سینمای روز
این وبلاگ راجع به خبرهای روز سینما است

 

 

 

«پس‌كوچه‌هاي شمرون» به كارگرداني كامران قدكچيان به زودي اكران مي‌شود.

پروانه نمايش اين فيلم به تازگي صادر شده و گفته مي‌شود، گروه آزادي يا عصر جديد براي اكران آن در نظر گرفته شده است. البته هنوز قرارداد اكران «پس‌كوچه‌هاي شمرون» بسته نشده اما گفته مي‌شود به احتمال فراوان بعد از «آخرين سرقت» در گروه آزادي روي پرده مي‌رود.
نكته جالب اينجاست كه اين فيلم تا همين يك ماه قبل در مرحله فيلمبرداري بود و با اين حساب از زمان كليدخوردن (هفته دوم فروردين) تا اكران آن كمتر از دو ماه به طول انجاميده است. اين فيلم به تهيه‌كنندگي حسين فرح‌بخش پيش از اين «سيزده به‌ در» نام داشت اما بعد از پايان فيلمبرداري نام «پس‌كوچه‌هاي شمرون» براي آن در نظر گرفته شد. فيلم داستان دو جوان است كه به تازگي ازدواج كرده‌اند اما بنا به دلايلي قادر به ادامه زندگي نيستند و درگير ماجراهايي مي‌شوند.
اكبر عبدي، شاهرخ استخري، محمدرضا شريفي‌نيا، حديث چهره‌پرداز و زهره حميدي بازيگران اصلي اين فيلم هستند.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image
 

شصت و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن ؛ 26 اردیبهشت (15 مه) بهار سال جاری در حالی آغاز می‌شود که 2 فیلم سینمایی از ایران در این جشنواره فرانسوی حضور دارند و اصغر فرهادی نیز جایزه دریافت می‌کند. 

 

 شصت و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن؛ 26 اردیبهشت (15 مه) بهار سال جاری در حالی آغاز می‌شود که 2 فیلم سینمایی «مثل یک عاشق» به کارگردانی عباس کیارستمی و «یک خانواده محترم» به کارگردانی مسعود بخشی از ایران در این جشنواره فرانسوی حضور دارند.

فیلم سینمایی «مثل یک عاشق» که در بخش مسابقه اصلی شصت و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن حضور دارد پس از «کپی برابر اصل» دومین فیلم کیارستمی است که در خارج از ایران و در کشور ژاپن ساخته شده است و این فیلم سینمایی داستان دختر جوانی را به تصویر می کشد که هزینه تحصیل خود را از طریق ارتباطی با یک پیرمرد باهوش و دانشمند تامین می‌کند.

همچنین تاداشی آکونو، ریو کاسه و رین تاکاناشی از جمله بازیگران ژاپنی هستند که در فیلم سینمایی «مثل یک عاشق» ایفای نقش کرده اند.

فیلم های سینمایی «قلمرو طلوع ماه» (Moonrise Kingdom) به کارگردانی وس اندرسون/ «زنگ و استخوان» (Rust and Bone) به کارگردای ژک آدیارد/ «موتورهای مقدس» (Holy Motors) به کارگردانی لئو کاراکس/ «جهان‌شهر» (Cosmopolis) به کارگردانی دیوید کراننبرگ/ «روزنامه فروش» (The Paperboy) به کارگردانی لی دنیلز/ «کشتن آن‌ها به آرامی» (Killing Them Softly) به کارگردانی اندرو دومینیک/ «حقیقت» (Reality) به کارگردانی متیو گارونه/ «عشق» (Love) به کارگردانی مایکل هنکه/ «یاغی» (Lawless) به کارگردانی جان هیلکت/ «در کشوری دیگر» (In Another Country) به کارگردانی سانگسو هانگ/ «طعم پول» (Taste of Money) به کارگردانی سانگسو ایم/ «مثل یک عاشق» (Like Someone In Love) به کارگردانی عباس کیارستمی/ «سهم فرشته‌ها» (The Angels` Share) به کارگردانی کن لوچ/ «در مه» (In the Fog) به کارگردانی سرگی لازنیستا/ «فراتر از تپه» (Beyond the Hills) به کارگردانی کریستین مونگیو/ «بعد از جنگ» (Apres la Bataille) به کارگردانی یورسی نصرالله/ «گِل» (Mud) به کارگردانی جف نیکولز/ «تا به حال چیزی ندیده‌ای» (You Haven`t Seen Anything Yet) به کارگردانی آلان رسناس/ «پست تربناس لوکس» (Post Tenebras Lux) به کارگردانی کارلوس ریگاداس/ «روی جاده» (On the Road) به کارگردانی والتر سیلز/ «بهشت: عشق» (Paradise: Love) به کارگردانی اولریش سیدی/ «شکار» (The Hunt) به کارگردانی توماس وینتربرگ/ «ترسه دسکورو» (Therese Desqueyroux) به کارگردانی کلود میلر، آثار حاضر در بخش مسابقه شصت و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن هستند.

نانی مورتی؛ کارگردان ایتالیایی فیلم های سینمایی «اتاق پسر» (The Son`s Room)، «کایمان» (The Caiman)، «ما یک پاپ داریم» (We Have a Pope) و «دفتر خاطرات عزیز» (Dear Diary) نیز ریاست هیات داوران بخش مسابقه اصلی شصت و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن را برعهده دارد و ژان پل گالتیر؛ طراح لباس فرانسوی/ دایان کروگر؛ بازیگر آلمانی/ اوان مک‌گرگور؛ بازیگر اسکاتلندی/ الکساندر پاین؛ نویسنده و کارگردان آمریکایی/ رائول پیک؛ فیلمساز اهل هائیتی/ آندریا آرنولد؛ کارگردان بریتانیایی/ هیم عباس؛
کارگردان فلسطینی و امانوئل دووس؛ بازیگر فرانسوی نیز اعضای هیئت داوران بخش مسابقه اصلی این جشنواره فرانسوی را تشکیل می دهند.

همچنین جدیدترین اثر مسعود بخشی به نام «یک خانواده محترم» نیز در بخش «2 هفته کارگردانان» شصت و پنجمین دوره این جشنواره فیلم فرانسوی حضور دارد.

فیلم سینمایی «یک خانواده محترم» روایتگر داستانی جذاب و درامی خانوادگی است که با نگاهی به داستان هابیل و قابیل، در بستر اتفاقات و حوادث بعد از انقلاب مخصوصاً آزادی خرمشهر، به تصویر شرایط و دیدگاه‌های شخصیت‌های داستان، در حال حاضر می‌پردازد.

«ما و من» (The We and the I) به کارگردانی میشل کاندری/ «3» به کارگردانی پابلو استال وارد/ «مراسم تدفین گرنی» (Granny`s Funeral) به کارگردانی برونو پودالیس/ «عالیه» (Alyah) به کارگردانی آلی واژمان/ «پادشاه خوک‌ها» (The King of Pigs) به کارگردانی ین سانگ هو،/ «روابط خطرناک» (Dangerous Liaisons) به کارگردانی هور جین هو/ «ارنست و سلستین» (Ernest and Celestine) به کارگردانی استفان آبیر/ وینسنت پاتار و بنجامین رنر/ «فوگو» (Fogo) به کارگردانی یولن اولایزولا/ «دار و دسته واسیپور» (Gangs of Wasseypur) به کارگردانی آنوراگ کاشیاپ/ «اتاق شماره 237» به کارگردانی رودنی آشر نیز آثار مطرح حاضر در بخش «دو هفته کارگردانان» شصت و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن هستند.
کارلوس دیه‌گوس؛ کارگردانی برزیلی فیلم های سینمایی «اورفئو» (Orfeu)، «بدرود برزیل» (Bye Bye Brazil) و «بهترین عشق همه آن‌ها» (The Dreatest Love of All) نیز ریاست هیات داوران «دوربین طلایی» (Camera d`or) شصت و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن را برعهده گرفته است.

جایزه «دوربین طلایی» از سال 1978 میلادی در جشنواره فیلم کن راه اندازی شده است و هر ساله این جایزه مهم و معتبر به بهترین فیلم کارگردانان فیلم اولی حاضر در بخش‌های «دوهفته کارگردانان» (Director`s Fortnight) و «هفته منتقدان» (Critics` Week) این جشنواره فرانسوی اهدا می شود.

همچنین مسئولان برگزارکننده این دوره از جشنواره فیلم کن پیش از این اعلام کرده بودند که اصغر فرهادی؛ کارگردان فیلم های سینمایی «جدایی نادر از سیمین» «درباره الی» و «چهارشنبه سوری»، به دلیل ساخت جدیدترین فیلم سینمایی خود در کشور فرانسه، در تاریخ 20 می (31 اردیبهشت) بهار سال جاری جایزه «ای یو مدیا» (EU MEDIA) را در ایام برگزاری شصت و پنجمین دوره این جشنواره فرانسوی دریافت می‌کند.

شصت و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن در تاریخ 16 مه (27 اردیبهشت) بهار سال جاری با نمایش فیلم سینمایی «قلمرو طلوع ماه» (Moonrise Kingdom) به نویسندگی و کارگردانی وس اندرسون از ایالات متحده آمریکا آغاز می شود و روز 27 مه (7 خرداد) با اکران با نمایش فیلم سینمایی «ترسه دسکورو» (Therese Desqueroux) به کارگردانی کلود میلر از فرانسه به پایان می رسد.

فیلم سینمایی «درخت زندگی» (The Tree of Life) به کارگردانی ترنس مالیک از ایالات متحده آمریکا نیز در سال گذشته جایزه نخل طلایی بهترین فیلم شصت و چهارمین دوره جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص داده بود.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

علم‌الهدی : دولت و اصناف برنامه‌ای برای بحران سینما ندارند

 

 یک کارشناس امور پخش و اکران ضمن هشدار درباره وضعیت استقبال مخاطبان از تولیدات سینمای ایران گفت: متاسفانه سینمای ایران در بهار 91 نسبت به همین زمان در سال گذشته با افت 70 درصدی مخاطب روبرو بوده‌است.

امیرحسین علم‌الهدی کارشناس امور پخش و اکران سینما، در ارتباط با رکود گیشه سینماها در بهار 91 به خبرنگار مهر گفت: این شرایط قابل پیش‌بینی بود به هر حال جشنواره سی‌ام فیلم فجر نوید رکود جدی برای سینمای ایران داشت. مجموعه فیلم‌ها این موضوع را نشان می‌داد که برای مخاطب ساخته نشده و بیشتر آثار سفارشی هستند.

وی افزود: همچنین از طرف دیگر اتفاقات اخیر در شورای صنفی نمایش و همچنین مجموعه اتفاقات اکران نوروزی یکی دیگر از عواملی بود که در شرایط کنونی گیشه‌های سینما تاثیر گذاشته و نمی‌توان گفت که بی‌تاثیر بوده است.
 
علم‌الهدی ادامه داد: اتفاق دیگر بالا بردن قیمت بلیت‌های سینماست. وقتی عنوان می‌کنیم شورای صنفی نمایش و وزارت ارشاد باید تحلیل‌های خود را مبتنی‌بر واقعیت بیان کنند ما را متهم به سیاه‌نمایی می‌کنند. ما عنوان کردیم افزایش بلیت مساوی با خودزنی سینمای ایران است.
 
وی تاکید کرد: فیلم‌های سفارشی که فاقد مخاطب هستند نباید با افزایش قیمت بلیت اکران شوند، همان‌طور که بازاری‌ها جنس‌هایی را که در انبارهایشان مانده و فروش نمی‌رود را با افزایش قیمت وارد بازار نمی‌کنند! زیرا معتقدند این کار یک خودزنی است بلکه باید برای فروش این اجناس حتی کاهش قیمت نیز داشته باشند، مقوله سینما نیزهمین طور است.
 
علم‌الهدی افزود: سینمای ایران متاسفانه در چینش اکران نوروزی بسیار وحشتناک عمل کرد افزایش قیمت بلیت‌ها نیز این اثرات را دوچندان کرد. سینمای ایران دچار یک دایره بسته شده که مدام در حال تکرار مکررات است به طوری که پیش‌بینی می‌شود در سال 91 مخاطب ما بین 8 تا 9 میلیون نفر باشد!
 
وی عنوان کرد: در صورتی که در سال 89 ما 12 میلیون مخاطب و در سال 90 ، 14 میلیون مخاطب داشتیم و اگر پیش‌بینی ما در ارتباط با سال 91 درست باشد، با اینکه رقم پایینی است بازهم یک نگاه خوشبینانه است.
 
این کارشناس ادامه داد: مجموعه اتفاقات سیاسی در چند سال گذشته، حذف نخبگان از حوزه تولید، توزیع و پخش تولیدات سینمایی و نتیجه این سیاست‌گذاری‌ها خود را در سال 91 نشان می‌دهد. متاسفانه دولت و صنف‌ها هیچ برنامه‌ای برای مدیریت بحران فعلی ندارند. اگر هم کارشناسان برنامه ای در این ارتباط ارائه کنند توسط سیاستگذاران شنیده نخواهد شد.
 
وی تاکید کرد: با این شرایط سینما چاره‌ای ندارد که به روزمرگی بیافتد، متاسفانه ما در سال جاری 70 درصد ریزش مخاطب نسبت به بهار سال گذشته داشته‌ایم به طوری که اگر بخواهیم یک مقایسه انجام دهیم متوجه می‌شویم به طور نمونه فیلم "چک" و یا "روزهای زندگی" 20 سینما در اختیار دارند و هر سالن 400 صندلی؛ اگر این تعداد را ضرب در 5 هزار یا 4500 تومان قیمت بلیت کنیم به طور منطقی باید این آثار 180 میلیون فیلم فروش داشته باشد اما این فروش اخیراً به 9 میلیون تومان رسیده‌است!
 
علم‌الهدی افزود: اگر این رقم 9 میلیون تومانی را 180 میلیون تقسیم کنیم متوجه می‌شویم که این رقم کمتر از 5 درصد پتانسیل فروش این آثار است این موضوع در حد فاجعه است. وقتی به اکران یک فیلم درسینما نگاه می‌کنیم به طور میانگین متوجه می‌شویم که در یک روز جمعه فروش یک فیلم کمتر از 25 میلیون بوده‌است.
 
وی با اشاره به تولیدات سینمای ایران در سال اخیر گفت: متاسفانه فیلم‌های ساخته شده فاقد ارتباط مستقیم با مخاطب هستند از طرف دیگر شرایط اقتصادی حاکم بر مردم این اتفاقات را سخت‌تر کرده‌است. با این وجود اگر انتظار داشته باشیم با توجه به عدم برنامه‌ریزی‌ها برای مخاطب آنها وارد سالن شوند خیلی خوش‌باورانه است.
 
علم‌الهدی در ارتباط با برون رفت از این شرایط عنوان کرد: باید مجموعه‌ای از دغدغه‌مندان سینما در اسرع وقت با کمک دولت نشست‌هایی را برگزار کنند تا به راه‌حل‌های کوتاه مدت برای برون رفت از این شرایط دست یابیم تا به یک شکل اجرایی ما آنها را به حداقل‌ها برسانیم.
 
وی ادامه داد: من به بحث تولید وارد نمی‌شوم زیرا معتقدم نفس زنده ماندن سینما با حضور مخاطب معنا پیدا می‌کند اما وقتی در اکران مخاطب دیده نمی‌شود بهتر است سینما تبدیل به یک شبکه تلویزیونی شود. یک کانال تلویزیونی که مخاطب دارد یا خیر.
 
این کارشناس سینما عنوان کرد: در حوزه نمایش و توزیع سینماداران بازنده اصلی هستند، حوزه نمایش کاملا ورشکسته می‌شود زیرا تولیدکننده مشکلی ندارد ولی در حوزه توزیع و نمایش رونق پیدا کردن یک خیال واهی است. متاسفانه این جلسات که باید با حضور دغدغه‌مندان برگزار شود اتفاق نمی‌افتد و همه منتظر معجزه هستند در صورتی که خیلی وقت است که معجزه در سینمای ایران اتفاق نمی‌افتد. باید به فکر یک اتاق فکر برای دغدغه‌مندان سینما باشیم تا هر چه زودتر این شرایط توسط دلسوزان کمرنگ‌تر شود.
 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

برنامه «هفت» حداقل تا 5 هفته آينده روي آنتن نمي‌رود .
روز گذشته جلسه‌اي ميان محمد خزاعي، محمود گبرلو و مسؤولان شبكه سوم درباره روي آنتن رفتن سري جديد اين برنامه برگزار شد كه در نهايت تصميم گرفته شد برنامه «هفت» اين هفته و هفته آينده روي آنتن نرود. ظاهراً مستقر نشدن گروه جديد و آماده نشدن آيتم‌ها و بخش‌هاي جديد اين برنامه در فرصت اندك باقي مانده باعث اين تصميم‌گيري شده است. با احتساب 3 هفته برگزاري مسابقات جام ملت‌هاي اروپا كه كنداكتور شبكه سوم سيما را پر مي‌كند، برنامه «هفت» تا 5 هفته آينده پخش نخواهد شد. گفته مي‌شود محمد خزاعي هنوز پيشنهاد تهيه‌كنندگي اين برنامه را نپذيرفته است.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

محمد کمالی‌پور تهیه‌کننده در واکنش به صحبت‌های کاظم راست‌گفتار کارگردان فیلم‌های سینمایی «چک» و «نقاب» در برنامه‌ تلویزیونی جام‌جم گفت: شب گذشته در برنامه‌ زنده‌ای که از شبکه جام‌جم پخش شد، ایشان اظهار داشتند که فیلم «داماد خوش قدم» را نساختند و تهیه‌کننده این فیلم کلاهبردار است.

وی در ادامه گفت: مگر ممکن است فیلمی ساخته شود و روی فیلم نام کارگردانی را به دروغ گذاشت و جالب‌تر این‌که کارگردان هیچ اقدام قانونی انجام نداده باشد. آقای راست‌گفتار فراموش کرده است که برای کارگردانی این فیلم چند بار به من مراجعه کردند و 15 میلیون تومان دستمزد دریافت کردند.

تهیه‌کننده «شرط اول» در ادامه توضیح داد: متاسفانه سر صحنه فیلم «داماد خوش‌قدم» ایشان در ابتدا با نویسنده و سپس با ‌طراح صحنه و لباس و در آخر نیز با بچه‌های تدارکات و تولید دعوا کردند و حاشیه‌هایی ایجاد شد. فیلم‌های پشت صحنه این فیلم وجود دارد و نشان‌دهنده این مطلب است که ایشان از ابتدای کار تا انتهای آن پشت دوربین و مشغول هدایت گروه بودند. متاسفانه آقای راست‌گفتار فیلم ضعیف «داماد خوش قدم» را به من تحویل دادند

وی در خاتمه افزود: برایم جالب است که ایشان پس از چهار سال باز این صحبت‌ها را تکرار می‌کند، به نظر می‌رسد درخصوص جوی که متاسفانه برای من به ناحق ابتدا توسط اکبر عبدی و فریدون جیرانی در برنامه «هفت» و در حال حاضر کاظم راست‌گفتار ایجاد شده، حساب شده و برنامه‌ریزی شده است. من با کارگردانانی چون مسعود اطیابی، بهمن گودرزی، شهاب عباسی، سعید عالم زاده، اکبر خواجویی، حسین بابائیان و... همکاری داشتم و هیچ مشکلی برای کار با این افراد نداشته و ندارم. در واکنش به صحبت‌های ایشان در برنامه زنده جام جم با اجرای آقای کریمی از ایشان شکایت خواهم کرد.

حال باید دید واکنش کاظم راست گفتار چه خواهد بود.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

اين از آن جنس فيلم هايي است كه هميشه مورد لطف و عنايت داوران جشنواره فجر قرار داشته است و پيش بيني دادن اين چند سيمرغ به « روزهاي زندگي» چندان هم سخت نبود.
با اينكه فيلم را دوست دارم اما نمي دانم چرا متقاعد نمي شوم كه سيمرغ بهترين فيلم و كارگرداني حق « روزهاي زندگي» بوده؟!

در مورد سيمرغ بهترين فيلم كه خب به خودم مي قبولانم هر چه باشد اين يك فيلم ارزشي است كه باز هر چه باشد در اين سال ها انقدر فيلم بي سر و ته در اين ژانر ديديم( لازم هست مثال بزنم؟!) ، يا اگر هم فيلم هاي جمع و جور و خوبي مثل « كودك و فرشته» در كار بوده انقدر مهجور و مظلوم اكران شده كه نديديمش يا حتي اگر شرايط اكران هم خوب بوده باشد فيلمي مثل « بيداري رؤياها» ديديم كه هزار بار بابت پرداخت بد سوژه ي ناب از دست رفته اش حسرت خورديم.در چنين شرايطي بايد هم از ديدن « روزهاي زندگي» كمي بيش از حد ذوق زده شويم.
پس اينكه سيمرغ بهترين فيلم به فيلم شيخ طادي برسد اصلا جاي تعجب ندارد اما در مورد كارگرداني، فصل آغازين فيلم مثال بارزي است براي قاب بندي هاي غلط فيلمساز كه به لطف ريتم تند و تدوين متناسب با جو فيلم زياد به چشم نمي آيد.بر عكس قاب بندي هايش در بعضي نماها اما از ميزانسن هاي خوب شيخ طادي نمي توان به سادگي گذشت.او به خوبي و باورپذيري هر چه تمام تر توانسته آن فضاي پرالتهاب و تنش جنگ را به بيننده منتقل كند.

داستان فيلم درباره ي يك زوج پزشك است كه در آخرين روزهاي جنگ تحميلي به مداواي مجروحان در پناهگاه زيرزميني يك بيمارستان صحرايي مشغولند.عليرغم اعلام قطعنامه 598 مبني بر صلح،جنگ همچنان ادامه دارد و شخصيت هاي اصلي نيز بايد تا رسيدن نيروهاي خودي مقاومت كنند.

« روزهاي زندگي» درامي است كه از باورها و مسائل معنوي شكل گرفته و طي يك روايت ساده كنش و واكنش بين قهرمان با ضدقهرمان را روايت مي كند.
رنجي كه معمولا از فيلمنامه هايمان مي بريم پرداخت ناقص و نخ نماي شخصيت هاي اصطلاحا خاكستري است كه البته در « روزهاي زندگي» اينطور نيست و ما با شخصيت هاي واقعا خاكستري روبرو هستيم.

مهمترين نقطه ضعف فيلمنامه « روزهاي زندگي» هم بر مي گردد به همين شخصيت هايش.آنجايي كه اولا معرفي شخصيت ها به بيننده با شتاب صورت مي گيرد و در ثاني فكر مي كنم تماشاگر با اتفاقات همذات پنداري مي كند نه با آدم هايش. تماشاگر اتفاقا غير از آنچه كه عشق خانم دكتر به همسرش است فقط سختي ها و تلخي هاي ناشي از اتفاقات جنگ را درك مي كند و در واقع شناخت كاملي از خود شخصيت هاي اصلي قصه به دست نمي آيد.

به جز چند اشتباه فاحش در تدوين از سوي واروژ كريم مسيحي باتجربه كه چندتايش را در همان چند سكانس اول فيلم مي بينيم، « روزهاي زندگي» تدوين مناسبي دارد.فيلمبرداري خوب و البته نقش مثبت و مؤثر جلوه هاي ويژه ميداني را هم نمي توان ناديده گرفت.
اين بار نه فرح نژاد معركه است نه قاضياني خاص تر و متمايز تر از ساير بازي هاي خوبش. اما بازي هاي خوب اين دو در قالب شخصيت هاي اصلي « روزهاي زندگي» بعد ديگري از زيبايي هاي اين فيلم را به نمايش مي گذارد.
بازي برونگرا و پر جنب و جوش حميد فرخ نژاد در مقابل بازي درونگراي زيرپوستي هنگامه قاضياني كه در نماهاي مختلف با آن نگاه ها و سكوت پرحرفش بروز پيدا مي كند در اين فيلم فضاي متضاد و مكملي بوجود آورده است.

تا يادم نرفته بگويم آنجايي كه اتومبيل روي تپه منفجر مي شود يكي از زيباترين و استانداردترين صحنه هاي « روزهاي زندگي» است.
آن چيزي كه مسلم و انكارناپذير است اين است كه « روزهاي زندگي» از لحاظ ساختار بصري اش انصافا چشم نواز است و همين آن را از خيلي از فيلم هاي هم گونه اش حتي مي توان گفت در تاريخ سينماي جنگ ما متمايز مي كند.
شيخ طادي نشان داد مي توان در كنار آثار نام هايي مثل حاتمي كيا،درويش،باشه آهنگر و ... باز هم شاهد روايتي نو از جنگ باشيم.
در هر حال « روزهاي زندگي» يك قدم به جلو در كارنامه پرويز شيخ طادي به حساب مي آيد و فيلم شريف و محترمي است.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش گفت: با توجه به افت فروش فیلم «نارنجی‌پوش» در جلسه امروز مقرر شد، فیلم سینمایی «شبکه» ساخته مرحوم ایرج قادری جایگزین فیلم «نارنجی‌پوش» در گروه سینما قدس شود.

او درباره‌ي اينكه آيا زمان تعويض فيلم «نارنجي‌پوش» زود نبود اظهار كرد: مدت‌زمان طولاني است كه فيلم روي پرده بوده و اكنون به كف فروش خود رسيده است. البته نسبت به فيلم‌هاي ديگر فروش بدي نداشته است، زيرا براي فيلمي مانند «چك» همه فكر مي‌كردند فروش خوبي داشته باشد، اما اينطور نبود.



كاوش همچنين در پاسخ به اينكه آيا قرار نيست اقدامي يا مذاكره‌اي با وزارت ارشاد براي رسيدگي به وضعيت بحراني اكران در سينما صورت گيرد،‌ ابراز عقيده كرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نمي‌تواند كاري كند، زيرا كساني كه خارج از ارشاد، شوك وارد كرده‌اند بايد اقدام كنند.


او ادامه داد: وقتي اعلام مي‌كنيم فيلم «شبكه» اكران مي‌شود، يعني تمامي مراحل قانوني خود را براي اكران گذارنده است. اما زماني كه يك نفر از بالا بيايد و جو سازي كند و فيلم را از اكران پايين بكشد، چنين مشكلاتي پيش مي‌آيد به اين ترتيب اكنون شرايط به گونه‌اي شده است كه كسي از ترس فيلم توليد نمي‌كند. زيرا امنيت وجود ندارد و وزارت ارشاد هم پاسخگو نيست، چون در خارج از سينما افراد ديگري هستند كه اعمال قدرت مي‌كنند.


كاوش خاطرنشان كرد: در حال حاضر چند مساله در سينما وجود دارد كه يكي از آنها به اكران مربوط مي‌شود و اكنون مي‌بينيم فروش فيلم‌ها خيلي وحشتناك،‌ پايين است.

وي افزود: مساله‌ي ديگر عدم توليد فيلم و نبود امنيت براي توليد است. نكته‌ي مهم ديگر نيز فرار تماشاچي است. زيرا وقتي تماشاچي فكر مي‌كند فيلمي كه اكران شده بود حرف و حديث‌هاي زيادي درباره‌ي آن به وجود مي‌آيد و ديگر اكران نمي‌شود، از سينما قهر مي‌كند.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

آیین افتتاح نمایش "پدر خوانده ناپلی" به کارگردانی بابک محمدی، سه شنبه 26 اردیبهشت ماه با حضور هنرمندان و اصحاب رسانه در مجموعه تماشاخانه ایرانشهر برگزار می شود.

 

به گزارش سينما روز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل مجموعه تماشاخانه ایرانشهر؛ نمایش"پدر خوانده ناپلی" نوشته ادواردو فیلیپو، ترجمه مشترک دکتر یوسف نیلی و بابک محمدی است که با بازی هنرمندانی چون؛ مهدی سلطانی، پرستو گلستانی، هایده حائری، امیر غفارمنش، مریم سعادت، محسن دین محمد، مجید مشیری، کاظم هژیر آزاد و... از 26 اردیبهشت ماه به طور رسمی اجراهای خود را در تماشاخانه شماره یک مجموعه ایرانشهر آغاز می کند. 
گفتنی است؛ نمایش"پدر خوانده ناپلی" از تاریخ یاد شده هرروز به استثناء روزهای شنبه از ساعت 20 و30 دقیقه در سالن شماره یک مجموعه تماشاخانه ایرانشهر پذیرای علاقه مندان به هنرهای نمایشی خواهد بود.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image

 بهناز شیربانی: مجری جدید برنامه «هفت» تاکید کرد ژورنالیستی‌تر از فریدون جیرانی این برنامه را اجرا خواهد کرد.

 

 فریدون جیرانی بامداد شنبه در برنامه «هفت» اعلام کرد این آخرین برنامه‌ای است که با حضور او روی آنتن می‌رود.

 
خبر جدایی جیرانی از برنامه «هفت» واکنش‌های بسیاری را میان اهالی سینما در پی داشت که از آن جمله می‌توان به نامه جمعی از سینماگران در حمایت از حضور او در مقام مجری این برنامه اشاره کرد. گزینه جایگزین جیرانی در این برنامه محمود گبرلو روزنامه‌نگار و منتقد معرفی شده که به احتمال بسیار زیاد برنامه هفته آینده توسط او اجرا خواهد شد.

گبرلو با اشاره به اینکه برای اجرای او در برنامه «هفت» با مسئولان تلویزیون رایزنی‌هایی صورت گرفته، گفت: «چند روز پیش جلسه‌ای با مسئولان صدا و سیما داشته‌ایم و حضور من در برنامه «هفت» هم در این جلسه مطرح شد. قرار شد در صورتی که فریدون جیرانی درگیر ساخت سریال‌اش شود من در جایگاه ایشان برنامه را اجرا کنم. واقعیت این است که در مورد برنامه «هفت» حساسیت‌های زیادی وجود دارد و طبعا من هم حساسیت‌های خاص خودم را نسبت به اجرای این برنامه دارم. من برای شخص آقای جیرانی احترام زیادی قائلم و تمام تلاشم این است که احترام ایشان حفظ شود و دوست ندارم با دلخوری «هفت» را ترک کند. اگر شرایط مساعد باشد تلاشم این است که «هفت» را زنده نگه دارم
 
گبرلو در ادامه با اشاره به اینکه نحوه اجرای او با جیرانی تفاوت‌هایی خواهد داشت گفت: «فکر می‌کنم من ژورنالیستی‌تر از جیرانی «هفت» را اجرا خواهم کرد. به هر حال آقای جیرانی یک کارگردان است و ممکن است در صحبت‌هایش ملاحظاتی داشته باشد، اما من به هیچ وجه فعالیت سینمایی نداشته‌ام و از ابتدا فقط یک ژورنالیست بودم. در روش‌های اجرای برنامه سعی خواهم کرد ادب و احترام را رعایت کنم و اگر مخالفی با موضوعات برنامه وجود داشته باشد با احترام حرف‌های طرف مخالف را هم گوش کنم
 

او در پاسخ به این سئوال که حضورش را در این برنامه چطور ارزیابی می‌کند، گفت: «به نظر من وجود یک مجری ثابت و دائمی در یک برنامه نقطه قوت برنامه است. به دلیل اینکه جیرانی درگیر ساخت سریال‌اش می‌شود باید برنامه را ترک کند، اما این موضوع نباید منجر به تعطیلی برنامه «هفت» شود. این مسیر  - که به لطف دوستان باعث شده بسیاری از مردم با مقوله سینما آشنا‌تر شوند - باید ادامه پیدا کند

گبرلو در ادامه افزود: «اگر موفقیتی در اجرای برنامه توسط من باشد، در وهله اول همکاری تمام اهالی سینما را می‌طلبد تا رسانه‌ای مثل سینما که حقیقتا مهجور است بتواند به حرکت‌اش ادامه دهد

او در پاسخ به این سئوال که در خصوص حضور منتقد ثابت مثل مسعود فراستی که گاهی انتقاداتی مبنی بر حضور‌ش در برنامه بوده، چه نظری دارد، گفت: «مسعود فراستی منتقدی است که به نظر من ادبیات‌اش به سینما آسیب نمی‌رساند و نظرات‌اش در این مدت کمک به رشد و تعالی سینمای ایران بوده است. فکر می‌کنم نباید از فضای نقد اینقدر واهمه داشته باشیم

گبرلو در ادامه افزود: «اگر به عنوان مجری گرداننده برنامه «هفت» باشم مناسب‌تر می‌دانم نشست‌های نقد و بررسی فیلم با حضور چند منتقد و به صورت یک میزگرد برگزار شود. منتقدان نیز باید از کسانی انتخاب شوند که نظرات مخالف و موافق دارند تا از این طریق در بحث‌هایی که مطرح می‌شود بهتر به نتیجه برسیم. همه این برنامه‌ها منوط به نظرات تهیه‌کننده برنامه است. من به عنوان مجری نظراتم را مطرح می‌کنم، اما باز همه چیز بستگی به اهداف سری جدید برنامه دارد

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : دو شنبه 25 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

  «حمید اعتباریان» تهیه‌کننده سینما گفت: در حال حاضر «پیمان قاسمخانی» در حال بازنویسی فیلمنامه «سن‌پطرزبورگ 2» است.

وی در ادامه افزود: قرار است این فیلم با همان ترکیب قبلی به کارگردانی بهروز افخمی اواخر تابستان جلوی دوربین می‌رود.

بنابراین گزارش، فیلم سینمایی «سن‌پطرزبورگ» ساخته «بهروز افخمی» یک کمدی پرحادثه درباره رفاقت، عشق و بلوف بود که فیلمنامه آن را پیمان و مهراب قاسمخانی نوشته‌ بودند و محسن تنابنده، پیمان قاسمخانی، شیلا خداداد، بهاره رهنما، اندیشه فولادوند، سروش صحت، امید روحانی، بابک برزویه و امین حیایی بازیگران این فیلم بودند.

قرار است در قسمت دوم هم محسن تنابنده ، پیمان قاسمخانی و امین حیایی به همراه گروه بازیگران جدید حاضر باشند.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

  پيوند كبد رضا داودنژاد امروز در بيمارستان نمازي شيراز انجام شد.

عليرضا داودنژاد ـ كارگردان و پدر اين بازيگر ـ گفت: اين عمل تحت نظر دكتر ملك‌حسيني با موفقيت انجام شده است.

به گفته‌ي او، رضا داودنژاد اكنون در بخش مراقبت‌هاي ويژه‌ي بيمارستان بستري است.

اين بازيگر در فيلم‌هايي مانند «مصائب شيرين»، «بچه‌هاي بد»،‌ «نيش زنبور» و ... ايفاي نقش كرده است. او 13 ارديبهشت‌ماه براي پيوند كبد به شيراز منتقل شد.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image

« با ساختن اين فيلم دلپذير، اصغر فرهادي كاري كرد كه هيات‌هاي ديپلمات و اخبار روزنامه‌ها از آن عاجزند.» اين جمله بخشي از نامه كوتاه مريل استريپ، بازيگر مشهور سينما، به اصغر فرهادي است. روزنامه شرق در مطلبي با اشاره به اين نامه آورده است:

يكي از آنان كه به اصغر فرهادي نامه نوشت، «مريل استريپ» بود؛ بانويي كه 17 بار نامزد اسكار شده بود و سه بار برنده آن؛ بانويي كه لوح تقدير نامزدشدن فيلم «جدايي» در اسكار 84 را به «اصغر فرهادي» داده است. او در نامه‌اي نكته‌هايي را درباره اين فيلم بيان كرد كه زاويه ديدي ديگر را رو به اين فيلم مي‌گشايد و آن را نه به عنوان يك فيلم و اثر هنري، كه به عنوان تجلي يك اتفاق انساني در قالبي هنري مي‌ستايد.

او چنين مي‌نويسد: «نمي‌دانم آيا اصغر فرهادي زماني كه فيلمش را مي‌ساخته آگاه بوده كه بر خلاف نام فيلم، تاثير جهاني «يك جدايي» مردم را به هم نزديك خواهد كرد؟! نزديك كردن ما و مردم ايران، تا از طريق داستان خانواده‌اي در حال گسست و پيچيدگي‌هاي اخلاقي و عاطفي‌شان، خانواده‌هاي ما و ايرانيان را به هم نزديك كند.»

مريل استريپ در توصيف جزئييات مطرح شده در كارگرداني اين فيلم مي‌نويسد: «او اين كار را با ظرافت انجام مي‌دهد؛ با ارايه تصويري صميمي از پيشخوان آشپزخانه‌اي در تهران يا با نشان دادن پرتره كوچكي از انيشتين يا نقاشي ديگري از وايت به نام دنياي كريستينا. او به ما اجازه همدردي با مردي را مي‌دهد كه به تازگي تركش كرده‌اند؛ جايي كه براي يافتن تنظيم درست ماشين لباسشويي در تكاپوست. او مي‌گذارد تا ما عمل دردناك و سرشار از عشق شست‌وشوي پدري پير را باز‌شناسيم و مي‌گذارد شوك حاصل از بازي كودكي كه پيچ دستگاه اكسيژن را باز و بسته مي‌كند و باز مي‌بندد و باز مي‌كند را حس كنيم؛ همچنان كه سرنوشت با زندگي ما در حال بازي است.»

بانويي كه او را در اخلاق و ماندگاري در سينما تحسين مي‌كنند، چنين به رمزگشايي از فيلم «جدايي» مي‌پردازد: «او مي‌گذارد در خستگي مفرط قاضي‌اي سهيم شويم كه مي‌خواهد پنجره دفتر كم‌هوايي كه در آن تصميمات دشوار مي‌گيرد، چارتاق باز باشد:

-چه چيز هل دادن است، چه چيز ضربه زدن؟

-چه كسي پرت شد، چه كسي از حال رفت؟

-چه كسي دروغ گفته، چه كسي غيرقابل اطمينان است؟

-چه كسي خوب است، چه كسي بد؟

چگونه مي‌توان همه اينها را در جاي خود قرار داد؟ و ببينيد چه ميزان گذشت در دل مردمي است كه تحت قواعدي بي‌گذشت زندگي مي‌كنند.»

استريپ فيلم «جدايي» را فراتر از تمام همه ابزاري دانست كه مي‌تواند كشورها را به هم نزديك يا از هم دور كند.

او نامه‌اش را با چنين عباراتي پايان مي‌دهد:

«با ساختن اين فيلم دلپذير، اصغر فرهادي كاري كرد كه هيات‌هاي ديپلمات و اخبار روزنامه‌ها از آن عاجزند. او گذاشت تا ما خود را در آينه زندگي ديگران ببينيم و مخمصه‌هاي يكديگر را درك كنيم؛ مخمصه انسانيت مشترك‌مان را. اين كنش، كنشي سياستمدارانه است. در دنيايي كه مسير تماشا در آن با بدبيني و تلخي مسدود است، نياز داريم تا هنرمندان تصوير را وضوحي بهتر ببخشند. ما به «يك جدايي» محتاجيم تا به هم نزديك‌مان كند. اصغر فرهادي براي همان يك لحظه دلنشيني كه مردم زيادي را در ايران خوشحال كرد به عنوان چهارمين چهره مجله تايم از سوي مردم برگزيده شد. اين آغاز راهي است كه او به عنوان يك هنرمند در آن قرار گرفته است و تا كنون نشان داده است كه اين مسير را با هوشياري ادامه مي‌دهد.»

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

فریدون جیرانی پس از پخش آیتم «روی جلد برنامه هفت» به طعنه گفت که از بدرقه خوب پخش محترم شبکه سوم سیما سپاسگزاریم.

 

سینما روز _ این برنامه با تاخیر زیادی روی آنتن رفت و جیرانی با اشاره به این تاخیر گفت که از پخش محترم تشکر می‌کنیم که در این مدت طولانی به صورت زیرنویس اعلام نکردند که امشب برنامه «هفت» با تاخیر روی آنتن می‌‌رود.

او که در ابتدای برنامه اعلام کرده بود، این آخرین برنامه اوست، افزود:«من از بدرقه خوب پخش محترم سپاسگزارم و از دوستان ممنونم به خاطر این بدرقه.»

برنامه «هفت» از هفته آینده با تهیه کنندگی محمدخزائی دبیر دوره گذشته جشنواره فیلم فجر و تهیه کننده سینما روی آنتن می‌رود و محمود گبرلو منتقد سینما هم مجری این برنامه خواهد بود.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

Image

 نمایش‌نامه‌ی «خدای کشتار» به کارگردانی پارسا پیروزفر، دورخوانی می‌شود. 

پارسا پیروزفر که سال 1380 نمایش «هنر» نوشته‌ی یاسمینا رضا را در فرهنگسرای شفق به صحنه برده بود، این‌بار سراغ اثر دیگری از همین نویسنده رفته و «خدای کشتار» را دورخوانی می‌کند. تالار استاد جلیل شهناز خانه‌ی هنرمندان ایران از یکم تا سوم خردادماه ساعت 20:30 میزبان دورخوانی نمایشی «خدای کشتار» به کارگردانی پارسا پیروزفر خواهد بود. پیروزفر سال گذشته نیز نمایش «گلن‌گری گلن راس» نوشته‌ی دیوید مامت را روی صحنه برد که پرتماشاگرترین نمایش تماشاخانه‌ی ایران‌شهر در سال 1390 بود.

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

فريدون جيراني در برنامه‌ي شب گذشته «هفت» از مخاطبان خداحافظي كرد و اين برنامه شب پرحاشيه‌اي را پشت سر گذاشت.


فريدون جيراني در اين برنامه كه با يك ساعت تاخير پخش شد، با بيان اينكه اين برنامه آخرين برنامه‌‌‌‌ي «هفت» است كه او و تيمش آن را مديريت مي‌كنند، گفت: بايد از عوامل تهيه برنامه «هفت» تشكر كنم كه در اين مدت با من همراهي كردند، همچنين لازم است از مطبوعات و سينماگراني كه امروز طي نامه‌هايي از من و برنامه حمايت كرده بودند، قدرداني كنم.



وي ادامه داد: اما تشكر ويژه‌ام بايد از آقاي عزت الله ضرغامي باشد كه اگر نبود مطمئنا اين برنامه چالشي ادامه پيدا نمي‌كرد، در هر صورت از هفته آينده «هفت» با سردبير و مجري جديد ادامه پيدا خواهد كرد.


مجري «هفت» در آخرين شب از اجراي برنامه‌اش به شرايط روي آنتن رفتن اين برنامه در شب گذشته اشاره كرد و گفت: در اين برنامه سوال پيامكي نداريم و تنها از مخاطبان مي‌خواهم به يادگار يك عدد 7 را به شماره پيامك برنامه اس ام اس كنند.


البته وي در بخش ديگري از پخش شبكه سوم به دليل اينكه اين درخواست مجري برنامه را به صورت زيرنويس اعلام نكرده است با كنايه تشكر كرد.


همچنين جيراني در ابتدا و در بخش‌هاي مختلف برنامه بارها تكرار كرد كه نمي‌تواند كسي را به صورت مهمان تلفني روي خط بياورد.



***


بخش بعدي برنامه «هفت» به گفت وگوي فريدون جيراني و فاطمه گودرزي درباره‌ي ايرج قادري اختصاص داشت.


در ابتداي اين بخش فاطمه گودرزي كه در فيلم «مي‌خواهم زنده بمانم» با ايرج قادري همكاري كرده بود خاطراتش را با وي مرور كرد.

فاطمه گودرزي همچنين در بخشي از سخنانش به تغيير كادر مديريتي برنامه‌ي «هفت» اشاره و اظهار كرد: بايد اين سوال را بپرسم كه چرا بايد برنامه «هفت» قطع شود؟ در حالي كه سينماگراني كه حداقل من آنها را مي‌شناسم همه اين برنامه را مشاهده مي كنند. با چالش‌هاي اخيري كه در برنامه ديدم احساس كردم كه «هفت» هر هفته بهتر مي‌شود.


اما فريدون جيراني در اين بخش ترجيح داد كه پاسخ فاطمه گودرزي را در اين باره ندهد.



در ادامه بخشي از يادآوري مرحوم ايرج قادري، فريدون جيراني با اشاره به اينكه برخي در اين مدت قصد داشتند چهره‌اي متفاوت از ايرج قادري را به نمايش عمومي بگذارند گفت: بعضي از تلويزيون‌هاي خارج از كشور سعي كردند آقاي قادري را مخالف حكومت معرفي كنند، بعضي از دوستان روشنفكر در تحليل‌هايشان سعي مي‌كردند تحليلي را با تحقير انجام دهند و برخي از روزنامه‌ها حتي در انتشار خبر مرگ يك هنرمند هم اخبار را خودي و غيرخودي كردند.


وي با تاكيد بر اينكه دو مرتبه در سال‌هاي مختلف با ايرج قادري مصاحبه‌ كرده است، توضيح داد: آن مرحوم اصلا فردي سياسي نبود و حتي من مشخصا از او سوال كردم كه در گذشته فعاليت سياسي مي‌كرده است يا خير كه ايشان گفت: من اصلا آدم سياسي نيستم همچنين مرحوم قادري اهل مطالعه و فيلم ديدن نبود. اما در كنار تمام اين موارد شناخت دقيقي از مخاطب داشت و سعي مي‌كرد فيلمش را به شكلي بسازد كه با مردم ارتباط زيادي برقرار كند.  

جيراني در پايان سخنانش در اين بخش اظهار كرد: معتقدم اگر از اكران برخي فيلم‌هاي ايشان جلوگيري نمي شد و يا در هنگام اكران از پرده پايين نمي‌آمد، برخي آن فيلم‌ها به پرفروش‌ترين فيلم‌هاي سينماي ايران تبديل مي‌شدند. قادري براي مردم فيلم ساخت اما هميشه از سوي منتقدين تحقير شد.


***


بخش بعدي برنامه هفت به بررسي مسائل روز سينماي ايران اختصاص داشت كه در اين بخش محمد درمنش مهمان برنامه بود.


مسوول طرح مخاطب خاص در ابتداي سخنانش به مسائلي پيرامون طرح اكران فيلم‌هاي مخاطب خاص اشاره كرد اما صحبت‌هايش را با سوالات و انتقاداتي پيرامون عملكرد اتحاديه تهيه كنندگان سينماي ايران (جامعه صنفي تهيه كنندگان) ادامه داد.


وي با تاكيد بر اينكه به عنوان يك شخص حقيقي انتقاداتي را به جامعه صنفي تهيه كنندگان دارد، گفت: در اين مدت اختلافات مختلفي در سينما ايجاد شد، بايد براي حل آنها در پي پيدا كردن ريشه‌هاي آن بربياييم.


اين تهيه كننده و كارگردان سينما توضيح داد: امشب مي‌خواهم درباره صنوف صحبت كنم. همه صنوف يك هسته مركزي دارند.من مكرر در زمان خانه سينما گفتم، پس از آن كسي در شوراي مركزي صنف، زمام كار را در دست گرفت، يادش مي رود كه چه قول‌هايي به راي دهندگان داده است. در اين هنگام دواتفاق مي‌افتد كه يكي از آنها اين است كه شوراي مركزي صنف به محلي براي ارتباط و ارتباط گرفتن تبديل مي‌شد و اتفاق دوم اين بود كه به كل ماموريت‌هاي صنفي فراموش شده و كارها به صورت مسائل سياسي و جنايي پيش مي‌رفت.


وي ادامه داد: اصلي‌ترين مطلبي كه خانه سينما از آن آسيب ديد در همين موضوع بود آن زمان ما مي‌گفتيم كه چرا شوراهاي مركزي صنف‌ها به شكلي لابي مي‌كنند كه هيات مديره اصلي خانه سينما به سمت كارهاي سياسي حركت كنند، من معتقدم اصلي ترين علتي كه صنوف آسيب ديد از همين نقطه بود.

درمنش در ادامه سخنانش به تشكيل اتحاديه تهيه كنندگان براي جلوگيري از ايجاد فساد و كانون‌هاي قدرت در سينما اشاره كرد و گفت: اگر مجموعه‌ي صنف تهيه كنندگان براساس برنامه‌هاي اوليه‌اش عمل كند، به همه مسائل و اختلافات پايان مي‌دهد اما تصور مي‌كنم كه جامعه صنفي مسيري كه در حال حاضر طي مي‌كند به سرمنزل مقصود نخواهد رسيد.


وي با بيان اينكه اتحاديه تهيه كنندگان تا كنون نه تنها جذب خوبي نداشته بلكه دفع زيادي هم انجام داده است تصريح كرد: در ابتدا تشكيل صنف قرار بود كه ما به حدي فضاي همدلي و اطمينان را ايجاد كنيم كه حتي آنهايي كه در اتحاديه هم نيستند به طرفمان بيايند، اما تا كنون مي‌بينيم كه اتحاديه در شرايط دفعش قوي بوده است. جالب است كه چند روز قبل جلسه‌اي توجيهي براي انتخابات صنف برگزار شد، من مي‌خواستم برخي ابهامات و سوالاتم را از رئيس اتحاديه بپرسم كه ايشان گفتند فعلا جاي پاسخگويي به اين سوالات نيست و ابتدا بايد انتخابات برگزار شود.


محمد درمنش با انتقاد از اينكه اكنون اتحاديه توسط چند نفر محدود اداره مي‌شود بيان كرد: قرار بود با تشكيل اتحاديه قدرت تقسيم شود، اما نمي‌دانم چرا در حال حاضر رئيس اتحاديه همزمان رئيس شوراي اكران و غيره هم هست.


وي با اشاره به سوالات و ابهامات ديگرش نيز ادامه داد: سوال ديگر من اين است كه در دو سال گذشته، اتحاديه چه خدمات رفاهي به اعضايش داده است؟ در هر صورت اين يكي از ماموريت‌هاي تشكيل اتحاديه بود. همچنين مساله ديگر رفتارهاي بيانيه‌اي اتحاديه تهيه كنندگان است. در چند وقت گذشته حواشي براي سينماي ايران ايجاد شد اما اينكه با اين حواشي هيات مديره اتحاديه لحنش را عوض كند تا جايي كه حتي شهرداري هم با آنها قطع ارتباط كند درست نيست. در حاليكه بايد در همه حال اخلاقيات را مراقبت و صبوري پيشه كرد.


محمد درمنش در پايان سخنانش تاكيد كرد: حدود ده روز ديگر انتخابات جامعه صنفي تهيه كنندگان است. جامعه صنفي در دو سال گذشته تعدادي سوالي بي‌پاسخ ايجاد كرده كه لازم است قبل از انتخابات واينكه در وزارت كشور ثبت شود به آنها پاسخ دهيم وگرنه بايد مواظب جايگاه قانوني و بدون خدشه‌اي كه به آن مي‌دهيم باشيم. چرا كه ممكن است مشكلات گذشته در قالب ديگري دوباره تكرار شود.



بخش بعدي برنامه هفت به بررسي مسائل مربوط صدور پروانه ساخت فيلم‌ها و همچنين شرايط توليد در سينماي ايران اختصاص داشت كه جهانگير الماسي و مهدي سجاده‌چي درباره آن صحبت كردند.


از حاشيه‌هاي برنامه هفت گذشته علاوه بر خداحفاظي فريدون جيراني مي‌توان به قطع شدن سيستم پيامك برنامه اشاره كرد كه بعد از 40 دقيقه از آغاز برنامه و دريافت حدود 60 هزار پيامك جيراني اعلام كرد كه سيستم پيامك برنامه قطع شده است .

همچنين جهانگير الماسي هم به تعويض تيم مديريتي برنامه هفت واكنش نشان داد و گفت: حال و هواي استديوي برنامه «هفت» مانند آخرين اجراي يك نمايش است.


اين بازيگر با اشاره به برخي بيانيه‌هاي سينمايي‌ها گفت: امشب خوشحالم كه نگاه هوشمند برخي سينماگران مانند آقايان حاتمي‌كيا ،‌مهرجويي و ... را ديديد و اين افراد نشان دادند كه سينماگران زنده هستند و دغدغه فردا را دارند. ما يك خانواده كوچك هستيم كه بايد مسائلمان را درون خودمان حل كنيم و فقط در خدمت يا خيانت كارهايمان مجازيم كه گزارش دهيم.


باید دید سرانجام فریدون جیرانی چه زمانی سکوت خود را خواهد شکست و درباره این دو سوال بی پرده سخن خواهد گفت؟
«هفت» حالا بازگشته به موقعیت دو سال پیش یعنی زمانی که تازه می خواست آغاز شود و منتظر اولین برنامه هفت بودیم.
از این به بعد بدون فریدون جیرانی با یک برنامه «هفت» با ساختاری جدید روبه رو خواهیم شد و آخرین سوال اینست که آیا این تغییرات به نفع «هفت»می شود؟
ضمن اینکه دیشب فریدون جیرانی از مسعود فراستی هم تشکر کرد و باید دید تهیه کننده و مجری جدیدی هفت بار دیگر مسعود فراستی را به عنوان منتقد برنامه انتخاب می کند یا خیر.
باید منتظر «هفت» مدل جدید بود.

 

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی

 

 

 

وضعيت فروش گيشه سينماها خوب است؟»، شايد بهترين افراد براي پاسخ به اين پرسش، سينماداران باشند، سينماداراني كه اين روز‌ها به شدت از وضعيت فروش و استقبال مردم از فيلم‌هاي سينمايي گلايه دارند.


در گفت‌وگوهايي با تعدادي از سينماداران، وضعيت تعدادي از بهترين سينماهاي تهران كه فروش آنها معمولا خوب بوده است بررسي شده است.



اريكه ايرانيان: فروش ما دهشتناك است نه وحشتناك!

حسين اسلامي ـ مدير پرديس سينمايي «اريكه ايرانيان» ـ با بيان اينكه وضعيت فروش اين سينما در طي هفته‌هاي گذشته بسيار بد بوده است، گفت: فروش ما در دو سه هفته گذشته، دهشتناك بوده است، به اين معني كه ما حتي نمي‌توانيم فروش‌مان در اين مدت را وحشتناك توصيف كنيم!


وي ادامه داد: فروش ما با فروش ايام عيد همين امسال بسيار متفاوت است و حتي در حال حاضر با اين استقبال مخاطبان و فروش فيلم‌ها، در وضعيت ركود بهمن و اسفندماه هستيم.


مدير اريكه ايرانيان خاطرنشان كرد: در طول چند هفته گذشته، فروش چهار سالن ما روي هم يك تا يك و نيم ميليون تومان براي هر روز شده است و پنچ‌شنبه‌ها و جمعه‌ها هم به زور به فروش پنج، شش ميليون توماني مي‌رسيم.


اسلامي با بيان اينكه وضعيت فروش فعلي براي سينماها مشكلات جدي را ايجاد مي‌كند، اظهار كرد: اكنون يكي از بزرگترين مشكلات ما هزينه‌هاي‌مان است و حتي كارمان به جايي رسيده كه به فكر تعديل نيرو افتاده‌ايم.

وي خاطرنشان كرد: مجتمع اريكه ايرانيان حدودا هر ماه 80 ميليون تومان هزينه آب، برق، گاز و غيره را دارد. اگر استهلاك دستگاه‌ها و هزينه‌هاي ديگر را هم به اين هزينه‌ها اضافه كنيد، مي‌بينيد كه با فروش فعلي تنها درصدي از اين هزينه‌ها تامين مي‌شود.


مدير پرديس اريكه ايرانيان در ادامه سخنانش درباره اينكه چه چيزي باعث به وجود آمدن وضعيت فعلي شده است، گفت: سينماها در تعطيلات عيد امسال، پس از مدت‌ها فروش خوبي داشتند اما با برخوردي كه با دو فيلم نوروزي شد، مردم به نوعي از آمدن به سينما دلزده شدند و فيلم‌هاي خوبي هم پس از آن ديگر اكران نشدند.


وي در پايان سخنانش ابراز اميدواري كرد: اكنون سه فيلم «روزهاي زندگي»، «چك» و «آخرين سرقت» در سينماها اكران شده است. بسيار اميدوار هستيم كه «چك» بتواند مخاطبان را به سينما جذب كند. همچنين «روزهاي زندگي» هم فيلم بسيار خوبي است اما براي ديده شدنش بايد تبليغات بيشتري داشته باشد، چرا كه فيلمي است كه اگر كسي ببيند، متضرر نخواهد شد.



شكوفه: افت مخاطب 20 هزار نفري در فروردين ماه!

مسعود ميررحيمي ـ مدير پرديس سينمايي «شكوفه» ـ وضعيت فعلي را بسيار بد توصيف كرد و گفت: طبق بررسي‌هايي كه انجام داديم سينما «شكوفه» در فروردين‌ماه امسال نسبت به زمان مشابه در سال قبل، 20 هزار نفر ريزش مخاطب داشت، در ارديبهشت‌ماه هم ريزش مخاطبان‌مان 15 هزار نفر بوده است. البته اين رقم با توجه به افزايش قيمت بليت از سه به چهار هزار تومان است.


وي خاطرنشان كرد: اكنون فيلم «چك» در كنار دو فيلم «نارنجي‌پوش» و «قلاده‌هاي طلا» قرار گرفته است و اميدواريم كه اين فيلم بتواند كمي از مشكلات‌مان را كاهش دهد.



پرديس زندگي: به فكر تعديل نيرو هستيم!

احمدي ـ مدير پرديس سينمايي «زندگي» ـ هم با بيان اينكه در دو سه هفته گذشته اين سينماي چند سالنه تقريبا نيمه تعطيل بوده است، گفت: پس از گذشت مدتي از تعطيلات عيد نوروز، ما سانس‌هاي‌مان را با چهار پنج نفر آغاز مي‌كرديم و تقريبا مي‌توان گفت سينما نيمه تعطيل بود. حتي مي‌توانيم بگوييم فروش‌مان در دو هفته گذشته به كمتر از يك ميليون تومان در روز رسيده است.


وي با ابراز اميدواري از اينكه فيلم‌هاي جديد اكران بتواند وضعيت فعلي را سامان بخشند، بيان كرد: در حال حاضر فيلم‌هاي «چك»، «روزهاي زندگي» و «آخرين سرقت» اكران شده‌اند. اميدواريم سينما با اين فيلم‌ها جان بگيرد. البته تجربه نشان داده وقتي مردم مدتي به سينما نمي‌روند، سخت است كه دوباره بخواهيم آن ها را به سينما بياوريم. به همين دليل فكر مي‌كنم هفته اول اكران فيلم‌هاي جديد، باز هم با مشكل كم بودن فروش مواجه باشيم اما اميدواريم در هفته‌هاي آينده وضعيت فعلي بهتر شود.



عصر جديد: اميدمان به «چك» است

در همين زمينه پارسي‌نژاد ـ مدير سينما «عصر جديد»، هم با تاكيد بر وضعيت بسيار نابسامان فروش سينماها بيان كرد: فروش فيلم‌ها در چند روز گذشته بسيار بد بوده است. ما در سينما عصر جديد كه سه سالن دارد هم با افت بسيار شديد مخاطب و فروش مواجه بوده‌ايم.

مدير سينما «عصر جديد» با بيان اينكه اميدوار است «چك» بتواند كمي مشكلات سينماها را حل كند عنوان كرد: اكنون اميدمان در اكران جديد به فيلم سينمايي «چك» است و اميدواريم كه اين فيلم با فروش مناسبي كه داشته باشد از مشكلات‌مان بكاهد.


پاسبانيان ـ مدير سينما «استقلال» ـ كه تا ديروز سرگروهي «قلاده‌هاي طلا» را بر عهده داشت هم گفت: ما تاكنون با مشكل فروش مواجه نبوديم، چون «قلاده‌هاي طلا» فروش بسيار خوبي داشت و مي‌توانم بگويم كه در مدت اكران اين فيلم در سينما استقلال، حدود 120 ميليون تومان فروش داشتيم.


وي ابراز اميدواري كرد كه «روزهاي زندگي» كه اكنون جايگزين «قلاده‌هاي طلا» در اين سرگروه شده است نيز بتواند فروش خوبي داشته باشد.

به گزارش سی نت در حالی امید سینماداران به فیلم «چك» است که فروش این فیلم طبق اطلاعات رسیده در دو روز اولیه متاسفانه کمتر از حد انتظار بوده و در برخی سینماها حتی کمتر از «روزهای زندگی» بوده است که شاید این را بتوان به حساب عدم تبلیغات گذاشت و امیدوار هستیم وضعیت در روزهای آینده بهتر شود.

شاید لازم است به زودی شاهد اکران فیلم هایی که بسیار امیدوار به پرفروش شدنشان داریم باشد ، فیلم هایی چون «خوابم میاد» ،«ضد گلوله» ،«بی خود و بی جهت» ،«پل چوبی» ،«برف روی کاج ها»، «تلفن همراه رییس جمهور» ،«کلاه قرمزی و بچه ننه» و... که پتانسیل تکان دادن گیشه را دارند.

آیا اگر مسئولین رضایت بدهند «خیابان های آرام» و «گزارش یک جشن» نمی توانند رونق را به گیشه برگرداند؟

ویوا بارسلونا

Promote Your Page Too اسـتـاتـوس هـا و عـکـس هـای بـــــارســــایــــی

Promote Your Page Too



تاريخ : جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:,
ارسال توسط حمیدرضا صادقی
آخرین مطالب