60 برای یک هواپیمایی ایرانی رخ داد سوژه دو کارگردان شده است، یکی ایرانی و یک آمریکایی که سالهاست برای هالیوود فیلم ساخته و تهیه کرده است، علاقمند به ساخت فیلمی علیه کشورش شده است. از سوی دیگر دو کارگردان ایرانی همزمان خود را برای ساخت فیلمی درباره «کوروش» آماده میکنند.
این سوال در ذهن هر فرد پرسشگری ایجاد میشود چگونه است که کارگردانان با وجود سوژههای مختلف، تمام توان خود را صرف ساخت پروژههایی با یک موضوع و مضمون میکنند. در این سینما که مسئولین مدعی هستند حالش خوب است و اکثر سینماگران معتقدند حال این روز سینما خوب نیست، چه خبر است؟
در زیر مرروی داریم بر سه سوژه فیلم که قرار است توسط 6 کارگردان ساخته شود:
1- ساخت فیلم درباره حمله به هواپیمای مسافربری ایران توسط فرانک و اسدی
جنایت آمریکا و حمله ناو وینسنس به هواپیمای مسافربری کشور ایران، اتفاقی است که باعث شهادت تعدادی از هموطنانمان شد که متاسفانه سینمای ایران از آن غافل مانده و تاکنون هیچ فیلمی درباره این واقعه ناجوانمردانه ساخته نشده است.
«سعید اسدی» کارگردان سینمای ایران فیلمنامهای را با این موضوع با عنوان «مرثیهای برای یک دوست» را آماده کرده بود. وی مدعی است که سالهاست روی فیلمنامه کار کرده و به دلیل و انگیزه ساخت این فیلم به ایران آمده است.
روز 12 تیرماه همزمان با سالروز واقعه جانگداز سقوط هواپیمای مسافربری خبر دیدار «سیداحمد میرعلایی» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با «سعید اسدی» کارگردان و «قاسم قلیپور» تهیهکننده پروژه «مرثیهای برای یک دوست» و آغاز تولید این فیلم با موضوع شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان در این فاجعه ضد بشری منتشر شد و تهیهکننده فیلم اعلام کرد فیلمنامه فیلم به بنیاد فارابی ارایه شده است.
«سعید اسدی» در گفتوگو با خبرگزاری فارس در همان روز گفت: حضورم در ایران به منظور ساخت فیلم است اما تولید فیلم یک پروسه طولانی دارد. هنوز هیچ چیزی نمیدانم. جلسه ما روز گذشته اولین جلسه بود و ما در مرحله آغازین هستیم.
قاسم قلیپور هم در گفتوگو با خبرگزاری فارس اعلام کرد: فیلمنامه آماده شده و نسخه نهایی بازنویسی تحویل فارابی شده است اما در خصوص «مرثیهای برای یک دوست» باید منتظر شویم تا فیلم ساخته شود. به امید خدا کار جدی است اما باید دعا کنیم فیلم ساخته شود.
از گفتههای کارگردان و تهیهکننده برمیآمد تلاش و عزم جدی برای ساخت فیلم دیده نمیشود. کمتر از سی روز رئیس سازمان سینمایی کشور در گفتوگو با یکی از خبرگزاریهای از ساخت فیلمی با موضوع ناو وینسنس با حضور یک کارگردان آمریکایی خبر داد. کارگردانی که همراه با «شان استون» سال گذشته به ایران آمد و در تمام دیدارها و مصاحبهها همراهش حضور داشت. وی گفت: حدود یک سال قبل آقای «اسکات فرانک» از سوی یک شرکت هالیوودی که بیشتر در کانادا مستقر است، فیلمنامهای را درباره هواپیمای مسافربری ایرباس ایران که در سال 67 توسط ناو آمریکایی سرنگون شده بود به ما ارایه دادند و من شخصا این فیلمنامه را مطالعه کردم. فیلمنامه ارایه شده از سوی این کمپانی آمریکایی دارای اشکالاتی بود و ما هم درباره آن نقطه نظراتی داشتیم و نهایتا قرار شد با یکی از دوستان دوباره روی این فیلمنامه کار شود. اکنون فیلمنامه مجددا آماده شده است و آن را در دست بررسی داریم.
وی در ادامه گفت: به زودی وضعیت ساخت این فیلم سینمایی مشخص میشود. اگر فیلمنامه اصلاح شده خوب شده باشد، آن را از امسال در دستور کار قرار میدهیم تا هرچه سریعتر روند ساختش شروع شود.
با مرور این سخنان، این مسئله به ذهن متبادر میشود که گویا رئیس سازمان سینمایی از طریق مشاوران به خاطر آورده است که در جلسات مکرر با «شان استون» قولهایی را داده است.
اما دو روز قبل «سعید اسدی» کارگردان فیلم سینمایی «مرثیهای برای یک دوست» در گفتوگویی اعتراض خود را به ساخت فیلم درباره ناو وینسنس همزمان با تولید پروژه خود اعلام کرد. او معتقد است که 17 سال است به ایران آمده و به دنبال ساخت این پروژه بوده است اما همیشه با کمتوجهی روبرو شده است. او مدعی است به کارگردان آمریکایی پول هم ارایه شده است.
«قاسم قلیپور» تهیهکننده «مرثیهای برای یک دوست» در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس گفت: پس از اعلام ساخت فیلم توسط بنیاد سینمایی فارابی در سالروز این واقعه (12 تیرماه)، چند وقت بعد نیز خبر ساخت فیلمی توسط یک آمریکایی درباره این موضوع منتشر شد که با حمایت آقای شمقدری صورت خواهد گرفت.
وی در ادامه گفت: من هم پیگیری کردم و با پیگیریهایم به من گفتند آن پروژه خیلی جدی نیست و شما به کارتان ادامه دهید. اما اگر دو فیلم در این زمینه ساخته شود، ما دچار چالشهای متعددی خواهیم شد. نباید فیلمسازی که سالها در ایران زندگی کرده و به این انگیزه به ایران آمده است نادیده گرفته شود. چگونه یک فیلمساز آمریکایی فیلمی برعلیه آمریکا میسازد؟
وی درباره روند تولید فیلم گفت: پروژه ساخت فیلم سنگین است. تحقیقات ما همچنان ادامه دارد، کار سنگینی است و امیدواریم بتوانیم کار را برای سال 91 آماده کنیم.
قلیپور درخاتمه گفت: ما تلاش میکنیم تا روند تولید را پیگیری کنیم. مگر آنکه جریان دولتی تشخیص بدهد که دیگر همکاری نکنیم، ما از تصمیمگیریهای پشت پرده اطلاعی نداریم.
با مرور مصاحبههای مختلف به این نتیجه میرسیم سازمان سینمایی کشور با مدیران زیرمجموعههای خود هماهنگ نیست و معلوم نیست در جلسات مدیران که حداقل هفتهای یک بار برگزار میشود چه مطالبی گفته میشود و درباره چه تصمیمگیریهایی صحبت میشود. پروژه سنگینی که نیاز به هزینهای میلیاردی دارد چگونه ممکن است توسط دو کارگردان آن هم یکی ایرانی و دیگری آمریکایی دنبال شود؟
2- ساخت فیلم درباره دختر اتومبیلران توسط نیکنژاد و اطیابی
علاوه بر سوژه فیلم حمله به هواپیمای مسافربری ایرباس توسط ناو آمریکایی، «لاله» فیلم دیگری است که آن هم دچار چنین ماجرایی شده است و همزمان یک کارگردان ایرانی و یک کارگردان ایرانی هالیوودی قصد ساخت فیلمی درباره یک دختر اتومبیلران را دارند که این امر باعث واکنشهای متعددی از سوی سینماگران ایرانی و حتی کمیسیون فرهنگی مجلس شده است زیرا قرار است از بودجه بیتالمال برای فیلم هزینه شود.
ابتدا «اسدالله نیکنژاد» کارگردان ایرانی که سالها در هالیوود کار کرده، پس از بازگشت به ایران اعلام کرد قصد دارد فیلمی درباره «لاله صدیق» دختر اتومبیلرانی که در مسابقات رالی قهرمان شده، بسازد. این فیلم با حمایت سازمان سینمایی و با بودجه 7 میلیارد تومانی ساخته میشود و در حال حاضر گروه تولید فیلم مشغول انجام کارهای پیشتولید هستند.
پس از انتشار خبر تولید این پروژه جنجالی که کار آن به کمیسیون فرهنگی مجلس هم کشیده شد و نمایندگان هم مثل سینماگران به ساخت فیلم اعتراض کردند، «مسعود اطیابی» تهیهکننده و کارگردان سینما هم اعلام کرد میخواهد درباره یک دختر اتومبیلران فیلم بسازد. او مدعی شده این فیلم را با حمایت بخش خصوصی و با بودجه نه چندان زیاد میسازد.
3- ساخت فیلم درباره «کوروش» توسط جعفریجوزانی و حمیدنژاد
نمونه دیگری که میتوان به آن اشاره کرد، فیلم سینمایی «کوروش» است که این فیلم نیز توسط دو کارگردان ایرانی که هر یک صاحب سبک هستند دنبال میشود و دولت هنوز در این پروژه که یکی کارهای پرهزینه است اعلام حمایت نکرده است.
«مسعود جعفریجوزانی» کارگردان فیلم سینمایی «شیر سنگی» و سریال «در چشم باد» تصمیم دارد از زندگی کوروش کبیر فیلم بسازد. از طرف دیگر «عزیزالله حمیدنژاد» کارگردان فیلم سینمایی «اشک سرما» هم میخواهد درباره همین موضوع فیلم بسازد.
یک بار یکی از کارگردانها مصاحبه میکند و میگوید من زودتر تصمیم ساخت گرفتم و یک بار دیگر کارگردان دیگری میگوید فیلم من ربطی به آن فیلم دیگر ندارد. چه کسی راست میگوید الله اعلم...
گویا این روزها موازیکاری مدیران سینمایی به سینماگران هم سرایت کرده است و کارگردانان روی پروژههایی با هزینههای بالا و با مضامینی یکسان زوم کردهاند. البته در مورد ساخت فیلم درباره حمله به هواپیمای مسافربری ایران، ساخت فیلمهای بیشتری هم مانعی ندارد اما اگر قرار است سازمان سینمایی از ساخت دو فیلم با یک سوژه حمایت کند، بهتر آنکه روی یک پروژه سرمایهگذاری کند و کار باکیفیتتری تولید کند.
در حالی شاهد این اتفاق هستیم که در این کشور، ما با داشتن تمدنی غنی با کمبود سوژه مواجه نیستیم. بسیاری از قهرمانان و صاحبنامان در کشور وجود دارند که فیلمسازان میتوانند از زندگی آنها بهره برده و سوژه مناسب برای تولید یک اثر سینمایی باشد. شعرا و عرفایی که بیتوجهی کارگردانان ما، باعث شده دیگر کشورها، آنها را به بهانه آرامگاهشان در کشورهای دیگر تصاحب کنند. وقایع انقلاب و هشت دفاع مقدس ما دارای سوژههای ناب و درخور توجهی است که متاسفانه مسئولین فرهنگی و سینماگران ما از آن غافلاند.
معلوم نیست در سینمای ما که گویا این روزها دچار فقر سوژه هم شده، چه میگذرد که سینماگران دو به دو روی یک سوژه کار میکنند...
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
نویسنده سریال خداحافظ بچه مطرح کرد :این سریال قرار بود طنز باشد یعنی تصمیم به آن شد تا سریال طنزی ساخته شود، اما از همان ابتدا متوجه شدیم که نمیتوان از این قصه کار طنز ساخت چون قصه فضاهایی دارد که نمیشود به آن خندید.
پس از لحظات عرفانی افطار نخستین سریالی که شاهد هستیم خداحافظ بچه است. سریالی که از همان شروع پخش با اعتراضاتی همراه شد. خداحافظ بچه مانند دیگر سریالهای شبکه 3 طی سالهای گذشته در زمان خوبی پخش میشود و همین یکی از دلایل دیده شدن سریال است.
شخصیتپردازیها هم به نسبت دیگر سریالها اوضاع بهتری دارند. بگذارید ادامه صحبت درباره سریال را با نویسنده آن سجاد ابوالحسنی داشته باشیم.
شما هنوز فیلمنامه کامل ندارید. در بخش اول سؤال میخواهم بدانم چرا فیلمنامه کامل ندارید و اینکه به نظرتان داشتن فیلمنامه کامل چقدر به کیفیت کار کمک میکند؟
درمورد اینکه فیلمنامهها کامل نیست و کارها دیر شروع میشود همه مقصر هستند. از دستاندرکاران تلویزیون بگیرید تا مدیران و حتی من به عنوان نویسنده، متأسفانه سفارش کار زمانی داده میشود که زمان کمی تا پخش وجود دارد. به نظرم زمانبندی باید رعایت شود البته همیشه هم نباید به مدیران خرده گرفت. آقای تخشید مدیرگروه فیلم و سریال شبکه 3 در زمان خوبی بابت این کار اطلاع دادند اما ما خودمان حساسیت زیادی داشتیم. این حساسیتها باعث شد وقت بیشتری بگذاریم و در ادامه راه دیدیم که نزدیک ماه رمضان هستیم.
در بحث تأثیرات فیلمنامه کامل باید بگویم وقتی فیلمنامه کامل است شما میتوانید بسته به واکنش تماشاچی تغییراتی در قصه بدهید و این یک ویژگی مثبت محسوب میشود اما در هر حال به نظرم فیلمنامه باید کامل باشد تا همه اعضای گروه از جمله کارگردان و ... بدانند که باید چه کار کنند و قصه به چه سمتی پیش میرود، این را حق طبیعی آنها میدانم.
ضمن اینکه در فیلمنامهنویسی به عنوان نویسنده به جایی میرسید که میبینید کاراکتر و قصه فرعی شما اضافه است اگر فیلمنامه کامل نباشد آنها را حذف میکنید، البته در خداحافظ بچه این اتفاق نیفتاد.
کار شما از همان ابتدا با حواشی و اعتراضاتی مواجه شد. از جمله اعتراض سازمان نظام پرستاری به نحوه خبر مرگ کودک از طریق پرستاران یا نگاهی که سازندگان اثر به مسئله ناباروری دارند، نظرتان چیست؟
به نظرم یک بخشی از اعتراضات از جایی به بعد دیگر اهمیت پیدا نمیکند. آن هم اعتراضاتی است که وقتی صنفی تصویری از شغل خودشان را میبینند انجام میدهند، متأسفانه در صنف پرستاران این اعتراض زیاد شده و در بیشتر کارها این اعتراضات هست. اگر اینگونه باشد که دیگر نمیتوانیم کار کنیم و هیچ شخصیتی را نمیشود نشان داد. انتقاد به نگاه سازندگان اثر به مسئله ناباروری را قبول دارم اما ای کاش صبر میکردند تا سریال تمام شود و سپس این اعتراضها را مطرح میکردند.
و بحث مهمتر اینکه میگویند آموزش خلافکاری میدهید به قول یکی از دوستان ضربدر بزن هر کاری میخواهی انجام بده؟
ضربدر خلافکاری کاملاً برآمده از لحظهای است که سکانس دزدی را مینوشتم. دیدم اینها آدمهای خوبی هستند و باید در قصه به جایی برسند که ما خلافمان را ثبت کنیم که بعداً اعتراف کنیم. قرار بود این نخستین و آخرین ضربدر باشد ولی در طول قصه ادامه پیدا کرد. ما میخواستیم بگوییم وقتی نخستین ضربدر را بزنی و نخستین کار خلاف را انجام بدهی بقیهاش راحت میشود. به نظرم آموزش خلافکاری ایراد عجیبی است. میخواهم بپرسم چطور ممکن است کسی با دم باریک، کارت ملی و ... وارد خانه شود؟ ما تلاش کردیم آن سکانس واقعی باشد، مردم باور کردند در حالی که اینطور نیست.
نقشه دزدی از پرورشگاه یا بیمارستان مضحک بود و دیدیم که گیر افتادند. شاید بگویید وقتی اسم خلاف میآید پس رواجش میدهیم اما اگر این طور باشد باید صفحه حوادث روزنامهها را هم جمع کنیم کدام روزنامه است که صفحه حوادث ندارد، باید همه را جمع کرد. به نظرم اینها بهانهگیری و گشتن به دنبال ایراد است.
فکر نکردید با این کار مخاطب را گول میزنید؟
ما به این سمت نرفتیم تا این بازخوردها را نداشته باشیم، اما حالا شدیم به قول معروف آش نخورده و دهن سوخته. این گول زدن نیست، اگر در سینما دروغ را خوب تعریف کنید حتماً بردهاید.
آیا گروه به فیلمنامه شما وفادار بودند؟
به جرأت میگویم حتی جای کلمات هم در جملاتی که من نوشتم درست است و گروه سازنده بشدت به فیلمنامه من وفادار است و از همه آنها تشکر میکنم.
در خبرها زمانی که کار را شروع کردید مطرح شد که سریال طنز است اما آنچه ما میبینیم طنز نیست آیا ژانر را عوض کردید؟
این سریال قرار بود طنز باشد یعنی تصمیم به آن شد تا سریال طنزی ساخته شود، اما از همان ابتدا متوجه شدیم که نمیتوان از این قصه کار طنز ساخت چون قصه فضاهایی دارد که نمیشود به آن خندید.
ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
ناديا دلدار گلچين بازيگر سينما و تئاتر همچنان در وضعيت كما به سر ميبرد.
دختر اين بازيگر در گفت وگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، گفت: مادرم در وضعيت كماي سه درجه عميق است و دكترها ما را بسيار نااميد كردند و ميگويند كار خاصي نميتوانند بكنند.
وي افزود: تنها هر روز به خاطر وضعيت قندش دياليز انجام ميشود.
ناديا دلدار گلچين كه مدت ها از بيماري كليه رنج مي برد با وخيم شدن حالش از16 مرداد در كما به سر مي برد.
ویوا بارسلونا
Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too
مهرجویی فیلمنامه ای با عنوان «سلام سلام چه خوبه برگشتی» را در دستور کار قرار داده که در حال و هوای «اجاره نشینها» است
داریوش مهرجویی که چندی پیش «نارنجی پوش» را روی پرده داشت بعد از آن که نتوانست مجوز ساخت فیلمنامه ای با عنوان «بیا تا برویم» که موضوعی درباره مهاجرت داشت و بنا بود در سه کشور خارجی فیلمبرداری شود، را دریافت کند بار دیگر فیلمنامه ای را به اتحادیه تهیه کنندگان ارائه داده است بلکه بتواند هر طور که شده امسال هم یک فیلم سینمایی جلوی دوربین ببرد.
«سلام، سلام، چه خوبه برگشتی!» نام فیلمنامه تازه این کارگردان است و آن طور که «بانی فیلم» خبر داده این سناریو دارای رگه های طنز اجتماعی بوده و در حال و هوای «اجاره نشین ها» و «میهمان مامان» است. مهرجویی چند هفته ای است که درخواست پروانه ساخت این پروژه را ارسال کرده اما ظاهراً همچنان فیلمنامه درشورای اتحادیه تهیه کنندگان است و به اداره نظارت و ارزشیابی نرسیده است.
به جز «بیا تا برویم» مهرجویی فیلمنامه دیگری را هم به اداره نظارت ارائه کرده بود که مجور آن صادر نشده بود و با این حساب و از ابتدای امسال تاکنون این سومین فیلمنامه ای است که این کارگردان به اداره نظارت و ارزشیابی ارسال کرده.. مهرجویی امیدوار است مجوز ساخت فیلم تازه اش صادر شود تا به زودی پیش تولید آن را آغاز کند.
ظاهراً داستان «سلام، سلام.... » در فصل تابستان می گذرد و مهرجویی قصد دارد به محض دریافت مجوز، پیش تولید آن را آغاز کند. مطابق فیلم های اخیر مهرجویی رضا درمیشیان به عنوان مجری طرح در این پروژه حضور دارد. «نارنجی پوش» آخرین ساخته این کارگردان است که امسال اکران عمومی و با استقبال نیز روبرو شد.
ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too