سینمای روز
این وبلاگ راجع به خبرهای روز سینما است
Image

 

با اعلام اسامی فیلم‌های مستندسازانی چون مهدی زمان پورکیاسری، محسن خان جهانی، شهرام علیدی، محمودرضا ثانی و .. اسامی پذیرفته شدگان در بخش سینما حقیقت سی‌ویکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر اعلام شد. 

 

 هیات انتخاب بخش سینما حقیقت سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر عناوین فیلم‌های مستند منتخب بخش سینما حقیقت این دوره جشنواره را به این ترتیب معرفی کرد:

 

"آخرین روزهای زمستان" به کارگردانی محمدحسین مهدویان به تهیه کنندگی حبیب اله والی‌نژاد،"به نام آزادی" به کارگردانی سید محسن موسوی به تهیه کنندگی مرکز فرهنگی میثاق، "پرندگان در سرزمین برف و آفتاب" به کارگردانی فرشاد افشین‌پور به تهیه کنندگی صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد،"پسرانی با گوش‌های شکسته" به کارگردانی نیما شایقی به تهیه کنندگی سیامک شایقی، "در جستجوی گمنامی" به کارگردانی علیرضا کرمی به تهیه کنندگی علیرضا کرمی- محمد فراهانی،"رودخانه لیان" به کارگردانی رامتین بالف به تهیه کنندگی صدا و سیمای بوشهر، "سووز (شوش)" به کارگردانی فرشاد اکتسابی به تهیه کنندگی عبدالحمید ارجمند، "شما چه کسی هستید؟" به کارگردانی وحید چاووش به تهیه کنندگی وحید چاووش- مجید مروتپور، "صندلی شماره "257 به کارگردانی محسن خان جهانی به تهیه کنندگی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، "مشتی اسماعیل" به کارگردانی مهدی زمان پورکیاسری به تهیه‌کنندگی مهدی زمان پور کیاسری و سمیه زراعت کار، "نغمه‌های محمدی" به کارگردانی شهرام علیدی، محمودرضا ثانی،‌ رضا ابیات و سیاوش ابراهیم زاده به تهیه کنندگی محمد علی حسین‌نژاد.

 

هیاتی متشکل از: حسین ترابی، سعید ابوطالب، سلیم غفوری، وحید باقرزاده و احسان رجبی کار ارزیابی و انتخاب فیلم‌های مستند متقاضی حضور در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را بر عهده داشتند.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 24 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
Image

 

 

پرویز پرستویی با گلایه از وضعیت پیش آمده برای اکران فیلم «من و زیبا» گفت: شورای صنفی نمایش لطف کنند و بر سر این فیلم منت نگذارند. اگر می گویند به خاطر اربعین حسینی استثنا این فیلم را در سینمای «آزادی» اکران می کنیم چرا در ایام محرم این کار را نکردند؟!

 

 

 این بازیگر سینما با بیان اینکه به سهم خودم دیگر اکران شدن یا نشدن این فیلم برایم اهمیتی ندارد اظهار کرد: اگر مجوز اکران این فیلم را صادر کردند لطفی در حق صاحبان و فیلم «من و زیبا» نکرده اند چرا که نوش دارویی بعد از مرگ سهراب است.

 

وی افزود: اصلا این فیلم مناسبتی نیست که بخواهند به بهانه ی اربعین اکرانش کنند. «من و زیبا» فیلمی اجتماعی و به روز است و می توان نام عاشورایی مدرن را بر آن گذاشت.

 

پرستویی با اشاره به گلایه ی اخیر علی مصفا از عدم اکران فیلمش گفت: او حق دارد که معترض باشد و حرف او کاملا درست است. چرا که حق تقدم با علی مصفا است و اول باید فیلم او اکران شود.

 

این بازیگر با بیان این که هر روز به بدن نحیف سینما ضربه جدیدی وارد می کنند، با اشاره به تحریم سینما «آزادی» توسط شورای صنفی نمایش خاطرنشان کرد: ملت ایران یک تحریم بزرگ را از جانب دولت آمریکا و دیگر ابرقدرت ها تحمل می کنند. ظاهرا شورای صنفی نمایش هم از آنها یاد گرفته اند و سینماها را تحریم می کنند. پس چه فرقی بین ما و آنها هست؟!

 

وی افزود: فیلم «من و زیبا» و خیلی از فیلم های دیگر قربانی این سیاست ها شد. در صورتیکه باید کمک می شد این فیلم زودتر از این ها به نمایش درمی آمد و حالا که کار از کار گذشته منت سر ما نگذارید که به خاطر اربعین این فیلم را اکران می کنید.

 

پرستویی ابراز عقیده کرد: متاسفانه باید بگویم اگر شما به اربعین اعتقاد داشتید حق بچه مسلمان ها را تضیع نمی کردید.

 

وی که در دو فیلم «خرس» و «من و زیبا» سرمایه گذاری کرده است، اظهار کرد: یک ماه پیش از وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی تقاضا کردم فیلم «خرس» را ببینند و اگر چنانچه فیلم مغایر با ارزش هایی است که دم می زنیم، حاضریم آن را بسوزانیم ولی هنوز جوابی نگرفته ایم. چرا باید نمایش این فیلم برای غربی ها مجاز باشد اما برای مردم خودمان نه؟

 

بازیگر فیلم های «آژانس شیشه ای» و «لیلی با من است» با انتقاد از شرایط امروز سینما به ایسنا گفت: کار به جایی رسیده که همه درباره ی سینما نظر می دهند. ضمن اینکه دیگر تماشاگری نداریم که بخواهیم برایش فیلم نشان دهیم، ما مدام در حال شکنجه دادن سینما هستیم.

 

پرستویی با بیان اینکه دیگر اکران این دو فیلم برایش مهم نیست گفت: دیگر لطفی ندارد. من با عشق و نیت دیگری این دو فیلم را کار کردم و معتقد بودم، کار ارزشی کرده ام ولی متاسفانه مسئولین ارزشی قائل نشدند که هیچ، حتی برای اکران «من و زیبا» منت هم بر سرمان می گذارند.

 

*********

 

به گزارش ایسنا، صبح ۱۳ دی ماه خبر رسید که شورای صنفی نمایش حواله ی اکران «من و زیبا» را برای «سینما آزادی» صادر کرده است؛ خبری که بلافاصله توسط حبیب اسماعیلی پخش کننده «من و زیبا» و حبیب کاوش – سخنگوی شورای صنفی نمایش تایید شد.

 

کاوش در گفت وگویی با ایسنا، صدور حواله اکران «من و زیبا» برای سینما «آزادی» را به دلیل «درخواست انجمن سینماداران، ایام اربعین که مقاومت در برابرش برای شیعیان غیرممکن است و همچنین برای آنکه فیلم خوب "من و زیبا" در این ایام حیف نشود» دانست و در عین حال تاکید کرد: «شورای صنفی نمایش تنها حواله اکران "من و زیبا" را برای سینما "آزادی" صادر کرده است».

 

حبیب اسماعیلی هم این موضوع را تایید کرد و در عین حال از تلاش برای اکران هرچه سریع تر فیلم خبر داد.

 

جواد نوروز بیگی – تهیه کننده «من و زیبا» هم که چند روز قبل تاکید کرده بود در این شرایط از اکران فیلم انصراف خواهد داد، این بار در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: « اگر حواله ی اکران "من و زیبا" برای سینما "آزادی" صادر شود، مشکلی برای نمایش فیلم نداریم»

 

در حالی حواله ی اکران «من و زیبا» سرانجام به سینما «آزادی» داده شد که فیلم «پله آخر» علی مصفا در همین تایم زمانی با این سینما قرارداد داشت اما به دلیل عدم ارایه حواله از اکرانش صرف نظر کرد بنابراین این شیوه ی عملکرد شورای صنفی نمایش منجر شد که علی مصفا، کارگردان فیلم «پله ی آخر» که این روزها مقابل دوربین اصغر فرهادی است، درباره ی آخرین وضعیت اکران فیلمش ۱۴ دی ماه اظهار نظر کرد.

 

این کارگردان و بازیگر سینما در قالب یادداشتی که در اختیار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قرار داد، آورده است:

 

«در خبرها آمده بود شورای صنفی نمایش به حرمت اربعین، تحریم سینما «آزادی» را لغو کرد و حواله اکران فیلم «من و زیبا» را صادر کرد.

 

فیلم «پله آخر» که قراردادش را قبل از «من و زیبا» ثبت کرده بود و تاریخ هشتم آذر ماه برای اکرانش تعیین شده بود، به دلیل تحریم سینما آزادی توسط همین شورا بهترین فرصت برای اکرانش را از دست داد و بعد با پیشنهاد اکران در سینما فرهنگ از تاریخ ۱۳دی مواجه شد که ما به خاطر اکران نامناسب، ناقص، تک سانس بودن و به صلاحدید پخش کننده ی محترم، آقای شایسته آن را نپذیرفتیم و به آن اعتراض کردیم.

 

بلافاصله همین اکران در سینما فرهنگ به فیلم «من و زیبا» پیشنهاد شد که تهیه کننده ی محترم آن فیلم هم آن اکران را نپذیرفت و اعتراض کرد و پیرو آن شورای صنفی نمایش به یکباره تحریم سینما آزادی را فراموش کرد و با اکران فیلم ایشان در سینما آزادی موافقت کرد و با بی انصافی تمام، حق مسلم و ثبت شده ی اکران فیلم «پله آخر» در سینما آزادی را به فیلم دیگری واگذار کرد و به حرمت اربعین حق مرا ضایع کردند»

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 23 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
Image

 

 

 

قریبا از اواسط دهه 80 برنامه‌های تاک‌شویی و گفت‌وگو محور به تدریج افزایش و با ظهور مجریان توانمند و جوان سیر تولید چنین برنامه‌هایی افزایش یافت. عمده این برنامه‌ها با اقبال خاص مخاطب همراه بود. برنامه‌هایی که  با وجود افت و خیز‌های فراوان در ساعت‌های گوناگون همواره توانسته‌اند مخاطب انبوهی را پای جعبه جادویی بنشانند، ضمن اینکه در دهه 80 برنامه‌های تحلیلی گفت‌وگو‌محور مثل برنامه‌های سینمایی نظیر «سینما یک»، «سینما 4» و «سینما ماورا» همواره با اقبال مخاطب همراه بودند. در اواخر دهه 80 به طرز عجیب و غیر‌قابل باوری اغلب برنامه‌های گفت‌وگو محوری از این دست ناگهان از رسانه ملی حذف شدند.

حتی برنامه‌های تاک‌شو‌هایی که اغلب با دعوت از هنرمندان سینما، تئاتر و تلویزیون به جذب مخاطب کمک می‌کردند ناگهان از فهرست برنامه‌های تلویزیون حذف شدند. با در نظر نگرفتن برنامه هایی مثل «شب شیشه‌ای»، برنامه‌ای مثل «پارک ملت» بی‌خود و بی‌جهت از فهرست برنامه‌های تولیدی سازمان حذف می‌شود بدون آنکه توضیحی شفاف و روشن از جانب سازمان صداوسیما ارائه شود.
در چند سال اخیر سیاست‌های کلان سینما آنقدر متزلزل است که مجریان توانایی که با تلاش از هزارتوی دشوار سازمان عبور و اقدام به برنامه‌سازی می‌کنند با یک بهانه واهی و شاید غیر‌سازمانی ناگهان ناپدید می‌شوند و همین مساله آسیب‌ها و خسران فراوانی در جذب مخاطب پدید می‌آورد و عملاً مخاطب اعتماد را به رسانه از دست می‌دهد.

دقیقا همین اتفاق برای برنامه‌های مجری محور مجلات ترکیبی می‌افتد و مخاطب رسانه ملی باید هر لحظه منتظر باشد فلان مجری محبوب بعد از گذشت یک سال دیگر در رسانه ملی حضور پیدا نکند. چند روز قبل در خروجی خبرگزاری‌های خبری منتشر شد مبنی بر اینکه احسان علیخانی برنامه شب یلدا را اجرا می‌کند. به فاصله 3 روز بعد یکی از مدیران میانی سازمان اعلام می‌کند مجری ایکس در برنامه نخواهد بود و به جایش برنامه ایگرگ پخش خواهد شد و باز هم این نکته را به یاد مخاطب رسانه ملی آورد که تنها موضوعی که در سازوکار مدیریتی سازمان اهمیت ندارد جذب مخاطب است. در اثر این سو‌مدیریت امنیت شغلی برای هیچ‌کدام از مجریان رسانه وجود ندارد و اخیراً اگر فهرست مجریان برنامه‌های تاک‌شو یا مجلات ترکیبی را بررسی کنیم بدین نتیجه خواهیم رسید که خنثی‌ترین و کم‌اثر‌گذار‌ترین‌ها، جای مجریان خلاق و محبوب را در رسانه ملی گرفته‌اند؛ آن هم در شرایطی که شبکه‌ای

ماهواره‌ای مثل «من و تو» عمده تمرکز مدیریتی‌اش را برای جذب مخاطب صف می‌کند آن هم از آوارگان لندن‌نشین که به هیچ وجه دارای استاندارد‌های اجرایی یک برنامه نیستند.
سوالات بی‌پاسخ
اگر برنامه‌ای اخیر «هفت» را رصد کنیم بدین نتیجه خواهیم رسید که این برنامه دیگر یک برنامه ژورنالیستی و تخصصی در حوزه سینما نیست. برنامه هفت در دوره‌ای که فریدون جیرانی آن را اداره می‌کرد سینمای شانه تخم‌مرغی و سینمای شبه‌روشنفکری را به حاشیه رانده بود اما هفت با تغییر مجری‌اش هم‌اکنون در خدمت سینمای روشنفکری است (نمونه‌اش همین برنامه اخیر). عمده اشکالاتی که به این برنامه وارد است از سوی مجری‌اش رقم می‌خورد. به‌هرحال این روز‌ها از اخبار منتشره در رسانه می‌توان فهمید برنامه فعلی هفت چندان مطلوب مخاطبان نیست و هفت در بررسی معظلات و مصایب سینما مجله ترکیبی کوشایی به نظر نمی‌رسد.

البته دلایلی که عمده تا عدم صلاحیت مجری هفت را هویدا می‌سازد و مکتوب می‌شود دلایل قابل تأ‌مل و تعمقی است. سکاندار فعلی هفت هیچ برنامه زنده‌ای را اداره نکرده بود و متاسفانه به همین دلیل هنوز با گذشت چندین ماه برنامه همچنان در نوع اجرا و جهت به سمت و سوی درستی نمی‌رود، به علاوه اشتباهات گویشی و نوع فن بیان ضعیف این مجری و عدم تسلط ژورنالیستی به برنامه هفت آسیب جدی بدان وارده کرده است.
عمده تعجب نگارنده از مهندس ضرغامی است؛ فردی که خودش به عنوان مدیر فرهیخته سینمایی شناخته می‌شود چگونه رای به حذف جیرانی داد؛ مجری و کارگردان توانمندی که در عقب راندن سینمای روشنفکری و جشنواره‌ای نقش مهم و تاریخی در رسانه‌ ملی ایفا کرد.
احسان علیخانی از آن مجریان موفقی بود که چندین سال به صورت یک سال در میان مجری برنامه پرمخاطب برنامه «ماه عسل» بود اما امسال علیخانی به همان دلایل که پیش از این عنوان شد مجال حضور در برنامه پرمخاطب ماه عسل را از دست داد.

البته کنار گذاشتن علیخانی از برنامه ماه عسل تقریبا یک عادت دیرینه است و شایعه ممنوع‌الفعالیت شدنش در رسانه ملی به دلیل رساندن صدای مردم به گوش رئیس‌جمهور است. شاید اعتراض علیخانی در برنامه تحویل سال نابجا بود اما کلام ناحقی نبود. به صورت طبیعی با وضع مدیریتی کنونی در میان مدیران میانی سازمان، مجریانی از جنس علیخانی آماده برای کنار گذاشتن هستند، حالا همین انتقاد علیخانی در برنامه تحویل سال، آلت دست مدیران میانی سازمان می‌شود تا وی را کنار بگذارند.

هرچند علیخانی از این وضع گله نمی‌کند و در گفت‌وگو‌های غیر‌رسمی‌اش همچنان خود را فرزند سازمان می‌داند اما چنین تحقیر‌آمیز برخورد کردن با یکی از مجریان تاثیر‌گذار تلویزیون به هیچ‌وجه منطقی نیست.
محمد‌رضا شهیدی‌فراز آن چهره‌های به شمار می‌رود که موفق به ساخت برنامه متفاوتی با عنوان «پارک ملت» شد. عمده برنامه‌های پارک ملت با حضور چهره‌های سرشناش از جناح‌های مختلف سیاسی برگزار می‌شد و طبق روال طبیعی انتقاداتی هم در برنامه پارک ملت مطرح می‌شد و صد البته شهیدی‌فر آنقدر تبحر خاصی در اجرا داشت که با مهارت خاصی از تیغ تند انتقادات مصون بود.
ضمن اینکه نباید فراموش کنیم همین آقای محمد‌رضا شهیدی‌فری که در حال حاضر مغضوب مدیران رسانه‌ است تنور انتخابات مجلس را با مهارت ویژه‌ای گرم کرد. آنچه درباره شهید‌فر اتفاق افتاد و واقعاً در شأن این مجری توانمند نبود.
البته مدیران رسانه ملی وعده بازگشت شهیدی‌فر و پارک ملت را از اوایل مهر‌ماه داده بودند اما با گذشت زمانی طولانی همچنان این وعده‌ها درباره وی محقق نشده است و البته داستان مجری‌کشی و حذف بی‌دلیل برنامه‌های گفت‌وگو محور دایره سئوالات و انتقادات را از رسانه ملی صد‌چندان می‌کند.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : پنج شنبه 21 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
Image

 

"رسوایی" ده‌نمکی تا قشون‌کشی خانوادگی در سینما!

 

در معرفی بخش نهایی فیلم‌های سودای سیمرغ سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر آثاری در ژانر دفاع مقدس، چند فیلم از کارگردانان نسل اول سینمای ایران و فیلمی که بیشتر عوامل آن اعضای یک خانواده هستند حضور دارند.

در بخش دوم معرفی فیلم‌های بخش سودای سیمرغ سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، آثاری حضور دارند که پیش بینی می‌شود از بهترین‌های این دوره باشند. همچنین در این بخش دو فیلم در ژانر دفاع مقدس و دو اثر از کارگردانان پیشکسوت سینمای ایران معرفی می‌شوند.

دهلیز: به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی ساخته شده است. بهروز شعیبی در کنار بازیگری در فیلم‌هایی چون "طلا و مس"، "آژانس شیشه ای" و... تا کنون ساخت چند تله‌فیلم را هم برعهده داشته است. سیدمحمود رضوی نیز در کارنامه خود تا کنون تهیه‌کنندگی آثار مهمی چون "درباره الی" و "خیابان‌های آرام" را عهده‌دار بوده است. البته تله‌فیلم‌های شعیبی جزو آثار موفق تلویزیون به شمار می رود که با استقبال نیز روبرو شده‌اند.

رسوایی

این فیلم که فیلمبرداری آن هنوز ادامه دارد، اولین کار بلند سینمایی شعیبی به شمار می رود که در دو بخش نگاه نو و سودای سیمرغ به نمایش در می آید. در این فیلم با توجه به عکس‌هایی که از آن منتشر شده است، رضا عطاران باید نقش متفاوتی داشته باشد.

"دهلیز"  با بازی رضا عطاران و هانیه توسلی داستان زنی به نام شیواست. او سرپرست خانوار است و با تلاش و کوشش سعی کرده زندگی خوب و آبرومندی برای خود و تنها پسرش فراهم کند. با رسیدن نامه‌ای، زندگی آنها دچار تحول می‌شود و در مسیری جدید قرار می‌گیرد. 

رسوایی: به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مسعود ده‌نمکی اولین فیلم وی بعد از سه گانه "اخراجی‌ها" است. عکس‌ه، خلاصه داستان و تیزری که از این فیلم منتشر شده نشان از این دارد که "رسوایی" مانند کارهای قبلی این کارگردان با فروش بالایی روبرو خواهد شد. در این فیلم اکبر عبدی برای اولین بار در نقش یک روحانی جلوی دوربین رفته است. البته این بازیگر تا کنون نقش‌های متفاوتی را در سینمای ایران ایفا کرده و تمام آنها نیز موفق بوده و با استقبال روبرو شده است. سال گذشته هم وی در فیلم اول رضا عطاران در نقش یک پیرزن بازی کرد که باعث فروش بالای این فیلم شد.

الناز شاکردوست، کامران تفتی، مریم کاویانی، مجید مشیری، اسماعیل خلج، امیر نوری، محبوبه بیات، تینا آخوندتبار، ارسلان قاسمی، ابوالفضل همراه، آرزو افشا، مهسا کامیابی، مجید شهریاری، اسدالله یکتا، فرامرز روشنایی، فریبا ترکاشوند، یوسف قربانی، مختار سائقی، مجتبی امینی و کمال سید محسن در این فیلم بازی می‌کنند.

هنوز هیچ خلاصه داستان مشخصی از این فیلم منتشر نشده است ولی از تیزر آن می‌توان حدس‌هایی درباره داستان زد؛ البته بدون فهمیدن پایان فیلم.

روز روشن: به کارگردانی حسین شهابی و تهیه‌کنندگی غلامرضا گمرکی جزو فیلم اولی‌هاست که در دو بخش نگاه نو و سودای سیمرغ جشنواره فجر حضور دارد. به گفته یکی از اعضای هیات انتخاب این فیلم یکی از بهترین آثار فیلمسازان جوان و تازه نفس این رویداد است. در این فیلم پانته آ بهرام و مهران احمدی بعد از فیلم "هیچ" دوباره روبروی هم قرار گرفته اند و گفته می شود یکی از نقاط قوت این فیلم بازی بازیگران آن است.

داستان "روز روشن" درباره زن جوانی است که برای نجات جان یک نفر از اعدام به دنبال شاهدی است تا در دادگاه شهادت بدهد... پانته آ بهرام، مهران احمدی ، روناک یونسی ، سودابه بیضایی ، امیررضا دلاوری ، وحید آقاپور، فرهادمهدوی،امین ایمانی، امیراسدزاده،مهدی صفاری، فرخنده فرمانی زاده، پارمین محجوب، بهرام بهبهانی و... در این فیلم بازی می کنند.

روز روشن

زیباتر از زندگی: به کارگردانی انسیه شاه‌حسینی  و تهیه‌کنندگی سیدسعید سیدزاده ساخته شده و مانند کارهای قبلی این کارگردان زن سینمای ایران، در ژانر دفاع مقدس است. این فیلم در سکوت خبری ساخته شده است و مراحل تحقیق آن توسط کارگردان حدود یک سال طول کشید.

این فیلم محوریت زندگی شهید علم‌الهدی، ساخته شده و فیلمبرداری نیز گویا در هویزه انجام شده است. "زیباتر از زندگی" داستان زندگی شهید علم‌الهدی و رزمندگانی است که در عملیات نصر حضور داشتند. این عملیات توسط ارتش در اوایل جنگ در منطقه جنوب اهواز در دشت آزادگان انجام شده است.

شنیده‌ها حاکی است که حامد کمیلی یکی از بازیگران این فیلم است.

غریبه: به کارگردانی حمید بهمنی و تهیه‌کنندگی محمد قهرمانی ساخته شده و محصول موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی است. این فیلم دومین اثر در ژانر دفاع مقدس است که امسال در جشنواره فجر حضور دارد. لوریت حنینو، بازیگر لبنانی در این فیلم در نقش یک سرباز آمریکایی بازی می‌کند. جمشید هاشم‌پور‌، بهنوش طباطبایی،‌ کوروش تهامی‌، محمدرضا شریفی‌نیا و فخرالدین صدیق‌شریف دیگر بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فیلم سینمایی "غریبه" به موضوع اشغال عراق توسط آمریکا در سال 2005 می‌پردازد و در خلاصه داستان آن آماده است: جولیا به خدمت ارتش ایالات متحده درآمده و تلاش دارد مدارکی را که در حین انجام وظیفه در این کشور به دست آورده است به دوست خبرنگار خود برساند. در جریان این اتفاقات یکی از پرده‌های سناریو آزادسازی عراق به تصویر کشیده می‌شود.

فیلم قبلی این کارگردان "آن مرد آمد" نیز با اینکه چند سال از ساخت آن می گذرد امکان اکران عمومی پیدا نکرده است.

قاعده تصادف: دومین فیلم بهنام بهزادی است که پیش‌بینی می شود یکی از بهترین آثار این دوره باشد. فیلم قبلی این کارگردان با نام "تنها دوبار زندگی می کنیم" نیز که اثری متفاوت بود با استقبال منتقدان و اهالی رسانه ساخته شد. مراحل ساخت و پیش تولید این فیلم نیز در سکوت خبری انجام شد. عمدتا بهزادی خیلی تمایل ندارد که در زمان تمرینها، دورخوانی و حتی زمان فیلمبرداری خبری از کارش منتشر شود و ترجیح می دهد بدون حاشیه به کار خود ادامه دهد.

وی در این فیلم عمدتا از حضور بازیگران جدید و جوان سینمای ایران بهره گرفته است و بهزادی خیلی تلاش می کند که عکسی از چهره گریم شده امیر جعفری در این فیلم منتشر نشود. گویا یکی از برگ‌های برنده این اثر گریم متفاوت این بازیگر محسوب می شود.

این فیلم به روابط بین جوانان با همدیگر و والدینشان می‌پردازد. اشکان خطیبی، مهرداد صدیقیان، بهاران بنی‌احمدی، محمدرضا غفاری، الهه حصاری، مارتین شمعون‌پور، ندا جبرائیلی، روشنک گرامی، سروش مالمیر، با حضور: امیر جعفری، سروش صحت، امید روحانی از بازیگران "قاعده تصادف" هستند.

"گناهکاران"

کلاس هنرپیشگی: هجدهمین فیلم علیرضا داوود نژاد است که مانند کارهای قبلی این کارگردان در آن خانواده وی نیز حضور دارند و به ایفای نقش می‌پردازند. این فیلم هم در سکوت خبری ساخته شد و اخبار کمی از آن در زمان فیلمبرداری منتشر شد. به گفته کارگردان این فیلم به همه فیلم‌هایش شبیه است و رنگ و بویی از همه فیلم‌های او دارد ولی شبیه هیچ‌کدام از آن‌ها نیست.

در فیلم "کلاس هنرپیشگی" بازیگرانی چون رضا داوودنژاد، محمدرضا داوودنژاد، زهرا داوودنژاد، علی داودنژاد، مهرداد کیش‌مهر، احترام‌السادات حبیبیان، عباس حبیبیان، مسعود میری، کیارش داوودنژاد، یلدا محمودی، انوش محمودی، کبری حسن‌زاده، اقدس سعادت رضایی، زهرا حبیبیان، مهرانگیز عدالت ایفای نقش می‌کنند.

گناهکاران: به کارگردانی فرامرز قریبیان ساخته شده است. قطعا خیلی از سینمادوستان منتظر دیدن فیلم این بازیگر قدیمی سینمای ایران هستند. داستان فیلم درباره دختری است که در زندگی خود با آدم های مختلفی برخورد می کند و هر یک از این آدم‌ها برداشت خاص خود را نسبت به او دارند.

نویسندگی این فیلم برعهده پسرر قریبیان است که سالها در خارج از کشور زندگی کرده است. همایون ارشادی، هومن برق نورد، رامبد جوان، رضا رویگری، امید روحانی، فرامرز قریبیان و... از بازیگران این فیلم هستند.

گهواره‌ای برای مادر: به کارگردانی پناه‌برخدا رضایی و تهیه‌کنندگی پناه برخدا رضایی و محمد احمدی ساخته شده است. این دومین فیلم رضایی است. "چراغی در مه" اولین فیلم بلند سینمایی وی، بعد از گذشت چند سال از ساخت هنوز اکران عمومی نشده است.

بعید به نظر نمی‌رسد که این فیلم نیز مانند کار قبلی وی اثری متفاوت باشد که مخاطبان خاصی نیز داشت. فیلم اول او حتی در بین منتقدان نیز از جایگاه خاصی برخوردار نبود. محمدی احمدی در کنار تهیه‌کنندگی مدیریت فیلمبرداری این پروژه را هم برعهده دارد.

داستان "گهواره‌ای برای مادر" شرح قصه‌ای است که به زندگی یک بانوی طلبه می‌پردازد و بخشی از فیلمبرداری این فیلم نیز در یزد انجام شده است. چکامه چمن‌ماه، الهام حمیدی و امیر آقایی از بازیگران اصلی این فیلم هستند.

هیچ کجا، هیچ کس: به کارگردانی ابراهیم شیبانی و تهیه کنندگی حسن کلامی ساخته شده است و سومین فیلم شیبانی محسوب می‌شود. هفت سال از ساخت فیلم قبلی این کارگردان جوان سینمای ایران می گذرد و باید این فیلم یک قدم رو به جلو در کارنامه او باشد.

رضا کیانیان، محمدرضا فروتن، مهناز افشار، صابر ابر، بهاره کیان افشار و بابک کریمی بازیگران اصلی این فیلم هستند که اولین پلان‌های آن در شمال کشور جلوی دوربین رفته است.

هیس دختر ها فریاد نمی‌زنند: به کارگردانی پوران درخشنده و تهیه کنندگی پوران درخشنده ساخته شده است. شنیده ها حاکی است این فیلمی یکی از بهترین آثار درخشنده است. گویا این فیلم با ممیزی روبرو شده و ممکن است پایان آن تغیر کند. اما درخشنده با این موضوع موافقت نکرده است.

شهاب حسینی، مریلا زارعی، جمشید هاشم‌پور، طناز طباطبایی، فرهاد آییش، مائده طهماسبی، شیرین بینا، بابک حمیدیان، مجید مشیری، اسماعیل سلطانیان، هادی مرزبان، امیر دژاکام و مهدی ماهانی، امیر آقایی، ستاره اسکندری و نیما صفایی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
 
"هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند" به بررسی مسایل دختران جوان می‌پردازد و ترس از آبرو را در این دوره سنی آسیب‌شناسی می‌‌کند. مرتضی پورصمدی فیلمبرداری این فیلم سینمایی را برعهده داشته است. تهیه‌کنندگی این پروژه پربازیگر برعهده درخشنده است.
 
ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : چهار شنبه 20 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
Image

 

از میان 95 فیلم متقاضی حضور در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر 66 فیلم با گذراندن مراحل فنی آماده نمایش هستند اما 29 فیلم باقی مانده مراحل فیلمبرداری، تدوین و صداگذاری را می‌گذرانند.

 

هر سال بیش از 90 فیلم فرم حضور در جشنواره فجر را پر می‌کنند، اما همه این فیلم‌ها فرصت حضور در این رقابت بزرگ سینمایی را پیدا نمی‌کنند

 

برخی از این فیلم‌ها به دلایل فنی و نرسیدن به زمان مشخص برای ارائه به جشنواره از حضور در این رقابت بازمی‌مانند. چرا که زمان کلید خوردن این فیلم‌ها تا زمان ارائه آن‌ها به دفتر جشنواره فاصله چندانی ندارد.

برخی فیلم‌ها هم به مذاق هیات انتخاب جشنواره خوش نمی‌آیند و از حضور در این روزداد باز می‌مانند.

 

برخی دیگر نیز از ابتدا پروانه ساخت فیلم ویدئویی را از سازمان سینمایی گرفته‌اند و حالا برای حضور در جشنواره فیلم فجر باید به نسخه 35 تبدیل شوند.

 

جشنواره فیلم فجر در دوره گذشته، زمان تعیین شده برای تحویل فیلم‌ها به دفتر جشنواره را تمدید نکرد و توانست نظم و ترتیبی به کار هیات انتخاب و هیات داوران برای اعلام برگزیده‌ها دهد.

 

دبیر سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر نیز همین رویکرد را نسبت به 95 فیلم متقاضی حضور در جشنواره این دوره دارد. جدول زیر فیلم‌های متقاضی جشنواره سی و یکم فیلم فجر را در مراحل فنی نشان می‌دهد.

 

نام فیلم
کارگردان
تهیه‌کننده
وضعیت تولید
ابرهای ارغوانی
سیامک شایقی
محمود فلاح
آماده نمایش
پرویز
مجید برزگر
سعید آرمند محصول میلاد فیلم
آماده نمایش
آینه شمعدون
بهرام بهرامیان
محمد کمالی‌پور
فیلمبرداری و تدوین
دلتنگی‌های عاشقانه
رضا اعظمیان
محمدرضا شرف‌الدین
آماده نمایش
هیس دختر‌ها فریاد نمی‌زنند
پوران درخشنده
پوران درخشنده
آماده نمایش
از تهران تا بهشت
ابوالفضل صفاری
ابوالفضل صفاری
آماده نمایش
جیب‌بر خیابان جنوبی
سیاوش اسعدی
علی سرتیپی
آماده نمایش
آقای الف
علی عطشانی
سعید شرفی‌کیا
آماده نمایش
ساکن خانه چوبی
حسینعلی لیالستانی
حسن علیمردانی (مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی)
فیلمبرداری
زیبا‌تر از زندگی
انسیه شاه‌حسینی
سیدسعید سیدزاده
آماده نمایش
به خاطر پونه
هاتف علیمردانی
امیر عباس گردان
آماده نمایش
ترنج در ترنج
مجتبی راعی
مجتبی راعی
آماده نمایش
زندگی مشترک آقای محمودی و بانو
سیدروح‌اله حجازی
مهدی داوری لنگرودی
آماده نمایش
آفتاب مهتاب زمین
علی قوی‌تن
علی قوی‌تن
آماده نمایش
گورداله و عمه غوله
نادره ترکمانی
نادره ترکمانی
آماده نمایش
رسوایی
مسعود ده‌نمکی
مسعود ده‌نمکی
آماده نمایش
دل بی‌قرار
قربان محمد‌پور
محمود غلامی
آماده نمایش
بچه‌های جسور
حجت‌اله سیفی
حجت‌الله سیفی (ناهید فیلم)
آماده نمایش
مروارید
سیروس حسن‌پور
جواد نوروزبیگی
آماده نمایش
گناهکاران
فرامرز قریبیان
فرامرز قریبیان
آماده نمایش
عقاب صحرا
مهرداد خوشبخت
عباس اکبری
آماده نمایش
هیچ کجا، هیچ کس
ابراهیم شیبانی
حسن کلامی
آماده نمایش
چ (شهید چمران)
ابراهیم حاتمی‌کیا
بنیاد سینمایی فارابی
تدوین و صداگذاری
استرداد
علی غفاری
محسن آقا‌علی‌اکبری
آماده نمایش
غریبه
حمید بهمنی
موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی
آماده نمایش
بازگشت به آینده
علی عبدالعلی‌زاده
فرهاد گلی
آماده نمایش
مرغابی دشت سرخ «یوسف هور»
علی‌اصغر شادروان
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان
 
آماده نمایش
فرزند چهارم
وحید موسائیان
وحید موسائیان
آماده نمایش
دامنه‌های سفید
محمد ابراهیم معیری
بهروز رشاد
آماده نمایش
چتر سبز
ناصر رفائی
ناصر رفائی
آماده نمایش
آشغال‌های دوست‌داشتنی
محسن امیریوسفی
محسن امیریوسفی
آماده نمایش
قاعده تصادف
بهنام بهزادی
بهنام بهزادی
صداگذاری
خاک و مرجان
سیدمسعود اطیابی
سید‌امیر پروین حسینی
آماده نمایش 
دربند
پرویز شهبازی
امیر سمواتی
آماده نمایش
سال‌های حادثه
سعید چاری
محمد آزادی مهربانی و سعید چاری (گروه کودک شبکه تهران)
آماده نمایش
چه خوبه که برگشتی
داریوش مهرجویی
داریوش مهرجویی و رضا درمیشیان
آماده نمایش
گهواره‌ای برای مادر
پناه‌برخدا رضایی
پناه‌برخدا رضایی و محمد احمدی
آماده نمایش
تولد
محمدرضا ورزی
محمد‌رضا شریفی‌نیا
آماده نمایش
بشارت به یک شهروند هزاره سوم
محمدهادی کریمی
علی لدنی
فیلمبرداری
جا‌به‌جا
علی توکل‌نیا
حسن توکل‌نیا
آماده نمایش
حوض نقاشی
مازیار میری
منوچهر محمدی (محصول سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری)
صداگذاری
خواب‌های طلایی
رضا سبحانی
عبدالله علیخانی و حسین فرح‌بخش
تدوین
همه چیز برای فروش
امیرحسین ثقفی
علی‌اکبر ثقفی
آماده نمایش
عملیات مهد کودک
فرزاد اژدری
رویا شریف
آماده نمایش
زن مرد زندگی
مهدی ودادی
مهدی ودادی
نامعلوم
داستان عوضی
فریدون جیرانی
تینا پاکروان
آماده نمایش
آسمان زرد کم‌عمق
بهرام توکلی
سعید ملکان
آماده نمایش
بچگیتو فراموش نکن
جلال فاطمی
محمدحسن نجم
آماده نمایش
کلاس هنرپیشگی
علیرضا داود‌نژاد
علیرضا داود‌نژاد
آماده نمایش
برلین -7
رامتین لوافی
سیامک‌ پورشریف
آماده نمایش
فرزندخوانده
وحید نیکخواه‌آزاد
وحید نیکخواه‌آزاد
آماده نمایش
نیکان و بچه غول
عبدالرحمن رضایی
بنیاد سینمایی فارابی
آماده نمایش
دنیای پر امید
منوچهر هادی
مهدی احمدی
اماده نمایش
رِنجرو
احسان عبدی‌پور
ادریس عبدی‌پور
نامعلوم
578 روز انتظار
احمد عبدالهیان
هادی مشکوه
آماده نمایش
بزرگ‌مرد کوچک
صادق صادق دقیقی
پروانه مرزبان، حبیب الهیاری
آماده نمایش
کاغذ خروس نشان
مریم میلانی
محمد نیک‌بین
آماده نمایش
سوگ
مرتضی فرشباف
جواد نوروزبیگی
آماده نمایش
یک، دو، سه،...، پنج
محمد معیری
محمد معیری
آماده نمایش
تابستان طولانی
علی خزاعی‌فر
صدا‌و‌سیمای خراسان رضوی
آماده نمایش
لرزاننده چربی
محمد شیروانی
محمد شیروانی
آماده نمایش
سقوط
مهدی آتش جام
موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی
در حال تبدیل به نسخه سینمایی
فرشتگان قصاب
سهیل سلیمی
موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی
آماده نمایش
تابور
وحید وکیلی فر
وحید وکیلی فر
آماده نمایش
دهلیز
بهروز شعیبی
سید محمود رضوی مجد
تدوین
او خوب سنگ می‌زند
سیدهادی محقق
ابراهیم اصغری
فیلمبرداری
خاکستر و برف
روح‌الله سهرابی
فرهاد گلی
آماده نمایش
دراکولا در تهران
امیرپویا افضلی‌پور، روح الله سعادتمند
منصوره امی، ابراهیم بهادری
نامعلوم
اشیا از آنچه در آینه می‌بینید به شما نزدیکترند
نرگس آبیار
ابوذر پورمحمدی، محمدحسین قاسمی
آماده نمایش
شهری که نمی‌خوابد
حسین آخوند‌پور
حسین آخوند‌پور
آماده نمایش
13سیزده
هومن سیدی
سعید سعدی
تدوین و صداگذاری
تجریش... ناتمام
پوریا آذربایجانی
مهدی داوری
آماده نمایش
عشق فقط یک کلام
کرامت پورشهسواری
سازمان عقیدتی سیاسی ناجا
نامعلوم
من از سپیده صبح بیزارم
علی کریم
علی آشتیانی‌پور، علی کریم
نامعلوم
خسته نباشید
محسن قرایی
سیدرضا میرکریمی (سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری)
صداگذاری
تاج محل
دانش اقباشاوی
سیدرضا میرکریمی (سازمان توسعه سینمایی سوره حوزه هنری)
صداگذاری
روز روشن
حسین شهابی
غلامرضا گمرکی
صداگذاری
بوشهر 9:20
محمد امین همدانی
حامد جعفری
آماده نمایش
روز سیاه
حسن ناظر
رضا آشتیانی
آماده نمایش
مواظب خودت باش
یوسف تیموری واقف
هادی انباردار
نامعلوم
دارک هورس
میثم صابری نسب
میثم صابری نسب
نامعلوم
چارسو
فرهاد نجفی
فرهاد نجفی
آماده نمایش
کندوان تا کاپادوکیا
علیرضا فرید
محمد احمدی
نامعلوم
اتاق 311
مجتبی بیطرفان
مجتبی بیطرفان
آماده نمایش
مبارزان کوچک
سید داود اطیابی
سید مسعود اطیابی
نامعلوم
ماهی کویر
محمد قربان کریمی
حبیب‌الله کاسه ساز و محسن کاسه ساز
فیملبرداری
گَس
کیارش اسدی‌زاده
شاهرخ کافی و کیارش اسدی
نامعلوم
این یک رویاست
محمود غفاری
بهمن اردلان و محمود غفاری
آماده نمایش
شهر فرشتگان
محمد راوندی
محمد راوندی
آماده نمایش
فصل انار
محسن شرفی‌نیا
علی سرتیپی
صداگذاری
ماندوو
ابراهیم سعیدی
ابراهیم سعیدی
آماده نمایش
مهمونی کامی
علی‌احمد‌زاده
هایده رزم آور
فیملبرداری
پر سیاوشون
مجتبی بیطرفان
مجتبی بیطرفان
آماده نمایش
سگ های پوشالی
رضا توکلی
رضا توکلی و رضا نوروزی
آماده نمایش
ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : سه شنبه 12 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
Image

 

«من مادر هستم» به کارگردانی فریدون جیرانی با فروش بیش از 900 میلیون تومان در تهران و حدود 250 میلیون تومان در شهرستان‌ها وارد باشگاه میلیاردی‌ها شد.

 

 به نقل از خبرآنلاین بازار گیشه‌ سینماها این روزها به واسطه فیلم فریدون جیرانی داغ‌تر از روزهای اول پاییز شده است
این فیلم توانست در مدت 23 روز نمایش و با تمام محدویت‌هایی که در اکران دارد، تا پنجشنبه 30 آذر ماه 900 میلیارد تومان در تهران بفروشد و با احتساب 250 میلیون فروش در شهرستان‌ها مجموع فروش خود در ایران را به بیش از یک میلیارد تومان برساند.
 

از طرف دیگر فیلم «بی‌خود و بی جهت» عبدالرضا کاهانی نیز در مقایسه با دیگر فیلم‌های روی پرده فروش قابل قبولی به دست آورده است و به زودی در تهران نیم میلیارد تومان را از سر می‌گذراند، اما «یه عاشقانه ساده» سامان مقدم با گذشت 9 روز از اکران نتوانسته به 100 میلیون تومان نزدیک شود. فروش متوسط این فیلم چیزی حدود 9 میلیون تومان است و باید دید مهناز افشار و مصطفی زمانی می‌توانند مخاطبان بیشتری به سینما بکشانند یا خیر.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : دو شنبه 4 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
Image

 

هر چند هنوز تکلیف جوایز مجموعه "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری شامل 6 دستگاه آپارتمان مشخص نشده‌است، وی به‌زودی مجموعه "ویلای من" را با وعده جوایزی همچون "سه ویلا در شمال کشور" روانه شبکه نمایش خانگی خواهد کرد.

 

حاشیه‌های مجموعه "قهوه تلخ" گویی مانند داستان آن قصد تمام شدن ندارد! اولین تجربه در حوزه ساخت و توزیع سریال ویژه شبکه نمایش خانگی چنان سرانجام عجیب و غریبی پیدا کرده‌است که صراحت کلام و صمیمیت مهران مدیری هم برای ابهام‌زدایی از آن مفید فایده واقع نشد.

انتشار متنی با عنوان "توضیحات مهران مدیری درباره سرانجام قهوه تلخ و مجموعه تازه‌اش" در برخی رسانه‌ها اگرچه به‌عنوان عذرخواهی با تأخیر اما رسمی خالق "قهوه تلخ" قابل توجه است اما باید پذیرفت که هیچ نقشی در ابهام‌زدایی درباره سرانجام "قهوه‌ تلخ" به‌ویژه عدم پایبندی عوامل آن به وعده‌هایی همچون "اهدای 6 واحد آپارتمان به مخاطبان" ندارد.
مدیری در این توضیحات که قرار است به‌زودی درقالب دی‌وی‌دی‌های رایگان در اختیار مخاطبان نیز قرار بگیرد با تأکید بر اینکه "خیلی زودتر از این باید خدمت می‌رسیدم ولی این فرصت دست نداد." می‌گوید: "حمایت شما از قهوه تلخ شگفت انگیز بود و این حق شماست که بدانید چرا قهوه تلخ قسمت پایانی نداشت و به بعضی از تعهدات خود عمل نکرد، این وظیفه من است که به شما توضیح بدهم؛ اما من بعضی چیزها را می‌توانم بگویم. بعضی‌ها را نمی‌توانم بگویم."
 
نمی‌دانستیم سریال‌سازی در شبکه نمایش خانگی این قدر سخت است!
 
کارگردان "قهوه تلخ" در ادامه ضمن تأکید چندباره بر اینکه ‌"حق با شماست و این‌ها مشکلات من است" گفت: "دو سه سال پیش، هیچ کس نمی‌دانست این کار (سریال‌سازی برای شبکه نمایش خانگی) آنقدر سخت و پیچیده است. یعنی از صفر تا صد این مسیر اینقدر سخت و پیچیده ‌است؛ موضوع قاچاق، موضوع لو رفتن DVD، نظارت کیفی و فنی، تولید کار، موضوع تبلیغات و اطلاع رسانی، تکثیر و از همه سخت‌تر موضوع توزیع و پخش این کار در سراسر ایران، در هزاران هزار سوپرمارکت به فاصله یک صبح تا شب، موضوع وقفه نیفتادن در پخش، موضوع نظم هفتگی این کار و..."
 
مدیری می‌افزاید: "وقتی وارد کار شدیم فهمیدیم چقدر سخت و پیچیده‌است. همه سعی‌مان را کردیم! صد و دو قسمت از قهوه تلخ ساخته و پخش شد. فقط چهار قسمت آخر ماند؛ یعنی دو مجموعه! این کار باید تمام می‌شد و باید به تعهدات خود عمل می‌کرد. اما این سختی‌ها برای ما به‌عنوان اولین تجربه در شبکه خانگی پر از آزمون و خطا بود و الان تازه پیدا کردیم که چه کار باید بکنیم و چه کارهایی نباید بکنیم. فهمیدیم اصلا چه طور باید این پروژه های اینچنینی را مدیریت کرد و جلو برد."
 
کدام یک از کارهای قبلی من ناتمام مانده بود!؟
 
این بازیگر و کارگردان طنزپرداز در ادامه با فهرست کردن آثار قبلی‌اش همچون "پرواز 57"، "ساعت خوش"، "سال خوش"، "نوروز 76"، "مجموعه77"، "ببخشید شما"، "‌پلاک14"، "90 شب"، "طنز 80"، "پاورچین"، "نقطه‌چین"، "شب‌های برره"، "باغ مظفر"، "مردهزارچهره" و "مرد دوهزار چهره" گفت: "کدام یک از این کارها قسمت پایانی نداشت؟! این لیست هزاران هزار دقیقه برنامه است، هرکدام 90 قسمتی بودن، 100 قسمتی بودن، 136 قسمتی بودن و بعضی‌ها 170 قسمتی؛ کدام یک از این کارها که من ساختم قسمت پایانی نداشته؟! پس حتما اتفاقاتی افتاد که قهوه تلخ قسمت آخر نداشت! حتما اتفاقات عجیبی افتاد که این کار ته نداشت! اما حق با شماست و این‌ها مشکلات من است!"
 
مدیری در ادامه با اشاره به ابهام برخی رسانه‌ها درباره سرانجام پروژه جدیدی با استناد به سرانجام "قهوه تلخ" هم گفت: "این‌بار همه چیز کار با من است: مسئولیت تمام و کمال این کار با من است! تهیه‌کنندگی، کارگردانی، اجرای پروژه، ساخت و.. من پروژه‌ای را شروع کرده‌ام به نام ویلای من، در 44 قسمت. اصلا مهمترین دلیل شروع یک پروژه جدید، همین بود! ترمیم و پاک کردن هرآنچه که در کار قبلی اتفاق افتاد! این تنها کاری بود که من می‌توانسم بکنم! تنها کاری که الان می‌توانم بکنم این است که یک پروژه جدید شروع کنم، به اتمام برسانم، پخش منظم کنم، جوایزش را بدهم و تمام!" وی در پایان با تشریح بر امتیازات سخت‌افزاری مجموعه جدید به جوایز آن هم اشاره‌ای گذرا کرده و با نام‌بردن از شرکت "گلرنگ رسانه" به‌عنوان متولی توزیع این مجموعه قرعه‌کشی و اهدا جوایز را جزو وظایف این موسسه دانست.
 
قرعه‌کشی برای سه ویلا در شمال!
 
هم‌زمان با انتشار این توضیحات به نقل از مهران مدیری مصطفی بصیری مدیرعامل مؤسسه فرهنگی "گلرنگ رسانه" هم در گفت‌وگویی که از سوی روابط عمومی مجموعه "ویلای من" منتشر شد با بیان ویژگی‌های متمایز این سریال به جوایز گسترده آن اشاره کرد و گفت: "سه ویلا در شمال کشور به علاوه هزاران جایزه 100 میلیون ریالی، 10 میلیون ریالی، 2 میلیون ریالی و 500 هزار ریالی به مخاطبان اهدا خواهد شد." بصیری اعلام کرد: "زمان هر قسمت از این سریال، به صورت خالص تقریباً 40 دقیقه است و این به معنی احترام به بینندگان گرانقدر است. ضمناً به احترام مخاطبان زمان تبلیغاتی که پیش از هر قسمت مشاهده می‌شود به نسبت، محدودیت قابل توجهی دارد."
 
 

فروش سریال به قیمت دی‌وی‌دی خام!
 
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی گلرنگ رسانه افزود: "سریال ویلای من از قیمت مناسبی برخوردار است زیرا این سریال روی DVD-9 تکثیر خواهد شد که این امر برای نخستین بار در این سطح و گستردگی در شبکه نمایش خانگی کشور اتفاق می‌افتد. می‌دانید که قیمت DVD-9 خام در بازار بین 3000 تا 4000 تومان است. DVD سریال ویلای من 3000 تومان، به بهای یک DVD9 خام عرضه می‌شود."
 
بصیری با اشاره به تفاوت‌های DVD معمولی و DVD-9 تأکید کرد: "تفاوت DVD-9 با DVD معمولی در حجم ذخیره DVD9 است که تقریباً دو برابر دی وی دی‌های معمولی است. به دلیل حجم محدود دی وی دی معمولی، تنها در صورتی می‌توان محتوای جدیدی به دیسک اضافه کرد که محتوای اصلی فشرده گردد که باعث افت کیفیت تصویر می‌شود، اما در DVD9 قرارگیری متنوع محتوا، همراه با کیفیت مطلوب، تنوع دوبله، تنوع زیرنویس و... کاملاً امکان‌پذیر است."
 
هیچ کس پاسخگوی خلف‌وعده عوامل "قهوه تلخ" نیست
 
این توضیحات و تبلیغات برای پیشواز از مجموعه "ویلای من" در حالی است که نه توضیحات مدیری نشانی از تعیین تکلیف برندگان مجموعه "قهوه تلخ" دارد و نه تهیه‌کنندگان آن مجموعه به‌عنوان مسئولان اصلی پاسخگویی در این زمینه قصد شکستن سکوت خود را دارند.
 
نکته جالب توجه در این زمینه هم اینکه مدیری در توضیحات خود تلویحاً به نش برادران آقاگلیان به‌عنوان تهیه‌کننده اشاره کرده‌است. مدیری که در "ویلای من" تنها سمت تهیه‌کنندگی را بیش از مسئولیت‌های قبلی در خود در "قهوه تلخ" برعهده دارد می‌گوید "این‌بار همه چیز کار با من است" تا اینگونه تضمین دهد که این‌بار هیچ خلف وعده‌ای صورت نخواهد گرفت.
 
البته پیش از این نیز برخی دیگر از عوامل مجموعه "قهوه تلخ" به نقش تهیه‌کنندگان در ناتمام ماندن پروژه اشاره کرده بودند. خشایار الوند به‌عنوان نویسنده این مجموعه پیش از این به خبرنگار مهر گفته بود: " ما 10 روز برای گرفتن صحنه پایانی "قهوه تلخ" وقت لازم داریم اما متاسفانه هنوز خبری در ارتباط با ادامه مجموعه و گرفتن این صحنه‌ها از تهیه‌کنندگان کار (حمید و مجید آقا گلیان) نیست. هر چقدر هم به همراه دیگر عوامل پیگیر این موضوع می‌شویم به هیچ نتیجه مشخصی نمی‌رسیم. این در حالی است که آنها با عوامل نیز تسویه حساب نکرده‌اند و برای اییکه عوامل ضبط این صحنه‌ها را دوباره آغاز کنند، نیاز است که مبالغ تعیین شده و بدهی دوستان پرداخت شود."
 
با تمام این‌ها هنوز برادران آقاگلیان قصد شکستن سکوت خود را ندارند و مخاطبان و پیگیران "قهوه تلخ" هم با دلسردی ادامه آزمون و خطا در حوزه سریال‌سازی برای شبکه نمایش خانگی را رصد می‌کنند.
 
سریالی که فعلاً ادامه دارد!
 
البته نباید فراموش کرد که این سرانجام تنها محدود به "قهوه تلخ نمانده‌ و مجموعه "قلب یخی" به کارگردانی محمدحسین لطیفی نیز به همین سرنوشت دچار شد. حسین یاری به‌عنوان بازیگر اصلی دو فصل نخست "قلب یخی" در‌ آغاز سومین فصل از آن که با انصراف حسین لطیفی و تیم همراهش با داستان و سروشکلی کاملاً متفاوت روانه بازار شد، همچون مهران مدیری وعده انتشار دی‌وی‌دی تکمیلی‌ای را داد که احتمالاً در قالب آن داستان فصل اول و دوم به سرانجامی برسد و رها نماند!
 
 

جالب اینکه طبق شنیده‌ها مجموعه "ساخت ایران" (دیگر ساخته حسین لطیفی) هم در شبکه نمایش خانگی با همین سرنوشت مواجه است و احتمالا لطیفی قصد ادامه ساخت آن را ندارد! در شرایطی که شبکه نمایش خانگی جایگاه درخوری در ساختار سازمان سینمایی ندارد و در حوزه صنفی نیز متولیان ویدئو رسانه راه انشقاق در پیش گرفته‌اند طبیعتاً این پایان داستان نخواهد بود؛ این سریال فعلاً ادامه دارد!

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 3 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
آخرین مطالب