سینمای روز
این وبلاگ راجع به خبرهای روز سینما است

Image
 

ضرغامی به خاطر نامه سرگشاده تذکری به ما نداد  

 

سینما روز _ فریدون جیرانی ، خبر خداحافظی خود را با برنامه «هفت» درست خواند و علت آن را درگیری برای آغاز سریال تازه‌اش دانست نه تذکرات رئیس سازمان صدا وسیما. به گزارش سینماپرس پس از صحبت‌های مدیر گروه اجتماعی شبکه سه در مورد برنامه «هفت»، فریدون جیرانی در پاسخ به سینماپرس بیان کرد: مسئله تعطیلی یک ماهه برنامه «هفت» و پیشنهاد خداحافظی من به سیما، صحت دارد.

خداحافظی من ربطی به نامه سرگشاده به رئیس سازمان ندارد
جیرانی درمورد علت اعلام خبر نگهانی خبر خداحافظی‌اش از برنامه، افزود: این خداحافظی مدت‌ها پیش به سیما اعلام شد و ارتباطی به نامه سرگشاده به رئیس سازمان صدا و سیما ندارد. در واقع این پیشنهاد به دلیل آغاز سریال تازه‌ام و سفر به خارج از کشور عنوان شد.

جیرانی به انتقاد مدیر گروه اجتماعی شبکه سه پاسخ نداد

مجری برنامه «هفت» در پاسخ به انتقادهای مدیر گروه اجتماعی در مورد موضع‌گیری برنامه دو هفته قبل در ارتباط با جریان دولتی شدن سینما گفت: در این باره صحبتی نمی‌کنم.

رئیس سازمان صدا و سیما واکنشی به نامه نشان نداد

وی در پاسخ به این‌که آیا تذکرات عزت‌اله ضرغامی در خصوص این نامه سرگشاده دلیلی برای این تصمیم بوده است، گفت: عزت‌اله ضرغامی همیشه حامی ما بوده است. و نه تنها از طرف رئیس سازمان تذکری به ما داده نشده است، که حتی در طول مدت این چند روزه صحبتی هم با وی نداشته‌ایم.

نوع همکاری تهیه‌کننده «هفت» بعد از تعطیلی برنامه مشخص می‌شود

تهیه‌کننده برنامه «هفت» در خصوص ادامه همکاری با این برنامه به عنوان تهیه‌کننده و پیشنهاد برای انتخاب مجری جایگزین گفت: در این خصوص هنوز مذاکره‌ای انجام نشده است. نوع ادامه همکاری من با این برنامه تا سه هفته دیگر و تعطیلی یک ماهه برنامه مشخص می‌شود.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image

سینما روز _ رضا داودنژاد ـ بازيگر سينما و تلويزيون ايران ـ همچنان در انتظار پيوند كبد در شيراز به سر مي‌برد. 

عليرضا داوودنژاد كارگردان سينما درباره آخرين وضعيت پسرش در شيراز گفت: رضا را از بيمارستان نمازي شيراز به منزلي در اين شهر منتقل كرديم و منتظر هستيم تا كبد مناسبي براي او پيدا شود تا عمل پيوند انجام شود. رضا داودنژاد از چند هفته پيش در بيمارستان لاله تهران بستري بود و سپس به شيراز منتقل شد. او در فيلم‌هايي مانند «مصائب شيرين»، «بچه‌هاي بد»،‌ «نيش زنبور» و ... ايفاي نقش كرده است.
 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 مجموعه فرهنگی هنری تهران (سینما ایران) در جهت جذب بيشتر علاقمندان سينما و کمک به اقشار مختلف و تشويق آنها براي رفتن به سينما، روزهای نیم بهای خود را به دو روز در هفته افزایش داده است. لذا از این به بعد علاوه بر روزهای سه شنبه، روزهای شنبه نیز بلیت این سینما بصورت نیم بها ارایه میشود.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

ساعاتی پیش کارگردان کهنه کار سینمای ایران که در بیمارستان مهراد بستری بود، در سن 77 سالگی دار فانی را وداع گفت.

ایرج قادری که پس از یک وقفه هشت ساله در سال 1372 بار دیگر فیلمسازی و پس از یک وقفه بیست و دو ساله بازیگری اش در سینمای ایران را از سر گرفت، رنگ اکران آخرین فیلمش "شبکه" را بر پرده سینماها ندید و از دنیا رفت.

قادری در سینمای پس از انقلاب فیلم های برزخی ها، دادا و تاراج را کارگردانی کرد و دوره دوم فعالیت سینمایی اش را در سال 1372 با ساخت "می خواهم زنده بمانم" از سر گرفت که با استقبال نویسندگان و منتقدان سینمایی روبرو شد. نابخشوده (1375)، پنجه در خاک (1376)، طوطیا (1377)، شهرت (1378)، سام و نرگس (1380)، چشمان سیاه (1381)، آکواریوم (1384)، محاکمه (1385)، پاتو زمین نذار (1387) و شبکه (1389) از دیگر فیلم های پس از انقلاب او هستند.

"شبکه" آخرین فیلم اوست که در نوبت اکران قرار دارد. قادری این فیلم را در سال 1389 کارگردانی کرد.

ایرج قادری در سینمای قبل از انقلاب بیست و هفت فیلم را کارگردانی و در شصت و شش فیلم بازی کرد.

 


 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

 

فيلم «جدايي نادر از سيمين» ساخته‌ي «اصغر فرهادي» عنوان بهترين فيلم خارجي را از جوايز فيلم «ديويد دوناتلو»، معروف به اسكار سينماي ايتاليا به دست آورد.

پنجاه‌وششمين مراسم اعطاي جوايز فيلم «ديويد دوناتلو» كه معتبرترين جايزه‌ي فيلم در ايتاليا محسوب مي‌شود، شب گذشته در حالي در شهر رم برگزار شد كه فيلم «جدايي نادر از سيمين» موفق به كسب يك جايزه‌ي بين‌المللي ديگر شد.

«جدايي نادر از سيمين» درحالي به عنوان بهترين فيلم خارجي جوايز «ديويد دوناتلو» معرفي شد كه كارگردانان سرشناسي چون «مارتين اسكورسيزي» (هيوگو)،‌ «ترنس ماليك» (درخت زندگي) و «جرج كلوني» (عید مارس) از دیگر نامزدهای جایزه‌ي این بخش بودند.

«جدايي نادر از سيمين» كه در جوايز اسكار 2012 موفق به كسب جايزه‌ي بهترين فيلم خارجي شد، برنده‌ي جايزه‌ي سزار فرانسه و گلدن‌گلوب براي بهترين فيلم خارجي است.

به گزارش هاليوود ريپورتر، فيلم «سزار بايد بميرد» ساخته‌ي جديد برادران تاوياني موفق به كسب پنج جايزه‌ از جمله بهترين فيلم، بهترين كارگرداني، بهترين فيلمنامه، بهترين صدابرداري و بهترين تدوين شد.

اين فيلم كه در ماه فوريه خرس طلاي جشنواره‌ي برلين را كسب كرد، اثري مستند و داستاني اقتباسي مدرن از تراژدي بزرگ شکسپير «جوليوس سزار» است. «سزار بايد بميرد» تماما در زندان فيلمبرداري شده و بازيگران آن، زندانيان عادي با جرايم سنگين از مواد مخدر تا قتل و محکوميت‌هايي از 14 سال تا حبس ابد داشتند. فيلم به طريق سياه و سفيد فيلمبرداري شده و داستان آن درباره‌ي اجراي يک نمايشنامه است. اين فيلم مستندگونه تمرين و اجراي زندانيان يک زندان در ايتاليا را که مي‌خواهند اثري از شکسپير را در تالار زندان به روي صحنه ببرند نشان مي‌دهد.

فيلم «ما يك پاپ داريم» ساخته‌ي «ناني مورتي» جايزه‌ي بهترين طراحي لباس و بهترين بازيگر مرد را براي «ميشل پيكولي» به همراه آورد. فيلم انگليسي‌زبان «اينجا بايد باشد» ساخته‌ي «پائولو سورنتينو» جايزه‌ي بهترين فيلمبرداري، بهترين چهره‌آرايي و بهترين موسيقي را كسب كرد.

همچنين كمدي فرانسوي «دست نيافتني‌ها» به كارگرداني مشترك «اليور ناكاچ» و «اريك تالدانو» به عنوان بهترين فيلم اروپايي جوايز ديويد دوناتلو معرفي شد.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image
 

عرضه‌ قسمت‌های جدید «قهوه تلخ» در حالی صورت گرفت که بر خلاف انتظار، مهران مدیری در ابتدای این بخش از «قهوه تلخ» ظاهر نشد تا با مخاطبان سریالش صحبت کند.

 

سینما روز _ تاخیر بسیار زیاد در توزیع قسمت‌های جدید «قهوه تلخ» و گمانه‌زنی‌ها برای توقف همیشگی این سریال، ‌این انتظار را در مخاطبان «قهوه تلخ» ایجاد کرد که مهران مدیری که اغلب در ابتدای قسمت‌های جدید «قهوه تلخ» ظاهر می‌شد و درباره این سریال با مردم صحبت می‌کرد، در ابتدای مجموعه بیست و ششم «قهوه تلخ» نیز حاضر شود و به دلیل تاخیرهای به وجود آمده، توضیحاتی را ارائه دهد.

مجموعه جدید «قهوه‌ تلخ» با جلد مقوایی و در قالب دی‌وی‌دی از 12 اردیبهشت‌ ماه در سوپرمارکت‌ها و مراکز فروش توزیع شده است؛ هرچند برخی از فروشندگان که نسبت به استقبال دوباره مردم از این مجموعه مطمئن نبودند، تعداد کمتری از مجموعه‌های «قهوه تلخ» را برای فروش عرضه می‌کنند.

روی جلد مقوایی سی‌دی سریال قهوه تلخ همچنان جمله معروف «لطفا کپی نکنید» از مهران مدیری به چشم می‌‌خورد و قسمت‌های جدید این سریال که داستان آن در زمان حاضر می‌گذرد، با تغییر موسیقی تیتراژ همراه بوده است.

توزیع «قهوه تلخ» با تبلیغات بسیار زیادی در سطح شهر همراه بود تا مردم را به خرید دوباره‌ آن ترغیب کند.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image
 

اکران «تلفن همراه رئیس جمهور» که قرار بود از چهارشنبه 20 اردیبهشت ماه روی پرده سینماها برود به گفته علی عطشانی کارگردان فیلم،با مشکل مواجه شده‌است.

 

 الهام نداف: «تلفن همراه رئیس جمهور» سومین ساخته بلند علی عطشانی است. این فیلم در جشنواره فجر هم به نمایش درآمد و از آن به عنوان یکی از فیلم های سیاسی نام برده می‌شد.
 
در حالی که قرار بود این فیلم به عنوان چهارمین فیلم سیاسی اکران سال 1391 از 20 اردیبهشت ماه روی پرده سینماها برود، برخی رسانه ها از جمله خبرگزاری مهر از توقیف آن خبر دادند.
پیش از این سه فیلم «قلاده های طلا»، «خصوصی» و «گشت ارشاد» ارکران شده بودند که از آن ها به عنوان فیلم های سیاسی نام برده می شد.
 
 محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده «تلفن همراه رئیس جمهور» اولین فرد از بین عوامل تولید کننده فیلم بود که به این خبر واکنش نشان داد. او به ایسنا گفت که شورای بازبینی پروانه نمایش باید دوباره فیلم را ببیند و بحث توقیف فیلم مطرح  نیست.
 
وی توضیح داد: «جلسات شورای بازبینی پروانه نمایش روزهای سه شنبه است و اگر در این جلسه اصلاحاتی برای فیلم تعیین شود، طبیعتا نمی‌توان آن را برای نمایش در روز چهارشنبه آماده کرد.»
 
علی اکبری در پایان سخنانش، با اشاره به نتیجه جلسه شورای بازبینی پروانه نمایش تصریح کرد: «اگر اصلاحاتی که در جلسه تعیین می‌شود در حد کم باشد، آن‌ها را اجرا می‌کنیم اما اگر اصلاحات زیاد باشد، «تلفن همراه رییس جمهور» را قطعا اکران نمی‌کنیم.»
 
پس از علی اکبری نوبت علیرضا سجادپور مدیر اداره نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی بود که به عنوان یکی از متولیان دولتی سینما به این اخبار واکنش نشان دهد. او با اشاره به مطرح کردن دخالت مقامات عالی رتبه در اکران فیلم ها به ایسنا، گفت: «متاسفانه اخبر نادرستی مبنی بر نظر یکی از مقامات بلند پایه در خصوص این فیلم مطرح شده است که کاملا بی پایه و بی اساس است و از دیدن این اخبار و گسترش آن روی سایت‌ها و پایگاه‌‌های خبری شگفت زده شدم.»
 
با وجود اینکه اسمی از هیچ مقامی دولتی و رسمی در رسانه‌ها برده نشده بود، سجادپور در واکنش به این مسئله، عنوان کرد: «چگونه سایت‌های مختلف به خودشان اجازه می‌دهند اخبار کاملا بی‌پایه و اساس را در خصوص مقامات بلند پایه مطرح کنند و متعجبم چرا برخورد قانونی با آنها صورت نمی‌گیرد و نمی‌شود به صرف ادعای یک فرد مجهول یک خبر نادرست را اینگونه گسترده کرد.»
 
وی ادامه داد: «بارها گفته‌ام تصمیم در خصوص اکران فیلم‌ها صرفا باید در سازمان سینمایی کشور صورت بگیرد و در مورد این فیلم و فیلم‌های مشابه هم چنین است.»
 
وی در خصوص تمایل فیلم‌ها برای اکران در نیمه اول سال، افزود: «اکران سینمایی 50 هفته دارد و باید برای تمام سال فکر چینش درست اکران را کرد. 70 فیلم علاقه‌مند هستند در دوره اول و دوم اکران حضور داشته باشند آیا چنین امری عقلا ممکن است؟»
 
این در حالی است که حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش با اشاره به شرایط سخت اکران در سال 91، به خبرآنلاین گفته بود: «هیچ کس فیلم اکران نمی‌کند و همه نگران هستند که چه بلایی سر فیلمشان می‌آید. مثلا ما فیلم «چک» را به زور اکران کردیم چون عوامل حاضر به اکران کردن آن نبودند.»
 
در نهایت علیرضا سجادپور مدیر اداره نظارت و ارزشیابی عنوان کرد که از اکران این فیلم بعد از «سیب و سلما» خبر ندارد و این فیلم در زمان مناسبی اکران می‌شود.
 
بعد از اعلام بی‌خبری سجادپور و شایعات توقیف فیلم با علی عطشانی کارگردان فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» تماس گرفتیم و چگونگی اکران و توقیف این فیلم را از وی جویا شدیم.
 
عطشانی با اشاره به اینکه همه کارها برای اکران «تلفن همراه رئیس جمهور» در 20 اردیبشهت انجام شده بود، به خبرآنلاین گفت: «قرار داد ما در شورای صنفی نمایش ثبت شده بود و تبلیغات هم در سینماها آغاز شده بود. همچنین تبلیغات شهری اعم از بنرها و بیلبوردها هم تمام شده بود و در گفت‌وگو هایی که آقای حبیب اسماعیلی پخش کننده فیلم انجام داده بودند، اعلام شده بود که فیلم از چهارشنبه روی پرده سینماها می‌رود.»
 
وی ادامه داد: «اما شورای بازبینی پروانه نمایش به آقای علی اکبری گفتند که باید فیلم را بازبینی کنند. ظاهرا شورا می‌خواهد اصلاحاتی در مورد فیلم بع عمل آورد.»
 
عطشانی با اعلام بی‌خبری از حرف‌های سجادپور، اظهار کرد: «چیزی که من می‌دانم این است که قرار داد فیلم برای اکران در این هفته ثبت شده بود، اما با اتفاقاتی که افتاده این فیلم از 20 اردیبشهت اکران نمی‌شود و دعا کنید «تلفن همراه رئیس جمهور» روی پرده سینما برود.»
 
با توجه به این اتفاق به نظر می‌رسد که اکران فیلم‌های بهار سال 1391 همچنان با مشکل مواجه است. سینماگران در سی‌امین جشنواره فیلم فجر به نوعی تشویق به ساخت فیلم سیاسی شدند، اما این فیلم ها در اکران با مشکل مواجه شده اند. پیش از این فیلم های «خصوصی» و «گشت ارشاد» دو فیلم با رویکرد سیاسی بودند که در اکران عمومی با مشکل مواجه شدند.
 
«تلفن همراه رئیس جمهور» سومین ساخته بلند سینمایی علی عطشانی است که فیلمنامه آن را  جابر قاسمعلی نوشته است و در آن مهدی هاشمی، بهناز جعفری، نیکی کریمی، اکبر عبدی و... بازی کرده‌اند. داستان این فیلم درباره کارگری ساده است که به طور اتفاقی سیم‌کارت رئیس جمهور به دستش می‌رسد و ناخواسته با سیلی از مشکلات و تماس‌های مردمی مواجه می‌شود.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image
 

هم سهیلی حرف‌دلش را زد، هم جیرانی/ فراستی: ما نه روشنفکریم نه بازوی امنیتی! 

 

سینما روز _ بازشدن گره کور«هفت» با نسخه ضرغامی: صحبت‌های صریح سعید سهیلی و جیرانی/ فراستی: در نقد «قلاده‌های طلا» به من فشاری وارد نشد؛ ما نه روشنفکریم نه بازوی امنیتی! به گزارش سینماپرس، در برنامه جمعه شب «هفت»، صحبت‌های صریح «سعید سهیلی» در انتقاد از تریبون ندادن به وی مقابل «صادق کوشکی» و نیز حرف‌دل صریح فریدون جیرانی درباره نوع نقد مسعود فراستی، این برنامه را در مسیر تازه‌ای قرار داد. مسیری که به نظر می‌رسد نسخه عزت‌اله ضرغامی برای تداوم آن باشد.
بنا بر این گزارش، در حالی که حرف‌های ضد و نقیض مختلفی درباره اختلاف موجود بر سر ادامه یافتن یا توقف مجله سینمایی «هفت» روی آنتن شبکه سه سیما به گوش می‌رسید، و برخی‌ها برنامه جمعه شب را تعیین ‌کننده می‌خواندند، به نظر می‌رسد که تدابیر تازه‌ای برای اداره تنها برنامه روتین سینمایی سیما، اتخاذ شده است.

در برنامه جمعه شب 15 اردیبهشت، چهره تازه‌ای از «فریدون جیرانی» در اجرا دیدیم که شاید نشان از آرامش او و تثبیت جایگاه‌اش می‌داد. او در این برنامه بسیاری از اشتباهات پیشین اجرا را مرتکب نشد و نکته دیگر این که به برخی اشتباهاتش در برنامه‌های گذشته «هفت» معترف شد؛ که نکته جالب توجهی بود (به عنوان مثال اعتراف به اشتباه در روبه‌رو نکردن صادق کوشکی با سعید سهیلی در دو برنامه پیش «هفت» یا اعتراف به اشتباه در استفاده از دو منتقد جوان در حمایت از فیلم اخیر داریوش مهرجویی).
برنامه جمعه شب «هفت» یک ویژگی دیگر هم داشت. «سعید سهیلی» تریبون را در مدت زمان مطلوبی به دست گرفت و اعتراض منطقی و جالب ‌‌توجهی نسبت به حضور نداشتن‌اش در مقابل کوشکی مطرح کرد و با این منطق که «سینمای امروز ما نیازمند فضای گفت‌وگو است»

از ضرغامی، وزیر ارشاد، شهردار تهران و رئیس حوزه هنری خواست تا در کنار معاونت سینمایی به حل مسائل سینما بپردازند و نبود این هم‌فکری را دلیلی بر واکنش‌های عصبی و صدور بیانیه‌ها و ... دانست.
به نظر می‌رسد حضور «سعید سهیلی» روی آنتن شبکه سه، و اعتراض به برپایی برنامه یک طرفه با حضور صادق کوشکی و علی معلم (که در پایین آمدن فیلم‌های روی پرده نوروزی ذینفع نبوده) نوعی واکنش مسئولان سیما، به نامه‌ای بود که اواخر این هفته ماهیت برنامه «هفت» را هدف قرار داد. (به ویژه این که به یاد داشته باشیم، واکنش دست‌ اندرکاران سیما نسبت به برنامه «دیروز امروز فردا» که به تغییر مجریان آن انجامید، نیز نوعی واکنش مدیریت سازمان به برخی خواسته‌هادر آن مقطع بود.)
این را هم از یاد نبریم که عزت‌اله ضرغامی که از حامیان جدی «هفت» به شمار می‌رود، پس از نامه‌نگاری‌های رسانه‌ای، گفته می‌شد وی و فریدون جیرانی جلساتی برای ادامه این برنامه و چگونگی آن داشته‌اند.

نکته مهم دیگر، آن‌جا بود که «مسعود فراستی» (که گفته می‌شد در دو هفته اخیر اختلافاتی با فریدون جیرانی داشته و نوع نگاه و لبخندهای این دو در برنامه جمعه شب نسبت به یکدیگر هم با قبل کمی متفاوت می‌نمود) در شروع بحث نقد فیلم، این که برنامه هفته پیش «هفت» در نقد «نارنجی پوش» بدون حضور او برگزار شده، را به مشکلات کاری‌اش مربوط دانست و تلویحا از حضور دو منتقد جوان در تعریف از فیلم یک فیلمساز هفتاد ساله گلایه کرد. در این بخش واکنش جیرانی جالب توجه بود که برای اولین‌بار و به طور صریح حضور نداشتن فراستی در برنامه مهرجویی را به خاطر لحن او، و احترام به فیلمساز قدیمی (که از او بسیار یاد گرفته‌‌ایم) دانست؛ و البته حضور نیما حسنی‌نسب و محمد باغبانی را به دلیل نیامدن حامد بهداد به برنامه، یک کار هماهنگ نشده از قبل برشمرد.
واکنش «جیرانی» به نوع حضور «فراستی» در این برنامه از سوی «ناصر هاشم‌زاده» فیلمنامه نویس «سیب و سلما» نیز ادامه یافت. جایی که «هاشم زاده» اعلام کرد که رویکرد و لحن مسعود فراستی درباره سینما آن‌گاه به پیشرفت سینمای ایران کمک خواهد کرد که درباره همه فیلم‌ها صدق کند و استثنابردار نباشد!

در پایان بخش نقد «سیب و سلما» نیز مسعود فراستی که به نظر می‌رسید پشت فریدون جیرانی ایستاده، ضمن دفاع از مواضع مستقل خود در نقد «قلاده‌های طلا» از فضای موجود در فیس بوک انتقاد کرد و گفت: من اهل فیس‌بوک و این بازی‌های جوان‌ها نیستم و «قلاده‌های طلا» را زیر هیچ فشاری نقد نکردم و نظر، نظر مسعود فراستی بود.
او همچنین تاکید کرد که «هقت» نه روشنفکری عمل می‌کند و نه بازوی امنیتی است.
فریدون جیرانی هم مانند لحن آرام و مطمئن خود در ابتدای برنامه، از نامه‌‌نگاری علیه این برنامه انتقاد کرد و اصول نقد در این برنامه را، سینمایی دانست نه سیاسی و مذهبی.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image
 
 

ایرج قادری که از روز ۹ فروردین ماه در بیمارستان مهراد بستری است روزهای سختی را بر تخت بیمارستان سپری می کند و سطح هوشیاری اندکی دارد.

 

 

سینما روز _ تابلو ملاقات ممنوع بر در اتاق ۱۱۷ طبقه اول بیمارستان مهراد در بخش جراحی مغز نشان از وخامت حال کارگردان باسابقه سینمای ایران دارد.

 

در گوشه و کنار در اتاق، برخی دوستداران سینما و دوستان قدیمی قادری با حزن و اندوه در حال رفت و آمد در راهرو بیمارستان هستند تا در باز و بسته شدن اتفاقی در دوباره تجدید خاطره ای با قادری که در آرامش پلک بر هم نهاده است داشته باشند.

برخی از دوستان این کارگردان که روزهای اخیر بیشتر در کنار وی بوده اند در مورد افرادی که تا به حال به عیادت کارگردان «تاراج» آمده اند می گویند: برخی از مسوولان ارشاد و مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی از جمله مدیران بودند که به عیادت آمدند. از میان بازیگران هم با وجود ممنوع ملاقات بودن ایشان برخی مانند جمشید مشایخی و افسانه بایگان در بیمارستان حضور یافتند.

 

در این میان در اتاق باز می شود و ایرج قادری را که کمتر شباهتی به کارگردان و بازیگر پر توان همیشگی دارد که سال ها موفق شد با بیماری اش مبارزه کند می بینیم. در لباس هایی سفید رنگ و با کمک دستگاه ها نفس می کشد و کم تر نشانی از حیات را می توان در چهره اش دید.

 

همسر ایرج قادری هم که این روزها تمامی وقت خود را برای پرستاری از همسرش گذاشته است در اتاق انتظار بیمارستان نشسته است. جلو می روم و پس از سلام و معرفی حالش را جویا می شوم که در پاسخ با غمی در گلو می گوید خوب نیستم.

 

«تهمینه اطمینان» مقدم در پاسخ به نظر پزشکان در مورد وضعیت جسمانی قادری توضیح می دهد: پزشکان معتقدند دیگر کاری نمی توان انجام داد و تنها می توان منتظر بود.

همسر قادری تمایل به عکس برداری از همسرش در این وضعیت نیمه هوشیار ندارد و از ما می خواهد از عکس های خوب همسرش برای خبرهای مان استفاده کنیم.

تنها کاری هم که از ما ساخته است اندکی دلداری دادن به این همسر فداکار و دعا برای سلامتی حال کارگردان باسابقه سینمای ایران است و اندوهی که به همراه خاطرات قادری با خود از بیمارستان بیرون می بریم.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image
 

به دنبال برنامه «هفت» هفته گذشته، جمعه 8 اردیبهشت‌ماه که با حضور مسعود ده‌نمکی و نیما حسنی‌نسب و محمد باغبانی اجرا شد، واکنش به این برنامه جنبه جدی و موضع‌گیری سیاسی پیدا کرد.

 

سینما روز _ خبرگزاری فارس روز گذشته نامه‌ای سرگشاده 21 رسانه جبهه فرهنگی انقلاب را در اعتراض به این برنامه و خطاب به عزت اله ضرغامی منتشر کرد. به گزارش سینماپرس روز گذشته، خبرگزاری فارس متن نامه‌ای معترضانه به برنامه «هفت» را منتشر کرد و در توضیح این نامه سرگشاده که از طرف 21 رسانه جبهه فرهنگی انقلاب نگاشته شده است، چنین بیان کرد: خبرگزاری فارس، در پی اقدامات برنامه سینمایی هفت در تلویزیون و تبدیل شدن آن به فضای جریان روشنفکری در صداوسیما 17 رسانه ارزشی و چند مرکز فرهنگی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس صداوسیما خواستار مناظره جریان ارزشی منتقد به سینما، در یک ویژه برنامه مستقل شدند.

متن این نامه‌سرگشاده به شرح زیر است:

ریاست محترم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای مهندس ضرغامی
همانطور که حتما مستحضر هستید، دو سال پیش با پیگیری جناب آقای جیرانی و البته چراغ سبز جنابعالی، برنامه‌ی سینمایی «هفت» به عنوان مهم‌ترین تریبون سینمایی کشور آغاز به کار نمود. برنامه‌ای که آغاز به کار آن با استقبال اهالی هنر و رسانه توام شد و تقریباً تمام طیف‌های فکری آن را اقدام و تدبیری صحیح در جهت پرداخت به موضوع فوق‌العاده استراتژیک و حیاتی «جایگاه سینما در نظام جمهوری اسلامی» ارزیابی کردند.
اما امروز با گذشت دو سال از آغاز به کار این برنامه، آنچه که ما از حکومتی‌ترین تریبون سینمایی نظام می‌شنویم، همان گفتمان آشنای سی و چند ساله‌ای است که در ضد حکومتی‌ترین رسانه‌ها هم با این صراحت گقته نمی‌شود. می‌پرسید کدام گفتمان؟ همان گفتمان آشنای «وااسفا از سینمای حکومتی» عده‌ای دست تا آرنج در جیب حکومت. همان گفتمان دروغین شبه روشنفکران این دیار که «سینما را چه به سیاست؟» آن هم در سینمایی که پر شده از خرده شعارهای جریانات سیاسی «من مخالفم پس هستم». همان ادبیات «تهران فقط ونک دارد، چون برج دارد!» آقای جیرانی که با افتخار این استدلال به غایت مضحک را به نام خود ثبت می‌کند.
آقای ضرغامی! نشنیدید که در برنامه‌ی هفت، گفتمان «اسکار پرستی» و «حمام آفتاب گرفتن زیر نخل طلا» کنداکتور تلویزیون حکومتی را پر کرده است؟ ندیدید که برخورد آقای جیرانی در مواجه با کارگردانان انقلابی چقدر با مواجهه‌ی ایشان با هم‌فکرانش همچون سیروس الوند و داریوش مهرجویی متفاوت است؟ ادبیات «سیب و سلما نفروخت، پس متدینین کجایند؟» را چطور؟ راستی چرا آقای مجری، «قلاده‌های طلا» و پرفروش شدن آن را نشان پررنگ بودن یک دیدگاه و طبقه در جامعه نمی‌گیرد؟ نکند آن هم از نظر ایشان تنها یک فیلم جاسوسی و قهرمان محور است؟ اصلاً مجری یک برنامه‌ی سینمایی مگر می‌تواند در باب اکثریت یا اقلیت بودن برخی طبقات اجتماعی و تضعیف عامل مذهب و سنت در جامعه نظر صائبی داشته باشد؟ آیا در این زمینه‌ها کارشناسان خبره‌ای وجود ندارد؟
راستی چطور به گوشتان نمی‌رسانند که در همین برنامه‌ی «هفت» و در ویژه برنامه‌ی سینمای دفاع مقدس، سوال سرتاپا غلط «چرا سینمای دفاع مقدس دیگر مخاطب ندارد؟» سر داده می‌شود و جالب آنکه وقتی «اخراجی‌ها»، «عقاب‌ها» و «کانی‌مانگا» را برایشان مثال می‌زنی، می‌گویند این پرفروش‌ها که دفاع مقدس نبودند! فیلم‌هایی بودند با مایه‌های انتقادی و قهرمان پروری! اصلاً چرا مجری برنامه‌ی «هفت» این همه در باب ناکام بودن سینمای دفاع مقدس اصرار دارد؟
آقای ضرغامی! هنگامی که آقای جیرانی در برنامه‌ی اخیر «هفت» (مورخ8/2/91)، جنبش نود و نه درصدی را ساخته و پرداخته‌ی رسانه‌های داخلی عنوان کرد و آن را به سخره گرفت، چه احساسی داشتید؟ مگر نه اینکه چنین گزاره‌ای به معنای دروغ‌گو بودن و دروغ‌ساز بودن رسانه‌ی ملی است؟‌ راستی این رسم کدامین رسانه‌ایست که خود خویشتن را به دروغ‌گویی متهم می‌کند؟ نکند این هم از دیگر معجزات مدیریت شما در اداره‌ی رسانه‌ی ملی است؟
آقای ضرغامی! چگونه است که دو هفته پس از حضور آقای دکتر کوشکی در برنامه‌ی «هفت» (مورخ 25/1/91) و بازگویی بخشی از انتقادات طیف ارزشی به این سینما، آقای جیرانی در غیاب او، جواب ایشان را می‌دهد؟ مگر نه اینکه آقای جیرانی در همان جلسه‌ی مناظره بین دکتر کوشکی و علی معلم حضور داشته و می‌توانسته پاسخ‌گوی انتقادات ایشان باشد؟ نکند گزندگی برخی از این انتقادات، آن قدر بر آقای جیرانی و همفکرانشان در اتاق فکر ناشناخته‌ی این برنامه سخت آمده و موجب هراس شده است که با گذشت دو هفته، همچنان تلاش می‌کنند تا از اثرات آن بکاهند. راستی! به نظر شما پاسخ دادن به انتقادات یک فرد و یک جریان در غیاب او، اخلاقی است؟ چگونه است که وقتی یک نفر از جریان ارزشی در برنامه‌ی «هفت» حضور پیدا می‌کند، مجری برنامه بی‌طرفی‌اش را فراموش کرده و با بی‌پرواترین لحن به انتقاد از او می‌پردازد؟ آیا مشی آقای جیرانی در قبال دیگران نیز به همین شکل است؟
آقای ضرغامی! حقیقت آن است که جریان ارزشی منتقد به سینما در پاسخ اظهارات آقای جیرانی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این جریان برای گفتمان «آرمان شما با واقعیت جامعه متفاوت است» جواب دارد. برای سوال «سینمای ایران چرا مخاطب ندارد؟» پاسخ‌گوست. برای نظریه‌ی غلط «مشکل این سینما ممیزی است» مثال‌های نقض زیادی در آستین دارد... اما مسئله اینجاست که آیا مجالی عادلانه برای پاسخ‌گویی ما در برنامه‌ی «هفت» در حضور نماینده‌ی جریان‌های دیگر فراهم می‌شود؟
آقای ضرغامی! آنچه که ما در برنامه‌ی «هفت» دو هفته پیش دیدیم، نمونه‌ای امیدوارکننده از یک دیالوگ بین دو جریان با عقاید مختلف بود که قطعاً می‌توانست به این سینما کمک کند؛ گرچه عملاً مناظره‌ای بین دو نفر در برابر یک نفر بود و مجری برنامه همه کار می‌کرد الا مجری‌گری یک مناظره که قاعدتاً اولین اصل آن بی‌طرفی است؛ چنان‌که آقای جیرانی در همان ابتدای برنامه، دکتر کوشکی و همفکران ایشان را به «ژدانوف» در حکومت استالین تشبیه نمود. اما با همه‌ی این احوالات، ما به همین حداقل هم راضی بودیم. لکن، برنامه‌ی هفته‌ گذشته نمونه‌ای از بی‌ظرفیتی جریان روشنفکری در قبال انتقادات جریان ارزشی و مصداق بارز یک بی‌اخلاقی رسانه‌ای بود.
آقای ضرغامی! از آنجا که فرجام این بحث در باب سینمای ایران را همچنان ناتمام می‌دانیم و انتظار داریم در قبال بی‌اخلاقی صورت گرفته، وقتی برای پاسخ‌گویی نمایندگان جریان ارزشی منتقد به سینما برای پاسخ‌گویی به شبهات ایجاد شده و تنویر افکار عمومی فراهم شود، از دست اندرکاران برنامه‌ی «هفت»، آقای جیرانی و همفکرانشان دعوت به مناظره می‌کنیم تا در فضایی عادلانه، نمایندگان این دو جریان نظرات خود را در باب اوضاع سینما برای مردم شرح داده و وجدان‌های آگاه خود در این موضوع قضاوت کنند.
به همین منظور آقایان «مجید شاه حسینی» و «وحید جلیلی» به عنوان نمایندگان جریان ارزشی منتقد به سینما، برای مناظره با نماینده‌ی جریانات دیگر در یک ویژه برنامه‌ی مستقل پیشنهاد می‌شوند. امید است که رسانه‌ی ملی با عملکرد صحیح خویش ثابت نماید که علاقه‌مند به تبیین شایسته‌ی اوضاع و مشکلات سینمای ایران و نیز جامه عمل پوشاندن به مطالبه‌ی مقام معظم رهبری در باب کرسی‌های آزاد اندیشی است و در این باره، حاضر به جانب‌داری از یک جریان خاص نیست. بدیهی است که رد پیشنهاد مناظره، افکار عمومی را به نتایجی قابل پیش‌بینی در قبال میزان صداقت دست اندرکاران برنامه‌ی «هفت» و مسئولین سیمای جمهوری اسلامی خواهد رساند.
والسلام.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 16 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

در حالي كه هفته گذشته برنامه هفت ترجيح داد در بخش نقدش را براي فيلم نارنجي پوش حذف كند. انتقادات مسعود ده نمكي از اين تصميم و پاسخ هاي جيراني بار ديگر بحث مسعود فراستي و نوع نقد و ادبياتش را زنده كرد. به گزارش كافه سينما روز گذشته در يك اتفاق جالب پسر مسعود فراستي در صفحه فيسبوكش در مقام دفاع از پدرش بر آمده و صحبت هاي جالبي درباره مواضع اين منتقد مطرح كرد كه در ادامه آن را مي خوانيد.

«بعضي  پرسيدن كه چرا مسعود فراستي دو هفته است به هفت نمي آيد. بعضي پرسيدن كه فيلم قلاده ها بهتر بود يا جدايي.جواب همه سوالاتون يك چيزه. آقا جان مسعود فراستي تحت فشاره. دو بارم تا حالا گفته. يك بار سر ملك سليمان كه گفت مجبورش كرده اند [فیلم رو] كم بكوبه يك بار هم سر يك جاي ديگر. الآن چون مسعود فراستي يك ميزاني حرفش تو عموم مردم مقبوليت دارد در خيلي از موارد تو فشار مي گذارنش. اين به اين معني نيست كه تو نظام جمهوري اسلامي آزادي و حق بيان نيست، چون اين فشار نه از جانب مقام عظماي ولايته نه رئيس جمهور نه... اگر اينطور بود پدر من نمي توانست تو ديدار هنرمندان با رهبري برگردد بگويد ما تو سينمامون ...پنهان داريم. ولي با همه ي اين اوصاف براي بار آخر مي گويم  بابا خيلي تحت فشاره. ديگر همه فهميدن كه طالبي دارد تهديدش مي كند. ديگر همه فهمميدن كه سر ملك سليمان بابا نمي تونست نقد كند. ديگر همه فهميدن بابا سر نقد اخراجي هاي 3 داشت به ده نمكي التماس مي كرد كه حرفشو بد برداشت نكند. اون كسايي كه بابام را تحت فشار مي گذاششتن آدمايي بودند كه از لحاظ اقتصادي تو سينمايند.


يك كم فكر كنيد. و اين رو از من بشنويد. شايد يك سري از فيلمهايي كه بابام مي گويد بدند رو از ته دل قبول داشته باشد و شايد يك سري از فيلم هايي كه مي گويد خوبند، اصلا دوست نداشته باشد. فقط كافيه به صورتش نگاه كنيد. در خلاله حرف زدنش اگر ديديد رنج و غم تو صورتش منعكس مي شود بدونيد كه حرف دلشو نمي زند. نمي گويم كه مثلا سر قلاده هاي طلا نظرش اين نبوده. چون ابوالقاسم طالبي به خيال خودش تهديدش مي كرد. اگر آقای طالبی اطلاع داشت می‌تونست بجای اینکه بگه تورو توی تظاهرات دیدم، برگرده بگه چرا پسرت ایلیا [...] والسلام.


در مورد جدايي نادر از سيمين: اون شبي كه هواپيماي اصغر فرهادي به زمين نشست يك عده به اصطلاح .. به من زنگ زدند تا از من اجازه بگيرند كه بروند يك تشت از نجاست رو سر آقاي فرهادي خالي كنند! من تقريبا هر چي فحش بلد بودم نثارشون  كردم. بابام وقتي فهميد  يك 4-5 تا فحش اب دار زير لب بهشون داد. 6 روز بعد همونها به من زنگ زدند كه يك شورا تشكيل دادند  براي آشتي دادن فرهادي با دولت! و از من دعوت كردند كه بروم اونجا چون پدرم اهل مماشات نيست. من نرفتم و بهشون يك جواب دادم. گفتم نه پدرم نه من نه كس ديگر از آقاي فرهادي بدش نمي آيد. بابام فيلم را دوست نداشته و اين سليقه اش بوده. (البته من هم دوست ندارم) ولي اين دليل نمي شود كه مثلا پدر من را دشمن اصغر فرهادي بخوانند.»

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

 

«مهدی احمدی» تهیه‌کننده سینمای ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی فارس گفت: وضعیت جمسانی داودنژاد ثبات ندارد و پزشکان تشخیص دادند که پیوند کبد صورت گیرد. کارهای انتقال وی به بیمارستان شیراز در حال انجام است و به احتمال زیاد امروز بعدازظهر به بیمارستان نیازی شیراز برای پیوند کبد منتقل می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که ‌شرایط برای انتقال وی به بیمارستان شیراز مناسب است، گفت: پرواز باید با شرایط پزشکی مناسب و مجهز برای وی صورت گیرد که پدر همسرش در پی فراهم آوردن شرایط مناسب برای پرواز اوست و امیدواریم بعدازظهر به بیمارستان شیراز منتقل شده و عمل پیوند کبد انجام شود.

احمدی درباره وضعیت جسمانی ایرج قادری گفت: متاسفانه وضعیت جمسانی مناسبی ندارد و تنها نیاز به دعا دارد.

وی در خاتمه افزود: نامه بیمه تکمیلی ایرج قادری را به بیمارستان ارایه دادیم و برای رضا داودنژاد هم که نه سابقه بیمه تامین اجتماعی و نه سابقه بیمه تکمیلی داشته است به دستور سازمان سینمایی کشور و با همت آقای شجاعی (صندوق حمایت از هنرمندان) انجام شد. قرار است هزینه‌های بیمارستان وی از سوی صندوق حمایت از هنرمندان تامین شود که باید در اینجا از حمایت سازمان سینمایی، آقای میرعلایی و همکاری بی دریغ صندوق حمایت از هنرمندان تشکر کنیم.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : چهار شنبه 13 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

Image

 

به مناسبت 81 سالگی استاد سمندریان؛ مدیر عامل خانه هنرمندان به دیدار پدر تئاتر ایران رفت

 

مجید سرسنگی  به مناسبت سالروز تولد استاد حمید سمندریان با حضور جمعی از مسولان خانه هنرمندان و مجموعه تماشاخانه ایرانشهر به دیدار پدر تئاتر ایران رفت
به گزارش سینما روز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل مجموعه تماشاخانه ایرانشهر؛ مجیدسرسنگی مدیر عامل مجموعه خانه هنرمندان و رئیس تماشاخانه ایرانشهر به همراه جمعی از مسئولان عصر امروز دوشنبه یازدهم اردیبهشت ماه با حضور در منزل استاد
حمید سمندریان به مناسبت سالروز تولد 81 سالگی ایشان از پدر تئاتر ایران و همسرش هما روستا عیادت کردند


در این دیدار مشاور هنری شهردار تهران، ضمن بررسی احوال استاد و پیگیری روند بهبودی حال ایشان، در مورد مسائلی همچون اوضاع و اتفاقات کنونی تئاتر، حمایت از جوانان و گسترش نمایش های  خلاق تئاتری به گفتگو و تبادل نظر پرداختند
در ادامه این دیدار، استاد حمید سمندریان گفت: توقع هنرمندان از مراکز فرهنگی هنری بسیار زیاد است، در طول سال های فعالیت ام در زمینه تئاتر هیچ وقت از مسئولان توقع زیادی نداشتم


وی ادامه داد: در دوران دانشجویی در کشور آلمان اساتید ما معتقد بودند که شرقی ها احساسات نابی دارند و این احساسات به معنی خلاقیت نیست و اگر احساسات شرقی به عنوان مثال با مطالعه هنرمندان آلمانی ترکیب شود آثار خارق العاده خواهدداشت

پدر تئاتر ایران تعداد کارهای خوب در تئاتر را در حال کاهش دانست و افزود:متاسفانه هر روز از تعداد کارهای خوبی که در سالن های تئاتری اجرا می روند کمتر می شود
این استاد ارائه سالن های اصلی تئاتر به دانشجویان و افراد تازه کار تئاتری را
امری نا مناسب دانست و ادامه داد: باید دانشجویان تئاتر از فضاهای کوچک و
دانشجویی کار خود را شروع کنند و با خلاقیت ظرفیت های خود را افزایش دهند.

هما روستا که این روزها قصد شروع مقدمات کارگردانی نمایش"ازدواج آقای می سی سی
پی " دارد در این دیدار گفت: زمانی که دوستان تئاتری به دیدار استاد می آیند
به لحاظ روحی در شرایط مناسب تری قرار می گیرند.

وی در ادامه ضمن بیان خاطراتی پیرامون اجرای نمایش در سال های گذشته و حضور
مدیران فرهنگی _ هنری و نمایندگان مجلس در سالن های تئاتری حمایت از جوانان
خلاق در تئاتر را بسیار مهم ارزیابی کرد  و افزود: جوانان آینده سازان تئاتر
ما هستند  و نباید این استعدادها از جانب مسئولان رها شود بلکه باید با همکاری
تمامی دست اندکاران و متخصصان امر، این جوانان را برای آینده تئاتر کشور تربیت
کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: در کشورهای اروپایی جوانان برای وارد شدن به سالن و
تئاتر حرفه ای ابتدا از سالن های زیر زمینی شروع می کنند و زمانی که از خود
خلاقیت نشان دادند از جانب دولت حمایت شده و به تئاتر حرفه ای معرفی می شوند.

وی در ادامه تاکید داشت: متاسفانه در زمان حاضر بازیگری با چالش های زیادی
روبرو است و همه دوست دارند در ابتدای کارشان تبدیل به یک ستاره شوند.  در
صورتی که بازیگری به عنوان یک رشته تخصصی نیازمند حضور افرادی است که دانش
آموخته این هنر هستند.

مجید سرسنگی مدیر عامل خانه هنرمندان گفت: متاسفانه در شرایط امروز برخی  به
دنبال برجسته کردن ضعف های اجرایی یک مجموعه هستند و کمتر کارهای مثبت دیده و
به وظیفه اصلی هنر کمتر توجه می شود.

رئیس تماشاخانه ایرانشهر عدالت در هنر را تقسیم امکانات به شکل مساوی ندانست و
تاکید داشت: امکانات هنری باید با توجه به ظرفیت و خلاقیت گروه های هنری صورت
گیرد اما متاسفانه برخی تصور می کنند اگر امکانات برای آن ها مهیا نشود اهداف
ما مغایر با هنر مملکت است این در حالی است که امکانات ما محدود است و تقاضا
برای فعالیت زیاد است  در این بین ما ناچار به انتخاب بهترین ها هستیم.

وی بیان کرد: دبیران جشنواره های معتبر بین المللی از کوچکترین فعالیت های
افراد تئاتری در ایران مطلع هستند این در حالی است که برخی اهالی تئاتر از احوالات خودشان نیز بی خبر هستند

در پایان مجید سرسنگی پیگیری امور مربوط به بهبودی استاد حمید سمندریان را در
دستور کار مجموعه دانست و خاطر نشان کرد: مجموعه تماشاخانه ایرانشهر آماده هرگونه همکاری برای اجرای نمایش ایشان خواهد بود

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : چهار شنبه 13 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

Image

رفتگر امین بجنوردی فردا در پردیس سینما آزادی میهمان عوامل فیلم سینمایی نارنجی پوش می شود.

به گزارش سینماروز ؛ موسسه تصویر شهر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اعلام کرد ، نارنجی پوش امین بجنوردی که چندی پیش در اقدامی انسانی کیف یک میلیارد تومانی را هنگام نظافت خیابان‌ پیدا کرده و به صاحب آن تحویل داده بود فردا در پردیس سینما آزادی میهمان عوامل فیلم نارنجی پوش می شود.

بنابراین گزارش، احمد ربانی رفتگر شهرداری بجنوردی در پاسی از شب پس از یافتن کیف، مسئول شیفت را در جریان این موضوع قرار داده و در اولین فرصت کیف مورد نظر را به حراست شهرداری بجنورد تحویل داده که پس از بررسی داخل آن، متوجه وجود جواهرات، کارت بانکی، چک و تعدادی اسناد و مدارک می‌شود و پس از تماس حراست شهرداری با صاحب کیف، کیف یک میلیارد تومانی را به وی تحویل می‌دهند.

به همین منظور و به پاس قدردانی و تحسین از این حرکت اخلاقی ، جمعی از عوامل فیلم نارنجی پوش به همراه داریوش مهرجویی کارگردان این اثر فردا سه شنبه 12 اردیبهشت ماه ساعت 18 در پردیس سینما آزادی میزبان نارنجی پوش بجنوردی خواهند بود.

گفتنی است فیلم سینمایی "نارنجی پوش" که توانست در در سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر جایزه ویژه هیات داوران را از آن خود کند ، داستان تحول یک عکاس است که تلاش دارد با پاکیزگی محیط اطراف ، به تطهیر روح و روان خود بپردازد و در نهایت به پاکیزگی روح دست یابد. این فیلم که با بازی حامد بهداد، لیلا حاتمی، طناز طباطبایی، فردوس کاویانی و کیانوش گرامی همراه است به کارگردانی و تهیه کنندگی داریوش مهرجویی می باشد. که چندی پیش در گروه سینمایی قدس در پردیس های شهرداری و دیگر سینماهای تهران به روی پرده رفته است.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : سه شنبه 12 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

Image

 

مهدی هاشمی در حالی قرارداد بازی در «فرزند چهارم» را به امضا رسانیده که تمامی نماهای این فیلم در آفریقا فیلمبرداری می شوند.

 

به نقل از «بانی فیلم» مهدی هاشمی نقش اصلی فیلم سینمایی «فرزند چهارم» را بازی می‌کند.
 این بازیگر به تازگی برای ایفای نقش در فیلم جدید وحید موسائیان قرارداد بسته تا با شروع فیلمبرداری جلوی دوربین برود.


مهدی هاشمی تا یکی، دو هفته قبل مشغول بازی در تله‌فیلم «من کجا خوابم برد» بود. او سال گذشته در «ضد گلوله» و «تلفن همراه رییس جمهور» بازی کرد که فیلم دومی به زودی در گروه آزادی روی پرده می‌رود.


«فرزند چهارم» که فیلمنامه آن توسط وحید موسائیان نوشته شده با موضوع قحطی زدگان آفریقا جلوی دوربین می‌رود.
قرار است همه صحنه‌های این فیلم در کنیا و سومالی فیلمبرداری شود. موسائیان اوایل امسال عازم آفریقا شد تا بخشی از لوکیشن‌های فیلمش را بازبینی کند.
در «فرزند چهارم» به غیر از مهدی هاشمی چند بازیگر ایرانی دیگر نیز ایفای نقش خواهند کرد.
موسائیان البته از بازیگران بومی هم در فیلمش استفاده می‌کند. طبق برنامه‌ریزی انجام شده با تأمین بودجه از سوی فارابی، فیلمبرداری این فیلم بزودی آغاز می‌شود.


«فرزند چهارم» محصول بنیاد سینمایی فارابی است که پروانه ساخت آن اواخر سال گذشته از سوی اداره نظارت و ارزشیابی صادر شد. موسائیان خود تهیه‌کنندگی این فیلم را برعهده دارد. آخرین ساخته این کارگردان «گلچهره» بود که سال قبل در گروه هنر و تجربه اکران عمومی شد

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

Image

 

نمایش «این تابستان فراموشت کردم» با صدا پیشگی هدیه تهرانی مشغول آماده شدن است. 

 

سینما روز _ بهاره رهنما ، از پایان ضبط صدای هدیه تهرانی برای نمایش تازه اش خبر داد و گفت: تهرانی در استودیو حاضر شد و دیالوگ های خود برای نمایش «این تابستان فراموشت کردم» را ضبط کرد.

وی افزود: خوشبختانه صدای خوبی از ایشان گرفتیم و قرار است در شب های نمایش، این صدا را بر روی پیامگیر تلفن بازیگران داشته باشیم.

او درباره نقش هدیه تهرانی، صداپیشه نمایش تازه خود گفت: تهرانی، پرستار بیمارستانی است که در سال های حوالی انقلاب اسلامی درجریان زندگی شخصیت های داستان قرار گرفته و سپس با همسر خود از ایران رفته است. صدای او بر روی پیغامگیر تلفن شخصیت ها، گره هایی از روایت را برای مخاطب باز می کند.

رهنما، درباره اجرای قطعی نمایشنامه تازه خود گفت: در حال حاضر به عنوان بازیگر همراه نمایش های «تبار شناسی دروغ و تنهایی» و همچنین «بی چمدان سفر کن» هستم. به همین خاطر ترجیح دادم بازبینی نمایش خود را تا پایان ارزیابی و قطعی شدن دو نمایشنامه دیگر به تعویق بیاندازم.

«این تابستان فراموشت کردم» عنوان نمایشی از بهاره رهنما است که بر اساس سه داستان کوتاه منتشر شده از این هنرمند نوشته شده است. نسیم ادبی و شبنم فرشادجو، بازیگران این نمایش هستند و دغدغه های معار زنان ایران را به نمایش خواهند کشید.

 

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

کارگردان نمایش «عشق من حامد بهداد» گفت در نخستین شب اجرا توانستیم مخاطب خود را بخندانیم

 

سینما روز _ افشین هاشمی ، درباره استقبال مخاطبان از نمایش میدانی اش در تریای سالن سایه گفت: دیشب و در نخستین شب اجرا، مخاطبان استقبال خوبی از نمایش کردند و به همین دلیل نمایش امشب در دو نوبت به صحنه می رود.

وی افزود: جاهایی که دلمان می خواست توانستیم مخاطب را بخندانیم و خوشحالم کمدی مان گرفت.

هاشمی تصریح کرد: برنامه ای برای دو اجرا رفتن «عشق من حامد بهداد» در آینده ندارم و تنها امشب در ساعت بیست نیز روی صحنه خواهیم بود. تا تعطیلات خرداد ماه، این نمایش را روی صحنه خواهیم برد.

افشین هاشمی پیش از این در گفت و گو با سینماپرس عنوان کرده بود در اجرای نمایشنامه «عشق من حامد بهداد» قصد ندارد، نقد و نظری متوجه سینما کند و تنها می خواهد تماشاچی را بخنداند.

«عشق من حامد بهداد» با بازی افشین هاشمی و زهیر یاری از دیشب در تریای سایه در تئاتر شهر کار خود را آغاز کرد. این نمایش به دلیل استقبال مخاطبان امشب دو اجرایی به صحنه می رود. این نمایش، روایت دو جوان است که در برخورد با هم به گفت و گو می پردازند.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 


 

 

 

مهرداد غفارزاده کارگردان سینما درباره مراحل ساخت فیلم «روز ملاقات» گفت: هم‌اکنون 50 درصد از تدوین کار توسط مستانه مهاجر به اتمام رسیده است و با توجه به محوریت داستان، امیدوارم این فیلم در جشنواره فیلم کودک اصفهان حضور داشته باشد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: مسعود نوجوانی است که در کانون اصلاح و تربیت دوران محکومیتش را سپری می‌کند. او بچه بی‌سرپرستی است و از اینکه کسی را ندارد تا به ملاقاتش بیاید، رنج می‌برد.

مسعود که اهل مشهد است برای امام رضا(ع) نامه می‌نویسد. چند روز بعد روحانی جوانی (رحمت) از طرف آستان قدس رضوی به ملاقاتش می‌رود. رحمت بعد از ملاقات مسعود به دنبال حل مشکل او می‌رود و قصد دارد که حکم آزادی او را از قاضی بگیرد. رحمت حکم آزادی مسعود را می‌گیرد اما از آن سو مسعود از کانون فرار کرده است. رحمت برای بازگرداندن مسعود به کانون و اجرا شدن حکم آزادیش به دنبال مسعود به سمت مشهد می‌رود.

مهرداد غفارزاده سال گذشته با اولین فیلم بلندی که ساخته است در سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با فیلم «گیرنده» حضور داشت و توانست در بخش مسابقه اصلی و بخش فیلم‌های اول در پنج رشته کاندید شود و سه جایزه در رشته‌های بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد دریافت نماید.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 10 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

Image

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «استرداد» با اشاره به روزهای پایانی فیلمبرداری در ورسک، گفت: سینما روز  _ تصادف قطار باعث ضرب‌دیدگی و کوفتگی 7 نفر از عوامل شد و درحال حاضر فیلمبرداری پروژه ادامه دارد.

 

«محسن علی‌اکبری» تهیه‌کننده درباره سانحه‌ای که سر صحنه برای گروه تولید فیلم سینمایی «استرداد» اتفاق افتاد، گفت: گروه فیلمبرداری هنگام ظهر بین ساعت 11:30 تا 1 باید در ایستگاه بماند تا قطار تهران شمال از روی ریل بگذرد. سه‌شنبه هفته گذشته قطار حامل گروه فیلمبرداری پارک بود و سوزنبان در جریان نبود،‌ به همین دلیل قطار در حال حرکت به قطار پارک شده برخورد کرد که به دلیل پارک بودن، قطار تکان شدیدی خورد.

وی در ادامه گفت: هفت نفر از گروه فقط دچار کوفتگی و ضرب‌دیدگی شدند و هیچ یک از دوستان بستری نشدند و هم‌اینک فیلمبرداری در حال انجام است.

وی در ادامه درباره روند تولید فیلم گفت: ظرف دو روز آینده بخش‌های مربوط به ورسک به اتمام می‌رسد و گروه عازم گرمسار می‌شوند تا بخش‌های راه‌آهن گرمسار را فیلمبرداری کنیم.

تهیه‌کننده «پاداش سکوت» در ادامه افزود: اکثر صحنه‌های فیلم روی کشتی و راه آهن می‌گذرد و نهادها و ارگان‌ها از جمله کشتیرانی و راه‌آهن کمک و همکاری شایسته‌ای به پروژه کردند.

بنا براین گزارش، متاسفانه هنوز در سینمای ایران شهرک سینمایی و تاریخی مجهز که بتوانیم ساخت پروژه‌ها را در شهرک پیگیری کنیم وجود ندارد و گروه‌های فیلمبرداری با مشکلات فراوان آثاری را تولید و به نمایش درمی‌آیند.

«استرداد» در مسکو اماکن تاریخی چون کاخ کرملین، میدان سرخ، کلیسای اصلی مسکو، پناهگاه 42 به عنوان لوکیشن مورد استفاده قرار گرفته است. در این سکانس‌ها بازیگرانی چون حمید فرخ‌نژاد، فرهاد قائمیان، الیسا کاچر، الکساندر ناوانف، منصور چراغی¬پور، صالح میرزآقایی و ...  مقابل دوربین رفته‌اند.

در مرحله بعدی تولید، سکانس‌های جنگی با اضافه شدن علی‌رام نورایی به پروژه در مناطق شمال کشور و برای اولین‌بار در دریای خزر و بر روی کشتی فیلمبرداری شد. در حال حضور گروه صحنه و لباس به مدیریت ایرج رامین‌فر و گروه تولید به مدیریت طهورا ابوالقاسمی مشغول آماده‌سازی دکور‌ها، لباس‌ها، لوکیشن‌ها و ابزار‌های مورد نیاز برای ادامه جریان فیلمبرداری در پل ورسک هستند.

این فیلم برای اولین بار به بازخوانی برهه حساسی از تاریخ معاصر کشورمان می‌پردازد. حساسیت‌های فراوان تاریخی که روایت‌های گوناگون مورخان و همچنین خاطرات به جای مانده از آن سال‌ها پیرامون درگیری ناخواسته ایران در جنگ‌جهانی دوم با وجود اعلام بی‌طرفی سبب شد، زمان طولانی‌ای برای بازنویسی‌های چند‌باره فیلم‌نامه به خود اختصاص داد. طرح اولیه این فیلمنامه را رضازاده به نگارش در آورده و علی غفاری در سومین فیلم بلند سینمایی‌اش یکی از دشوارترین فیلمنامه‌های تاریخی را کارگردانی می‌کند.

پیش‌بینی می‌شود «استرداد»  برای اولین بار در سی‌‌و یکمین جشنواره فیلم فجر به نمایش دربیاید.

 

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 9 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

مجموعه‌ي «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري پس از 9 ماه توقف، دوباره از 12 ارديبهشت ماه در شبكه نمايش خانگي توزيع مي‌شود.


طبق اعلام دست‌اندركاران اين پروژه، «قهوه تلخ» از 12 ارديبهشت ماه (بصورت هفتگي ) مجدداً در شبكه نمايش خانگي توزيع مي‌شود.


دست‌اندركاران اين مجموعه اظهار اميدواري كردند كه؛ پس از اين توقف، «قهوه تلخ» با قسمتهاي جذاب و با استفاده از بازيگران جديد كه بزودي مخاطبان شاهد آن خواهند بود، بتواند همانند گذشته لحظات شادي را براي مخاطبانش فراهم آورد.

بنا بر اين گزارش،« در انتهاي قسمت 25 شاهد قهوه خوردن نيما و درباريان جهانگيرشاه و ورود آنان به زمان حال بوديم و در قسمت 26 كه 12 ارديبهشت ماه توزيع مي‌شود، شاهد موقعيت‌هاي عجيب ٬ كمدي و جذابي هستيم كه در مواجه درباريان جهانگيرشاه با امكانات زندگي امروزي زمان حال بوجود مي‌آيد.»

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 9 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

 

   يكي از پرستاران بخش آي سي يو بيمارستان لاله تهران كه اين روزها داودنژاد در آنجا بستري است، امروز ـ 8 ارديبهشت ماه ـ با اعلام مطلب بالا گفت: اكنون دكتر آقاي داودنژاد منتظر جواب آزمايش ايشان هستند تا تصميم بگيرند براي اينكه پيوند كبد لازم است يا خير تصميم‌گيري كنند.


وي خاطرنشان كرد: وضعيت نهايي آقاي داو‌نژاد تا يكي دو روز ديگر مشخص مي‌شود اما حال عمومي ايشان اكنون خوب است.


رضا داودنژاد تاكنون در فيلم‌هاي سينمايي مانند «مصايب شيرين»،‌ «هوو»، «مرهم» و ... ايفاي نقش كرده است.

 

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 8 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

 

اگر بخواهيم ارزيابي منصفانه‌اي از اكران اين روزها ارائه كنيم مي‌توانيم بگوييم گيشه سينماها وضعيتي كاملاً متوسط دارد. از سويي 2 فيلم «قلاده‌هاي طلا» و «نارنجي پوش» فروش قابل قبولي داشته. كاركرد «انتهاي خيابان هشتم» نيز با توجه به تعداد سينماهايش قابل قبول است.
از سوي ديگر اما «چه جوري ميلياردر شدم» به عنوان يك كمدي عامه‌پسند كاركرد ضعيف و دور از انتظاري در گيشه داشته و درباره فروش بسيار پايين «سيب و سلما» هم چيز زيادي نمي‌توان گفت.


فروش رضايت بخش «نارنجي پوش»

علي سرتيپي مدير پخش فيلميران در خصوص فروش فيلم «نارنجي پوش» كه اين روزها درصدر جدول قرار دارد گفت: استقبال خيلي خوب است. بسيار راضي هستم. پنجشنبه و جمعه هفته گذشته ما نزديك به صد ميليون فروش داشتيم. ان‌شاءا... اين استقبال ادامه هم پيدا مي‌كند.
سرتيپي در خصوص اينكه به نظر شما فروش فيلم «نارنجي پوش» تحت تأثير نام مهرجويي است يا بازيگران اين فيلم گفت: مجموعه اينها در جذب مخاطب تأثيرگذار بوده و مجموعه اين عوامل دست به دست هم داده تا به فروش خوبي دست پيدا كنيم. هم برند آقاي مهرجويي، هم حضور بازيگران برجسته و هم داستان فيلم دست به دست هم داده تا مردم از اين فيلم استقبال كنند.
مدير فيلميران در خصوص ابتكارات نويي كه براي تبليغ اين فيلم به كار گرفته مي‌شود گفت: چاره ديگري نداريم جز اينكه از خلاقيت‌ها براي جذب مخاطب استفاده كنيم. با اين گراني‌ هزينه‌هاي تبليغات و ركودي كه در سينما حاكم است، اگر از ابتكار استفاده نكنيم نمي‌توانيم در جذب مخاطب موفق باشيم. بايد با كار نو مخاطب را به سينماها هم دعوت كرد. گرچه فيلم آقاي مهرجويي تا به حال در جذب مخاطب موفق بوده.
وي در مورد تداوم اين گيشه نيز گفت: اميدوارم اين فروش و اين استقبال ادامه پيدا كند.


حيرت عبدالعلی زاده از فروش پايين «چه جوري ميلياردر شدم»

علي عبدالعلي‌زاده كارگردان فيلم «چه‌جوري ميلياردر شدم» با بيان اينكه از فروش فيلم راضي نيستم گفت: دلايل اين عدم رضايت را هم واقعاً نمي‌دانم چيست. اين كارگردان در توضيح بيشتر مطلب فوق گفت: در برخي موارد شاهد بوديم فيلمي از فصل خوبي براي اكران برخوردار نيست، اما در گيشه به فروش خوبي دست پيدا مي‌كند. پس فصل را هم نمي‌توانيم در گيشه يك فيلم مؤثر بدانيم.
او ادامه داد: برخي فيلم‌ها اتفاقاً با برخوردار نبودن از ستاره‌ها هم در گيشه به موفقيت دست پيدا كردند. به عنوان نمونه فيلم بله‌برون از بازيگران سوپراستار برخوردار نبود، اما در زمان خود فروش خوبي داشت. پس عدم حضور سوپراستار در فيلمي را دليل افت فروش نمي‌توان بدانيم. حتي برخي فيلم‌ها با قصه‌هاي بدي هم كه دارند در گيشه موفق مي‌شوند. واقعاً دچار ترديد مي‌شويم كه فروش يا عدم فروش فيلمي در گيشه دليلش چه مي‌تواند باشد.
وي در بخش ديگري از صحبت خود گفت: حتي برخي فيلم‌ها ميزان تبليغاتشان از فيلم ما هم كمتر است، اما باز مي‌بينيم در گيشه موفق هستند، تمام اين نكات را بيان كردم براي اينكه بگويم واقعاً دليل فروش پايين چه‌جوري ميلياردر شدم را نمي‌دانم.
عبدالعلي‌زاده با بيان اينكه در تهران نيستم و از ميزان تبليغات اين فيلم مطلع نيستم گفت: تيزر تلويزيوني خوبي داشتيم و آن‌طور كه شنيدم تبليغات شهري به نسبت خوبي هم براي اين فيلم انجام مي‌شود.
وي در مورد گيشه فيلمش و ميزان استقبال مخاطبان در هفته‌هاي آينده گفت: بايد كمي صبر كنيم تا ببينيم چه مي‌شود. به عقيده من طي هفته‌هاي آتي فيلم مخاطبان خود را جذب مي‌كند و آن موقع بهتر مي‌توانيم در مورد گيشه اين فيلم صحبت كنيم.


«سيب و سلما»؛ اكران در وقت اضافه

غلامرضا فرجي پخش‌كننده فيلم «سيب و سلما» درخصوص اكران فيلم سيب و سلما در اين شرايط گفت: اينگونه نبوده كه اين فيلم را از سر ناچاري به اكران رسانده باشيم. اتفاقاًٌ قرار بود سال گذشته در گروه استقلال سيب و سلما اكران شود. امّا ايامي كه براي اكران اين فيلم در نظر داشتيم مورد رضايت تهيه‌كننده و كارگردان اين فيلم نبود. لذا اكران اين فيلم تا به امروز به تعويق افتاد.
فرجي توضيح داد: ما سال 90 بناداشتيم اين فيلم را به اكران برسانيم امّا نشد در همان زمان هم تصميم گرفتيم اكران را به سال 91 موكول كنيم.
او افزود: كپي اين فيلم از سال گذشته آماده بود و طبق توافق با تهيه‌كننده و كارگردان قرار گذاشتيم در برنامه دوم اكران سال 91 سينما آزادي اين فيلم را به اكران برسانيم.
فرجي درخصوص صحبت‌هاي اخير حبيب‌ا... بهمني مبني بر غافلگيري اكران اين فيلم گفت: هر پخش‌كننده‌اي هيچ وقت بدون هماهنگي با كارگردان و تهيه‌كننده فيلمي، فيلم رابه اكران نميرساند. چه در بعد تبليغي و چه در حوزه پخش ما با تهيه‌كننده و كارگردان اين فيلم كاملاً هماهنگ بوديم.
وي همچنين در بخش ديگري از صحبت خود درخصوص ميزان استقبال مخاطبان از اين فيلم گفت: استقبال مخاطبان از اين فيلم متوسط است امّا تغيير جابه‌جايي پست مدير امور بازرگاني صدا و سيما باعث شد در تيزر اين فيلم در تلويزيون با تأخير مواجه شويم. ما يك هفته پيش از اكران، پيگير تيزرهاي اين فيلم در تلويزيون بوديم كه با اين اتفاق مواجه شديم. امّا تبليغات تلويزيوني شهري و مترو و مطبوعاتي را همزمان انجام مي‌دهيم.
وي در بخش پاياني صحبت خود گفت: مخاطباني كه فيلم رادر سينما مي‌بينند از ساختار فيلم راضي هستند اميدواريم با پخش‌ تيزرهاي تلويزيوني، مخاطبان اين فيلم بيشتر هم شود.

  فروش فیلم ها در تهران تا جمعه 8 اردیبهشت بدین صورت بوده است :


قلاده های طلا : 43 روز - 1 میلیارد و 190 میلیون
انتهای خیابان هشتم : 43 روز - 630 میلیون
نارنجی پوش : 16 روز - 405 میلیون
فیتیله و ماه پیشونی : 43 روز - 205 میلیون
چه جوری میلیاردر شدم : 12 روز - 65 میلیون
سیب و سلما : 9 روز - 7 میلیون

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : شنبه 9 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
آخرین مطالب